Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6670398 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı If Else

Maç bitti vodafone arenaya dönelim stad bitmedigi sure e bize rahat yok maalesef :s20: yeni acikta kolonlar betonlanıyor :bandit:

İnşallah en kısa sürede bitiririz, tek avuntum yeni stadımız  :bandit: :bandit: :bandit:

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Dün stada gittim bakmaya arkadaşımla. İhtişamı muazzam. Özellikle 1.5 ay kadar sonra eski açıkta bitmiş olunca, prekastlarda takılmış olunca daha da etkileyici olacaktır inanıyorum.

Kombinem olmasına rağmen merak edip sordum, aynı tribünde yer değiştirme şansımız varmı diye, arkadaşımda alacak yanyana olalım diye sordum, yer değişim yok, gerekte yok, isteyen istediği yere oturacak dedi yetkili vatandaş.

Bu nasıl oluyor, öyleyse bu passolig neden çıktı.

Çevrimdışı sallapati

@Efe sen bunu gördün mü geçenlerde istemiştin benden.. yaptım. nasıl beğendin mi?

Vodafone Arena 02.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı metin06carsi

Bit ulan bit vodafone arena sana çok ihtiyacımız var...

Çevrimdışı Efe

Mac yorumları lutfen basligina gitsin mesajlar silinicek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Artık Olimpiyatta Oynanmamalı .NET

Vodafone ARENA'nın Bu Sene Bitmesi Artık Şart oğlu Şart
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2014, 22:23:52 Kadir Akdağ ]

Çevrimdışı ahmet türker

bazı arkadaşlara bakıyorum dağıldılar .arkadaşlar kendinize gelin renkliler de bunu istiyorlar . bakın stadda bitecek ,inadına daha çok klübe sarılalım ,sıkıntılı zamanlarda klübün yanında olmayacaksak ne zaman olacağız ,biz iyigün dostumuyuz , sıkıntıdan çıkıp başaran büyük kluptür ,başka beşiktaş yok .yarın hemen gidip bir forma daha alacağım ,inadına ve ölene kadar inatla ısrarla devam edeceğim . :tabe:  :boxin:  :boxin:

Beşiktaş belirlenmiş kaderini degiştirmek için sıradışı birşey yapmalı yoksa 30 yıl geçer biz yine ağlarız.  Ey başkan Fikret Orman elinden geleni ardına koyma !!!

Çevrimdışı keremfrat1

Kerem ben bilirim mabetten ayrilamiyorsun :)
:D :D mabet abi süper insan abi :) kım ayrılmak ısterkı ondan :D perşembe inşallah gelırsın abı :D

Çevrimdışı Türkay

Allah aşkına çabuk bit be stat şu maç Vodafone Arenada olsa her şey çok farklı olurdu
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serkan7738

@Necmi Abi maçtaydın sanırım bidaha değil maça gitmek gelecek haftanın fikstürüne bile bakma (intikam çanları sesi duyyorum) :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı İrfan

Stad bitmeye bitsin hepimiz istiyoruz da iş stadda da bitmiyo öyle şartlamamak lazım kendimizi. O kadar beğendiğimiz San Mames örneği ortadaa Bilbaonun halide ortada.

Duruş muruş anladık eyvallah ama Beşiktaşlı hakkinin yendigi yerde herkesten çok ses çıkarmalı susup kafayı eğmeye devam ederse yönetim daha çok senaryo izleriz malesef.
We are Electric..!

Çevrimdışı ALI RIZA

Fener Maçı Yorumları Alttaki Linkte Yapılıyor Stat Başlıgında Fener maçı ile ilgili yazılar silinecektir Kusura Bakmayı...!
http://besiktasarena.com/index.php?topic=824.new#new
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2014, 23:39:00 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ozan062

buradaki duvarda hakikaten bi yamulma olmus,,,ve onu duzeltmeye calısmıslar oraya dokunulamıyorduya bu sıkıntı olmus bence orada birseyler yapılması gerek...yani kapasite artabilir:D:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

:D :D mabet abi süper insan abi :) kım ayrılmak ısterkı ondan :D perşembe inşallah gelırsın abı :D

perşembe ordayım inadına beşiktaş her zaman beşiktaş partizan maçını alıp moralleri düzelteceğiz vodafone arenayada bi teftiş yapayım işleri hızlandırayım uzaktan :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

perşembe ordayım inadına beşiktaş her zaman beşiktaş partizan maçını alıp moralleri düzelteceğiz vodafone arenayada bi teftiş yapayım işleri hızlandırayım uzaktan :super:
işte bu efe kardeşim . :claps:  :ok:

Çevrimdışı ERAY G

aynı şekilde... kombinem olmasına rağmen bilet alıp gideceğim.

Çevrimdışı Ekrem

ysariusta

• Ziyaretçi

stat bitmedi mi daha ya. bari o biteydi de yüzümüz güleydi  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stat bitmedi mi daha ya. bari o biteydi de yüzümüz güleydi  :s20: :s20: :s20:

güler abi güler daha 8 hafta bitti bi bakalım bakalım neler olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

@ekrem 86 elini çabuk tut kardeşim neşelenmek lazım. Fotoğraflar çok güzel arkadaşlar.