Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6670632 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Renklilere inat yaşasın SİYAH & BEYAZ... Günaydın Büyük Beşiktaş taraftarı ZaferBizimOlacak SaldırBEŞİKTAŞ.
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı AdemG

Gunaydin arkadaslar,

vurdugunuz gol, tuttugunuz takim sampiyon olsun..

Çevrimdışı ZEKI

12:00 gibi gazilere geciyorum ben gelmek isteyenlerle orda gorusuruz

Çevrimdışı ilhan mansız

12:00 gibi gazilere geciyorum ben gelmek isteyenlerle orda gorusuruz
Zeki hocam, ne zaman stadda olacaksınız

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı FARUK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Sabah kahvaltısı niyetine fotoğraflar gelmiş teşekkürler,herkese günaydın  :D

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Fotolar çok iyi, dilerim ki hem Stadımız hem Takımımız hemde Bizler için güzel bir olur  :sevinc

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Vinclet donuyor emekciler calisiyor muhendisler tablalarda kontrol ediyor eski acikta beton yaklasiyor :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

Vinclet donuyor emekciler calisiyor muhendisler tablalarda kontrol ediyor eski acikta beton yaklasiyor :eyes
alacalıda pazar olmasına ragmen calısıyo sanırım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türker

az önce 1 haziran resimlerine baktım ,2 ay sonra bitmesi çok normal gibi geldi bana efe kardeşim . :)

Çevrimdışı Easthanbool

Bu paletli babayı arada bir çalıştırıyorlar değil mi dura dura eskimesin :kop:

Pankartımız yerini alıyor bugün :)
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2014, 13:43:36 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ALI RIZA

kamera önü kalıplanıyor beton bugun veya yarın dökülür sanırım...  :bandit:

Çevrimdışı megiddo

çiçekler kirişler ve tablalara birden giriştiler hummalı bir çalışma, bu atılım eski açığın bitişinin habercisi gibi adeta, yeni kamera için de hayırlı olur inşallah.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 14:19:51
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beyler baska fotograf yok mu yahu herkes gazilerin orda degil mi ne zamn gonderrceksiniz fotograflari  :D :icool:

Çevrimdışı Deniz

Erol Özdil (DEWE EROL)
yeni stad yapılıp bitsin pankart manyağı yapçam sizi...ama kareografi denilen embesil işi görsel rezilliği beklemeyin benden....yani karton kaldırma işi yok......sadece pankart büyük pankartlar.....çünkü stadın eğimi buna müsait olacak çünkü tribünler daha dik eski haline nazaran..çünkü eski tribünde pankart açıyoduk .....eğim az olduu için yatay kalıyo pankart ve karşıdan ne olduu belli olmuyo pankartın detayları belli olmuyodu..şimdi o problem ortadan kalkacak yeni stadda....parnak ısıracaksınız....mmmmmm diceksiniz...SÖZ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Erol Özdil (DEWE EROL)
yeni stad yapılıp bitsin pankart manyağı yapçam sizi...ama kareografi denilen embesil işi görsel rezilliği beklemeyin benden....yani karton kaldırma işi yok......sadece pankart büyük pankartlar.....çünkü stadın eğimi buna müsait olacak çünkü tribünler daha dik eski haline nazaran..çünkü eski tribünde pankart açıyoduk .....eğim az olduu için yatay kalıyo pankart ve karşıdan ne olduu belli olmuyo pankartın detayları belli olmuyodu..şimdi o problem ortadan kalkacak yeni stadda....parnak ısıracaksınız....mmmmmm diceksiniz...SÖZ..
hadi bakalım inşallah 4*4 gözle bekliyoruz

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Dünya standartlarında stad 3. sınıf pankartlara devam...

Çevrimdışı forzatunga

pankartta ne yazılacağına yine dewenin ruh haline göre mi karar verecekler birde orta yere eşşek kadar dewe yazıp çizmeye devam mı?

Vodafone Arena 01.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+