Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6671876 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Emre.Guler

Bu büyük pankartların yapımında bulumuş ve emek harcamış biri olaraka beşiktaş taraftarı birinin bunları 3ncü sınıf görmesi beni üzdü açıkçası. Bu pankartalarda kullanılması için türkiyenin 4 bir yanından boya bağışı yapılıyor halkın takımı halkın bağışları ile pankart yapıyor yönetimin zerre katkısı yok bu pankartlara galatasarayın yönetim parasıyla yaptıgı kareografilerle kıyaslanamak çok büyük bir ayıp

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ilhan mansız

Kalabalık yavaş yavaş artıyor. Bakalım 2 saat sonra durum ne olacak?

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Kale arkası kombinemi maça gitmek  isteyene ücretsiz transfer edeceğim,  hala geç değil iki buçuk saatte Olimpiyat ta olurum diyene maç bileti benden hediye   :ok:

Çevrimdışı Türkay

Abiler bende maç için arkadaşların yanına gidiyorum. Vira Bismillah
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

çalıştığım için gidemiyorum.

Beşiktaşıma onu çok sevdiğimi söyleyin lütfen

Çevrimdışı quentine83

şuan canlı yayın görüntüsü çok net kameradan.yeni açık bile rahat belli oluyor...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimiçi Kartal Ç

şuan canlı yayın görüntüsü çok net kameradan.yeni açık bile rahat belli oluyor...

o yayını takip edenlerin çoğu stada gittiği için bant genişliği ferahladı  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Stadda olmayanlar için söylüyorum, trt hd de birazdan 2. Yarısı başlayacak Borussia- hoffenhaem maçına bakarsanız bizim maraton1. Kat merdivenler ve çıkışlar aynı konumda olacak,kaçırmayın.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan

Bu büyük pankartların yapımında bulumuş ve emek harcamış biri olaraka beşiktaş taraftarı birinin bunları 3ncü sınıf görmesi beni üzdü açıkçası. Bu pankartalarda kullanılması için türkiyenin 4 bir yanından boya bağışı yapılıyor halkın takımı halkın bağışları ile pankart yapıyor yönetimin zerre katkısı yok bu pankartlara galatasarayın yönetim parasıyla yaptıgı kareografilerle kıyaslanamak çok büyük bir ayıp
Değmez bence üzülmeye. Emeğin olduğu bir yerde bir Beşiktaşlı çıkıpta emeği kategorize edemez. Ederse de ne Beşiktaşın ne de Çarşının ruhunu sindirebilmiştir.

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Kardeslerim bakın pankartlar gercekten kalitesiz yani tamam el emegidir goz nurudur falan ama bizim capimizda bir camiaya yakistiramiyorum.ikincisi orak cekicten rahatsiz olacak son adamim.anarsi falan iyi guzelde ayni imza altinda simart bizi baskan pankartlarida gorduk.son olarak bu konu acildiginda klasik buyur gel yap lafi...ben ankarada yasiyorum kardes kombinemi alip maclara gelebiliyorum.zaten belirttigim gibi bu isi bireysel degil klup yapmali diyorum.farkli fikirlere az daha saygi

Çevrimdışı cagdas44

Kardeslerim bakın pankartlar gercekten kalitesiz yani tamam el emegidir goz nurudur falan ama bizim capimizda bir camiaya yakistiramiyorum.ikincisi orak cekicten rahatsiz olacak son adamim.anarsi falan iyi guzelde ayni imza altinda simart bizi baskan pankartlarida gorduk.son olarak bu konu acildiginda klasik buyur gel yap lafi...ben ankarada yasiyorum kardes kombinemi alip maclara gelebiliyorum.zaten belirttigim gibi bu isi bireysel degil klup yapmali diyorum.farkli fikirlere az daha saygi

Orada sorun şu bunları kulup yaptırırsa renklilerin misal kedilerin yaptırdığı gibi taraftar için bir anlam ifade etmeyecek görüntüler doğar, bu şekilde en azından sadece görselliğe oynanmamış oluyor, başkana ya da yönetime hitaben olanlarda sonuçta bi yerde taraftar ifadesidir.

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Orada sorun şu bunları kulup yaptırırsa renklilerin misal kedilerin yaptırdığı gibi taraftar için bir anlam ifade etmeyecek görüntüler doğar, bu şekilde en azından sadece görselliğe oynanmamış oluyor, başkana ya da yönetime hitaben olanlarda sonuçta bi yerde taraftar ifadesidir.

Neden öyle olsun kardeşim.Bu işi yine Çarşı yapar ama profosyonel olur diyorum klubün stad organizasyonu için bir birimi olur fikir birliği içinde yapılır.Herneyse tamam pes ediyorum ben bizde kesinlikle farklı fikir kabul görmüyor.Farklı fikirdeysen direk linç.Gözün gördüğü başarısız işi allahın oğlu gelse iyi dedirtemez bana yok nasıl beğenmezsinler,siyasi görüşü sosyalist adama bak faşistsen ondan beğenmediysen söyle lafları..Pes

Çevrimdışı Deniz

650 milyon lira borcu olan kulüp bir de binlerce lira koreografilere mi harcasın?Klasik yorum yaparsanız klasik buyur gel sen yap lafını görmeniz çok normal.Adamların elindeki imkan bu,kulüpte de zaten imkan yok.Para olsa gidip 3 dklık koreografiye değil altyapıya harcarız,maaşları geciken çalışanların parasını öderiz zaten.zaman ne getirir ne görürür bilinmez ama şu an insanlar sizin kalitesiz dediğiniz pankartları yapmak için günlerce uğraşıyor emek ve ellerinden geldiği kadar maddi imkanlarını harcıyorlar.Dediğim gibi daha iyisini yapan çıkarsa 4 tribün var buyursun yapsın.ama benim dişimden tırnağımdan arttırıp aldığım formanın,tshirtin parasının 3 dklık saçma sapan koreografilere harcanmasına gönlüm izin vermez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALDENYX

Daha iyisini yapabiliyorsanız buyrun tribün orda  :tabe:

iyisindende vazgeçtim....kötüsü olsada olur benim için... yapanvarsa geçsin yapsın..adam heryere koşturacak birileride çıkıp oturduğu yerden burun murun kıvıracak...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

13 000 bilet satılmışşşşşşşş.... 16 binde kombine (kaçkişinin geleceği mechul)   ....... bu olmamalı....bu sdat a son maç olmalı....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Efe

Kerem yine mabetin yaninda oturmuş arabada galiba :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Maçla ilgili tum mesajlar silinecektir basliginda yazalim lutfen
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Maç bitti vodafone arenaya dönelim stad bitmedigi sure e bize rahat yok maalesef :s20: yeni acikta kolonlar betonlanıyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK