Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673128 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Dünya standartlarında stad 3. sınıf pankartlara devam...

Bana kalırsa o pankartlar çArşı ile özdeşleşmiş pankartlar.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Şunlara embesil diyip dev punto kendi reklamı yazan kalitesiz cizimlerle övünmek...Üstteki kardesim fikrine saygi duyarim ama ben ayni fikirde degilim.

Çevrimdışı Deniz

pankartta ne yazılacağına yine dewenin ruh haline göre mi karar verecekler birde orta yere eşşek kadar dewe yazıp çizmeye devam mı?

yönetimin parasıyla şirketlere yaptırılan pankartlar 1.sınıf ,el emeği taraftar tarafında yapılan pankart 3. sınıf öyle mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

az önce 1 haziran resimlerine baktım ,2 ay sonra bitmesi çok normal gibi geldi bana efe kardeşim . :)
aynen abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Şunlara embesil diyip dev punto kendi reklamı yazan kalitesiz cizimlerle övünmek...Üstteki kardesim fikrine saygi duyarim ama ben ayni fikirde degilim.

Şöyle bir şey var bunlar genel olarak pankart değil, bunları bir taraftar grubun kendi imkanları ile yapması her zaman mümkün değildir (En azından ülkemizdeki taraftar profili ve ekonomik şartları ile) bunları renkliler yaptırabilir sonuçta onlar reklam şirketlerine parayı verip yaptırma lüksüne sahipler

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

varmı maca gıdıcek ogrencı arkadas kuzey trubununde bılet aktarımı yapıyım bırıne hayrımız olsun macta bı eksık kalmayalım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Mehmet Volkan

yönetimin parasıyla şirketlere yaptırılan pankartlar 1.sınıf ,el emeği taraftar tarafında yapılan pankart 3. sınıf öyle mi?

El emeği olan herşey 1. sınıfmı oluyor.Evet çok net kötü pankartlar.Ha yapılır edilir  onbinlerce tribüncü insan var.Ama mesele kişilerin kendini koca camianın stad şov organizasyonu lideri ilan etmesi,her pankartta deve resmi yada yazısı esas pankartının temasının önünde falan...Yoksa illaki para işi bu olaylar ama bu organizasyonlarda daha profosyonel olmalı bir şekilde

Çevrimdışı ahmet türker

Yeni acikta prekast sov var suan :super:
ben de onu takip ediyorum şimdiye kadar bu kadar hızlı hiç olmamıştı . :ok:

Çevrimdışı serti67

ben de onu takip ediyorum şimdiye kadar bu kadar hızlı hiç olmamıştı . :ok:
buyuk enıstede calıssa aslında daha ızlı ılerler prekass
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı quentine83

bu prekast işi bi acayip .istedilermi takır takır hazırlayıp yerleştiriyorlar.bazende günde 2-3 tane takıp yatıyorlar.yap şunu bi an öncede oda aradan çıksın dimi ama.bin tane iş var daha...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı cagdas44

El emeği olan herşey 1. sınıfmı oluyor.Evet çok net kötü pankartlar.Ha yapılır edilir  onbinlerce tribüncü insan var.Ama mesele kişilerin kendini koca camianın stad şov organizasyonu lideri ilan etmesi,her pankartta deve resmi yada yazısı esas pankartının temasının önünde falan...Yoksa illaki para işi bu olaylar ama bu organizasyonlarda daha profosyonel olmalı bir şekilde

Bu durum aslında örnek gösterdiğiniz video ile çelişiyor, kişinin öne çıkması bakış açısına göre hatalı olabilir, bu konuda haklı olabilirsiniz ama daha profesyonel çalışma denildiğinde bu taraftardan çıkar reklam ajanslarına kayar.

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Klübün bu işleri organize eden bir birimi olmalı benim düşüncem bu.Bu arada yeni açık köşe ağarıyor :claps:

Çevrimdışı EmreTkgz42

50bin + 1903 istiyoruzz :D :evillol: :D :D :tabe: :tabe: :lol:
Sana müjdeyi veriyim o kadar degil belki ama :D temmuzda yapmıştım bu hesaplamayı bakkal hesabı gibi ama hemen hemen bu kapasitede olacak en azından izin olursa olabilir yani sen kapasiteye çok taktın haklısn da ama 45binden az değil bence  :super:
@mactaupe

Çevrimdışı Türkay

Obitaş bu hızda gidecekse bütün prekastları onlar taksın  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı FARUK

Abdullah O. foursquare hesabından alıntı

Çevrimdışı megiddo

bir röportajında ihsan coşkun inşaat işlerinin dengeli orantılı gitmesi gerektiği gibi birşey söylemişti, prekastların bazen yavaş bazen hızlı ilerlemesinin nedeni de budur herhalde, hızlıca çalışıp bi anda demir bağlanan veya kalıp kurulan yere kadar gelip orda durmaktansa yavaş ve dengeli bir şekilde ilerleyip kalıpçılara da kendilerine alan açacakları zamanı vermeye çalışıyorlardır.

Çevrimdışı ahmet türker

buyuk enıstede calıssa aslında daha ızlı ılerler prekass
eleman olsa takacaklar ,sorun eleman . :)

Çevrimdışı Deniz

Daha iyisini yapabiliyorsanız buyrun tribün orda  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Obitaş bu hızda gidecekse bütün prekastları onlar taksın  :bandit:
prekastlar çiçekler ve obitaştan bağımsızmış başka şirket takıyormuş . :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı yavvuzz

Millet nerede tam olarak , ben geldim fakat bulamiyorum :)

Çevrimdışı Serkan7738

obitaşın testere kirişleri çok düzgün olduğu için prekast bukadar hızlı hiç 2. kere uğraşmıyolar takmaya koyup bırakıyolar  :D :D

Çevrimdışı Serkan7738

Millet nerede tam olarak , ben geldim fakat bulamiyorum :)

herkes gaziler büfedeydi ama şimdiye yola çıkmışlardır @yavvuzz

Çevrimdışı asi_kartal

Bizim pankartlarımız taraftarın alın teriyle emeğiyle yazılıyor çiziliyor beğenmeyebilirsin ama kötü diyemezsin güzel kardeşim. Reklam konusunda haklı olabilirsin ama bu işin esprisi sonuç da dünyayı baştan yaratmıyoruz pankart yapıyoruz :)
Açık açık söyleyebilirsin pankartlarda ki sol simgeler Anarşizm (A)'sı (Ş) lerin orak-çekiç gibi yapılması siyah-kızıl-beyaz bayraklar rahatsız ediyor olabilir herkes biliyor ki çArşı sol siyasetine yatkındır ama çArşı içerisinde her görüşten insan vardır. Bu nedenle beğenmiyor olabilirsin ama sana göre kötü olan bana göre iyi olabilir bunu düşünerek yaz herkes aynı görüşte olmayabilir. Beşiktaş tribün kültürünü dünyaya taşımış çArşı ya sırf sol siyasetine yatkın diye yerden yere vuracaksak ortak paydamız Beşiktaş olmaz o zaman siyaset olur buda bize yakışmaz..

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock: