Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6672261 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı idil

Sallapati bu resimler haarika teşekkürler :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı sallapati

50bin az bile!!! Beşiktaş sevgisi bir stada sığar mı :):):) gönül ister almanyadaki gibi 70-80bin olsun...o imkansız ama dortmund örneği gibi koltuksuz sistem gerçekten çok isterim :D

45 bin bence daha samimi.. rakibi de daha güzel baskı altına alırız.. kutu gibi..

Çevrimdışı sallapati

Sallapati bu resimler haarika teşekkürler :)

evet benim de hoşuma gitti.. eski açık köşe tamamen bitmiş

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

nerde o günler :ebebe: sen bu günlerde farklı karışımlar test ediyorsun herhalde sürekli uyku halindesin rüya görüyorsun @aktar_ismail
Ben uykumda bile rüya görmem Necmi abi  :ebebe:

Çevrimdışı ZEKI

:D nasılsa biz gelmeden kimse gidemez @ZEKI ye PM at o güneşi görünce kalkıyor :evillol:   @MURAT uyandırır bizi
Gunes dogmus bizde kalktik Gunaydin kim aranacak uyandirilacak, ama sonra yatmak yok gerisi geriye :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese gunaydin,

Geliyoruz , sadece eglenmeye degil , aci cekmeye , formada ki ter olmaya , olimpiyatta ki firtina olmaya . :)))

Çevrimdışı Türkay

Güzel bir derbi pazarından herkese günaydınlar
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

Mac var kalkin demisler emekcilerimizde kalkmis calisiyorlar. saat 8:00

Çevrimdışı yavvuzz

Mac var kalkin demisler emekcilerimizde kalkmis calisiyorlar. saat 8:00
Abi , bu emekler , fedakarliklar hep bizim gonlumuzde . Cocuklarimiza , torunlarimiza anlatacagimiz bir hikaye yaziliyor ne zamandir.

Çevrimdışı ZEKI

günaydın beyler :D

Super bir goruntu bari iki takimdan birinin rakibi BESİKTAS  olsaymis :super: :super:

Çevrimdışı sallapati

Super bir goruntu bari iki takimdan birinin rakibi BESİKTAS  olsaymis :super: :super:

Zeki abi böyle bulabildim ancak  :icool:

Çevrimdışı ZEKI

Zeki abi böyle bulabildim ancak  :icool:
ellerine saglik cok guzel olmus photoshopla yapabilirmiyim bakayim hic kullanmadim

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaslar herkese gunaydin. Guzel bir pazar sabahi. Bol gollu bop betonlu birgun olmasini diliyorum

Çevrimiçi Kartal Ç

günaydın beyler :D

Pazar sabahına böyle uyanacaksın işte :D fevkaladenin fevkinde bir çalışma olmuş :ok:

Çevrimiçi Rasim

Günaydın büyük Beşiktaş in büyük taraftarı  :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Günaydın BEŞİKTAŞ ailesi bu akşam hakemin konuşulmadığı 3 puanı aldığımız stadımız da en çok işin yapıldığı gün olsun inşAllah :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ozan062

sagbekte necip olacakmıs bunun dısında herkese gunaydın bugun hersey istediğimiz gibi olur insallah
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Efe

Suan calismalar numarali tabla eski acik tabla ve yeni acik tablada yogun olarak suruyor saat 5 e kadar iyi calisma olacak daha sonrasinda herkes maca :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Zoro

Günaydın inşallah akşama galibiyetimizi konuşuyor oluruz

Çevrimdışı sallapati

Günaydın inşallah akşama galibiyetimizi konuşuyor oluruz
boşver ..kaybetmekten korksak Beşiktaşı tutmazdık.. Yenilirsek de efkar dağıtırız ne yapalım.. keyfini çıkaralım boşverin