Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6672687 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 01:41:58
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beyler saka bi yanada cicekler bitirdi kaba insaati suan en zor kirisler olan eski acik ust kirislerin yarisindan cogunu yapti numarali ust kirisler cicekler icin peynir ekmek gibi olacak gorursunuz  :D obitasta tabla atmada uzmanlasti obitas tabla atsin ust testereleri cicekler yapsin  :) :icool:

Çevrimdışı Efe

Ben de oyle dusunuyorum @Efe abi sanki numaraliya kadar tabla atacaklar ama donusun demirlerini daha takmadilar gerci 1 gunluk isi var ama bir de kalibiydi betonuydu 2-3 gunu buluyor gerci kalip donuse gelene kadar o isler biyer kisaca ben bu tablaya 10 gun veriyorum numaraliya kadar olacak sekilde yani benim 1 aylik tahmmin tutacak ins..
 :icool: :D :sevinc :bandit:

şimdi tabla dayanırda tabla betonlaması yine parça parça olur 6 tabla betonu atılacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ayrıca numaralı 2.kat loca tablası 5 testere kiriş boyutuna çıktı 4 tanesi betonlanmıştı bugün kurulan tablalarla 5 kirişe çıkardılar  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 01:44:46
bu  dört testerenin ilk bölümler gelecek haftasonu tablasıyla beraber biter :ok:
@Efe abi bir de bu 4.kirisin yanindaki bosluga temel betonu falan atilacakmi o bosluk kafami karistiriyo brnim :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Obitaş devam ediyor resmen gündüz gibi olmuş köşe oradan birşeyler yapıyor orası komple 1 tabla atılırs 7 hafta örme işiyle uğraşsalar muazzam olur dehset bir durum olur hatta beton yetiştiremezler hatta 2. yarı stat açma konusunda hevesimiz olur hatta şampiyon olur turu statta atarız... :super: :super: :super: :super: :super: :super:

Çevrimiçi Necmi

@Oktay obitaş halen çalışıyor farkını ortaya koyuyor,  gün gelecek tüm forum ikiye ayrılacak,  obitaşçı olanlar ve obitaşçı olmadığına pişman olanlar olarak  :evillol:
nerde o günler :ebebe: sen bu günlerde farklı karışımlar test ediyorsun herhalde sürekli uyku halindesin rüya görüyorsun @aktar_ismail

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 01:52:15
@Necmi abi sen bi ara bi mujde verip kenara cekildin gece calismasi falan nolfu abi o is var mi bi gelisme  :D

Çevrimdışı Efe

@Efe abi bir de bu 4.kirisin yanindaki bosluga temel betonu falan atilacakmi o bosluk kafami karistiriyo brnim :alala:

hayır orada temel var zaten kapatılacak daha sonra orası :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Obitaş devam ediyor resmen gündüz gibi olmuş köşe oradan birşeyler yapıyor orası komple 1 tabla atılırs 7 hafta örme işiyle uğraşsalar muazzam olur dehset bir durum olur hatta beton yetiştiremezler hatta 2. yarı stat açma konusunda hevesimiz olur hatta şampiyon olur turu statta atarız... :super: :super: :super: :super: :super: :super:
:poke: :poke: :locked: :stop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen bi ara bi mujde verip kenara cekildin gece calismasi falan nolfu abi o is var mi bi gelisme  :D
iş güvenliğinden veto yemiş gece çalışması :bandit:

Çevrimiçi murat

@Necmi abi ben yatayım artık :D ilhan ı sitede göremedim :)

Çevrimdışı Efe

15 gün geç bitsin kimseye bişey olmasın çalışmasınlar gece :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ben yatayım artık :D ilhan ı sitede göremedim :)
:D nasılsa biz gelmeden kimse gidemez @ZEKI ye PM at o güneşi görünce kalkıyor :evillol:   @MURAT uyandırır bizi
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2014, 02:05:56 Necmi ]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 02:04:57
Neyse gündüz iyi is olsun da aksam emekcilerimize bisey olmasin : :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sado

Arkadaşlar bugün stadımız için baya bir tugla koyduk  :sevinc  isviçreden gelen bı arkadasım vardı yuvaya götürdüm bayilikte degildi yuva direk kulübümüze ait daha iyi kar bıraksın dıye :) saolsun baya seyler aldı kardesım :)

tam destek hep destek  :claps:  :claps:

Lütfen yuvalardan alışveriş yaperken direk külubümüze ait olanlardan alışveriş yapmaya özen gösterelım.
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı frkndgnr

Siteye gururlan tişörtü stoklara sonunda gelmiş, yine tükenmeden alın derim bem 6 tane aldım bile :D

Çevrimdışı sallapati

Siteye gururlan tişörtü stoklara sonunda gelmiş, yine tükenmeden alın derim bem 6 tane aldım bile :D

fb maçında TIRlarda 1000lerce Gurur LAN t-shirt ü olmalı... 19.90 dan peynir ekmek gibi gider

Çevrimdışı sallapati

Beyler bu resim bu gece çekilmiş.. statta gece ışıklandırması arttırıldı mı?

Çevrimdışı idil

Açılışa kadar bekleyeceğüm kimse umudumuzu bizden söküp alamaz 50 000  :icool:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı sallapati

Açılışa kadar bekleyeceğüm kimse umudumuzu bizden söküp alamaz 50 000  :icool:
ya 50bin bence aşırı büyük... ideal 44-45bin

Çevrimdışı idil

ya 50bin bence aşırı büyük... ideal 44-45bin

50bin az bile!!! Beşiktaş sevgisi bir stada sığar mı :):):) gönül ister almanyadaki gibi 70-80bin olsun...o imkansız ama dortmund örneği gibi koltuksuz sistem gerçekten çok isterim :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.