Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6672941 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Anıl

ben söylim o zaman 45.000 +1903 geçen Başkan söyledi Bana Samet Dedi kimseye söyleme dedi ama ben dedim söyleyin dedim başkanım o da söyle o zaman dedi tamam dedim  :D
Bu tam bir "Atma Ziyaaaaaaaaa" :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

keşke 48 bin olsa ileride  :evillol: :evillol: :evillol: 50 binde olabilir ilk açıldıgında 42 bine bile razıyız zamanla 44 bin olsa  :evillol: :evillol: ama 45 bin olmasın :)

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Ben kapasite konusunu daha fazla bilet satıp kulübe daha fazla maddi kazanç sağlaması açısından önemli buluyorum. Yoksa o tribünde Beşiktaş taraftarı olsun sayının gerçekten önemi yok. Takımına olumlu ve olumsuz bu kadar etki eden başka bir taraftar grubu Türkiye'de yok.  Avrupa ve dünyada ise sayılı. Eminim burada benim gibi düşünen insan sayısı çoktur.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

@Oktay obitaş halen çalışıyor farkını ortaya koyuyor,  gün gelecek tüm forum ikiye ayrılacak,  obitaşçı olanlar ve obitaşçı olmadığına pişman olanlar olarak  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

bugün obitaş tablayı genişletmeye başladı numaralıya dayanabilir o tabla bir bütün olarak   :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

@Oktay obitaş halen çalışıyor farkını ortaya koyuyor,  gün gelecek tüm forum ikiye ayrılacak,  obitaşçı olanlar ve obitaşçı olmadığına pişman olanlar olarak  :evillol:
Keşke bizi utandırsınlarda özür dilemeye razıyım ben kendi açımdan. Tabi bir çiçekler değiller  :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

malzeme kamyonları sahanın içinde dolaşıyor demir bırakıyorlar yüksek ihtimal :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

evet 2 ay sonra hepimiz obitaşçı olacağız :D çünkü çiçekler işini bitirip gitmiş olacak :kop:

Çevrimdışı Efe

obitaş yarın 2.üst kat testere kirişine başlayacak 1. si demirlendi 2.sine başlayacaklar kalıplama bakalım nasıl olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evet 2 ay sonra hepimiz obitaşçı olacağız :D çünkü çiçekler işini bitirip gitmiş olacak :kop:

1 ocak günü çiçeklerin 5-6 tane testere kirişi kalır sadece gerisi bitmiş olur  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

:naughty:

Çevrimdışı Abdullah

1 ocak günü çiçeklerin 5-6 tane testere kirişi kalır sadece gerisi bitmiş olur  :)
Bence onlar da kalmaz hepsi bitmiş olur  :bandit:

Çevrimdışı Efe

yanlış görmediysem bugün numaralı temel bölümünde testere başlangışlarına beton atıldı yarında kolonlar betonlanmaya başlar ordaki yapılmamış 4 testere kirişin ilk bölümlerini haftaya görürüz diye düşünüyorum :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

:sevinc  :kop:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 01:38:53
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bugün obitaş tablayı genişletmeye başladı numaralıya dayanabilir o tabla bir bütün olarak   :icool:
Ben de oyle dusunuyorum @Efe abi sanki numaraliya kadar tabla atacaklar ama donusun demirlerini daha takmadilar gerci 1 gunluk isi var ama bir de kalibiydi betonuydu 2-3 gunu buluyor gerci kalip donuse gelene kadar o isler biyer kisaca ben bu tablaya 10 gun veriyorum numaraliya kadar olacak sekilde yani benim 1 aylik tahmmin tutacak ins..
 :icool: :D :sevinc :bandit:

Çevrimdışı Efe

bu  dört testerenin ilk bölümler gelecek haftasonu tablasıyla beraber biter :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK