Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676270 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

mübarekler pazar günü pilavlı sohbete bekleriz :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2014, 02:57:06
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
abi kaç gün oldu ürün alalı göndermesinler çünkü ben partizan maçında helal ettim gelsede almayacam dedim bu teyze nin karşısın daki kim olmadan insana insanca karşılık veriyorsa ben onu bu zor zamanda alırsam bana yazıklar olsun bu arada bu 10 adet GURUR LAN tişmrtü siparişi
Helal olsun abi ben de kışlik alisveris icin direk kartal yuvasina gidicem beyler herkes maddi durumu elverdigince gitsin ksrtal yuvalarina , baskanimizin nelerle ugrastigini goruyorsunuz adam bu stad bitince kitap yazicam dedi baskanimiza ondan da onemlisi takimimkza destek olma zamanidir simdi surda 3 ayimiz var kaba insaatin bitmesi icin bu sureci kendi yagimizda kavrularak tamamlarsak degil gsgm feristahi gelse bisey yapamaz...

Çevrimdışı Salih A.

beyler twitter da https://twitter.com/BJKCemiLKent Cemil Bey var beyefendi KartalYuvalarının Genel Müdürü istediğiniz ürünleri kendisine belirtin lütfen ... bizim renklerimiz kadar günlük kullanıma uygun renk yok l
tfen kendilerine iletin sağolsun Cemil bey de bu konuda oldukça alakadar
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ZEKI

@Deniz eyvallah kardeşim sağolasın onaylamasınlar üyeliğimi sorun değil ama çaycımız bile insana insan diye değer veriyorsa herşey helaldir bana bu duyguyu yaşatan insanda @ZEKI abimizdir ondanda Allah razı olsun
@Salih A. hayirli ugurlu olsun, telefondaki sesinin heyecani yeterdi, Elimden geleni yaptim.
Sen bu snee hem uyelik heyecani hemde stadin heyecnaini birlikte yasiyorsun ne mutlu sana. Obitas Stad ta kasim ayi icerisinde tablalari bitirecektir  :biggrinking: @Efe . Sen anladin onu  :super: :super:
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2014, 03:57:37 ZEKI ]

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Rasim

Günaydın Beşiktaşlılar..
Hocam sen trmilitaryde de yaziyordun degilmi nickin tanidik geldi :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı Türkay

mübarekler pazar günü pilavlı sohbete bekleriz :)

Günaydınlar herkese. Bu arada bu şarkı Sagopa'ya ait değil nedense söyliyim dedim.  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin herkese, bugun guzel bir calisma olur insallah. İki gunluk kaybi telafi ederiz. Ama once emekcilerimizin sagligi ve guvenligi

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Serkan7738

günaydın sahanın ortasındaki o beyaz demir ne acaba çatıyla ilgili bişey olabilirmi ?

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı mduru

Günaydın hem forumu okuyup hem inşaatı izliyorum :ebebe: :bandit:

Çevrimdışı Zoro

Bugün hava istanbulda güzel galiba. Çalışmalarda hızlanır inşallah

Çevrimdışı Zoro

Yarında güzel olur inşallah ve Fener'e çakarız

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 1 Kasım2014 Resimleri için Tıklayınız (99 Resim)  :busted_cop:

Çevrimdışı Türkay

Yağmurlu bi haftasonunda sıcak çikolatayla resimlere bakmak  :bandit:  :claps: Sağolasın resimler için  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yakup

emeğine sağlık kardeşim.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı FARUK

eline sağlık  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

kardesim, pictures loading demeden verdin dozu..bunyenin alismasi lazim  :super: :super: emegine saglik dikkat et kendini pazar gunu gorusecegiz insallah

Çevrimdışı Efe

Evt calişmalar tam gaz baslamis numarali yogun olmak uzere eski acik ve yeni acikta demir isleri suruyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

Emeğine sağlık mustafa  :claps:
Adam " gün boyu işten güçten inşaatı takip edemiyoruz ama nasılsa sabah mustafa bizi fotolarla şenlendirir" diye her akşam kafamızı yastığa huzurla koymamızı sağlıyor.   :bandit:
Çılgın seni :evillol: