Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676216 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

@Necmi abi her ne kadar kızsada bu taraftar henüz sezonun yarısı bile olmadan 300 bine yakın forma sattı GURUR Lan tişörtlerini bulmak neredeyse imkansız kartal yuvalarında siyah ve beyaz gömlek bulmak gerçekten zor (ben iki hafta bekledim) uzun kollu forma satışa çıktığında eminim çok ciddi bir satış rakamı elde edecektir. taraftar olimpiyat hariç gerçekten takımına sahip çıkıyor. inş. en kısa sürede yuvamıza döneriz bu arada @ZEKI abi sana ulaşamadım ama bugün klüpten arayıp üyelik ücretimi ve 2014 aidatımı yatırmamı istediler çok teşekkür ederim abi sana
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

senin günler hızla aşağı iniyor ama gün saymaya başladığından beri doğru dürüs bir ilerleme yok :D

bi anda olacak abi  bi anda yükselecek :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

kasım sonuna çiçekler eski açığı teslim eder.. numaralıda da 2-3 testere yapar heralde
🆗

Vodafone Arena 31.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-18:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı:
http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi her ne kadar kızsada bu taraftar henüz sezonun yarısı bile olmadan 300 bine yakın forma sattı GURUR Lan tişörtlerini bulmak neredeyse imkansız kartal yuvalarında siyah ve beyaz gömlek bulmak gerçekten zor (ben iki hafta bekledim) uzun kollu forma satışa çıktığında eminim çok ciddi bir satış rakamı elde edecektir. taraftar olimpiyat hariç gerçekten takımına sahip çıkıyor. inş. en kısa sürede yuvamıza döneriz bu arada @ZEKI abi sana ulaşamadım ama bugün klüpten arayıp üyelik ücretimi ve 2014 aidatımı yatırmamı istediler çok teşekkür ederim abi sana
pazar günü ulaşırsın gazilere gelecek :)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Ekrem

@ekrem86 gidecek misin yarın fotoya?
pazar günü gidicem @sallapati resimleri de maç dönüşü atarım İnşallah

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi pazar günü gazilerde mi toplanılyo ve kaçta

Çevrimdışı sallapati

pazar günü gidicem @sallapati resimleri de maç dönüşü atarım İnşallah
eyvallah sağolasın

@aktar_ismail.      👀
Oktay en ɑnlɑmlı bɑkış, bir çift ıslɑk gözde sɑklıdır.  İnsanlar bu kadar kirli olmasaydı belki yağmura gerek kalmazdı bu sayede vodafone arena daha hızlı biterdi dimi ?

Çevrimdışı Efe

bu ay yapılacak iş çok belirleyici olacak özellikle numaralı ve yeni açık kasım sonu bize net bişeyler söylettirecek artık bugünleri görmekte güzel gerçekten  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

Gazilerde bulunuyoruz gelebilecek olan arabasıyla gelsin konvoy olarak gideriz.arabasıyla gelecek olan etkinliklerimiz bölümüne yazsın

Çevrimdışı Necmi

üç araba gazilerde buluşup konvoy gideceğiz ordan alacağımız kişiler var sende gel

Çevrimdışı Salih A.

@Oktay abi redbull sponsorluğunda toplanıyormuşuz :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı murat

Evet,240 milyonmus adet.
@MURAT abi dediğin çok uzun süreç. Bu gün iyi diyordum bi satış haberi duman etti.genel olarak sportiflerin mali durumu duman zaten ama stad olsun başarı olsun hep canlı tutar hissesi, hikaye bitmez ama yön söyleyemem, yasak zaten yeni spk kanunu ile :D

Kanunlara uyalım

Çevrimdışı Oktay

üç araba gazilerde buluşup konvoy gideceğiz ordan alacağımız kişiler var sende gel
⏰ kaçta ??

Çevrimdışı Oktay

Oktay en ɑnlɑmlı bɑkış, bir çift ıslɑk gözde sɑklıdır.  İnsanlar bu kadar kirli olmasaydı belki yağmura gerek kalmazdı bu sayede vodafone arena daha hızlı biterdi dimi ?

@aktar_ismail Allah'ın izniyle☝️☝️👊
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2014, 00:35:01 Oktay ]

Çevrimdışı murat

Rubi tobin( turgut) gelecekmi.

Çevrimdışı ALI RIZA

maç için Planları etkinlik alanında yapın sonra silen ben oluyorum  :s20:

Çevrimdışı Oktay

maç için Planları etkinlik alanında yapın sonra silen ben oluyorum  :s20:
👎👎👎👎👎🆗🆗

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2014, 00:36:24
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yeni açıktaki tablalardan 2 tane betonlanmamış kalmasını ve testerelerin yarıya kadar gelmesini bekliyorum numaralı 3. tablanın 8-9 kirişlik bölümünün bitmesini bekliyorum numaralıda sütun ve testere işlerinin ilerlemesini bekliyorum  :)
@Efe abi kasım sonuna obitaş yatay tablaları bitirecek merak etme sen abi  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Efe

obitaş eylül 15 ten itibaren 6 büyük tabla bitirmiş şimdi yeni inönü fotolarını karşılaştırdım buda 15 aralıkta yeni açıkta beton atılacak tabla kalmayacağını işaret ediyor  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe abi kasım sonuna obitaş yatay tablaları bitirecek merak etme sen abi  :bandit: :bandit:

30 günde bitirsin tablaları sana damak çukulata alacağım :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

obitaş eylül 15 ten itibaren 6 büyük tabla bitirmiş şimdi yeni inönü fotolarını karşılaştırdım buda 15 aralıkta yeni açıkta beton atılacak tabla kalmayacağını işaret ediyor  :ok:
sadece tribün kısmı için geçerli değil mi söylediğin? otopark kısmı çatı ile birlikte yapılabilir mi?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2014, 00:46:42
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
30 günde bitirsin tablaları sana damak çukulata alacağım :kop: :kop:
tamamdır abi eyy forum üyeleri siz ne vereceksiniz bana ??? :D benim iddiam obitaş kasım sonu itibariyle bütün tablaları bitirecek  :bandit: