Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676648 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

sadece tribün kısmı için geçerli değil mi söylediğin? otopark kısmı çatı ile birlikte yapılabilir mi?

tribün kısmı sadece otopark şubat içinde anca biter oda havalar iyi giderse yoksa marta bile uzayabilir :) çatının en geç yıl sonu yavaştan başlamasını bekliyorum
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2014, 00:48:55 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

tamamdır abi eyy forum üyeleri siz ne vereceksiniz bana ??? :D benim iddiam obitaş kasım sonu itibariyle bütün tablaları bitirecek  :bandit:

fazla şansını zorlama bence  :D :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

tribün kısmı sadece otopark şubat içinde anca biter oda havalar iyi giderse yoksa marta bile uzayabilir :)
genel inşaat süresini etkiler mi sence otopark kısmının uzaması?

Çevrimdışı Efe

genel inşaat süresini etkiler mi sence otopark kısmının uzaması?

hayır etkilemez tribünlerin bitmemesi etkiler çatı için tribünlerin biran önce bitmesi lazım obitaşta arkayı bırakıp tribünleri bitirmeye çalışıyor bu yüzden :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

tribün kısmı sadece otopark şubat içinde anca biter oda havalar iyi giderse yoksa marta bile uzayabilir :) çatının en geç yıl sonu yavaştan başlamasını bekliyorum
hadi ya :alala: biz burda aylardır marttan önce kaba bitmez diyorduk  :evillol: wowdada 2015 mayıstan önce bu stadın bitmesi imkansız dediğimde dar ağacı kurulmuştu :bandit: kaldıki en iyimser tahminimdi :D

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi kapalı sonuç olarak bitti çatı aparatları ayakları yavaştan gelip dikilmeye başlasa olmaz mı _?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2014, 00:57:43
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
fazla şansını zorlama bence  :D :D
abi şaka bi tarafa da 15 eylülden itibaren 6 tabla bitirdiğini söyledin ki bunun içinde 1 hafta bayram tatili vardı ,yani 35-40 gün gibi bir sürede 6 tabla bitirmişler ve bunun içinde alttaki kirişlerde vardı bu hesapla 5 tanesi biter bence, ki bu 5 tanesinden 1 tanesinin tablası atıldı demirlemesi kaldı sadece  :bandit: :D

@Oktay vodafone destek kampanyasına katıldın mı ? Vodafone arena sünger gibi çekiyor paraları.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi kapalı sonuç olarak bitti çatı aparatları ayakları yavaştan gelip dikilmeye başlasa olmaz mı _?
işin maliyet boyutu var oraya emekçi getirecek onları barındıracak vinç getirecek ve yattıkları günler bile parasını ödersin o yüzden sürekli çalışacak konuma gelmeden böyle bir haraket yüklenici firma açısından mantıksız olur

Çevrimdışı ALI RIZA

işin maliyet boyutu var oraya emekçi getirecek onları barındıracak vinç getirecek ve yattıkları günler bile parasını ödersin o yüzden sürekli çalışacak konuma gelmeden böyle bir haraket yüklenici firma açısından mantıksız olur
bu ekip türk mü yurt dışı mı _? 17M € veriyorsun bu işin ustalarına bırakmak daha doğru

Çevrimdışı ALBATROS

stadımızı hızlıca bitirmek ve borçları eritmek için iş bizlere düşüyor maddi durumu olan herkes ihtiyacından fazlasını almak için yuvalara akın etmeli alın en ucuz tshirtlerden mahallenin çocuklarına dağıtın  :busted_cop:

Çevrimdışı Necmi

bu ekip türk mü yurt dışı mı _? 17M € veriyorsun bu işin ustalarına bırakmak daha doğru
işinmetal kısmını iz inşaat yapar büyük ihtimal yabancı mühendislerde kontrolünü yapar kaplama kısmı yabancı olur büyük ihtimal

Çevrimdışı Deniz

gençlik ve spor bakanlığı yine açıklama yapmış başkanımızın açıklamalarına istinaden.
neyin kafasındalar anlamadım hala isim hakkı için 2 sezonda verdikleri 20milyon TL nin peşindeler
diğer statlar yeri değiştiğinden arazisi değerlendirilerek şehir dışına yapılmış felan ....
sıkıntı bizim statı dolmabahçede yapmamızdan kaynaklanıyar demek ki neden çıkmadık diyenler vardı
Gururlan...
açıklamanın linki var mı bulamadım ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Konu Dışı : http://gsb.gov.tr/HaberDetaylari/1/24110/bakanliktanbesiktassporkuluplerineaciklama.aspx
buldum ve bu açıklamalar iyice canımı sıkmaya başladı.koskoca bakanlık işini gücünü bıraktı bizim stadla kafayı bozdu.yetti ama artık destek olmuyorlar köstek de olmasınlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı jepaq

selam arkadaşlar kafama takılan bir soru var..stadımızı devlet desteği olmadan yapıyoruz tamam güzel ama bunun eksileri-artıları neler? yani toki çeşitli şehirlere yaptığı 20 tane stattan ne bekliyor ? kulüpler her maç kira mı verecek, biletlerden, kulüp gelirlerinden vs..pay mı alacak?

beşiktaş eğer devlet desteği ile yapsaydı ne kaybedecekti? eğer öyle olsaydı stadın dolmabahçe'den başka bir yere yapılacağı aklıma geliyor böyle bir şey olur muydu bilmiyorum.

yani şöyle düşünelim lokanta'da yemek yiyoruz. 20 tane de masa var. işletme sahibi bugün eşim doğum yaptı baba oldum tüm masaların hesabı benden diyor 19 kişi kabul ediyor bir tek biz hayır istemez deyip hesabı kendimiz ödüyoruz.

kısacası devlet desteği olmadan yapmak neden iyidir ?

edit: üstteki gençlik ve spor bakanlığının mesajını yeni gördüm..sorumla alakalı bir yazıymış.
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2014, 01:16:35 jepaq ]

Çevrimdışı Deniz

Hal böyle iken Sayın Fikret ORMAN’ın yaptığı açıklamada  “Stadyumumuzu yapıyor olmamızdan neden rahatsızlık duyuluyor” şeklindeki beyanatları insaf sınırlarını zorlamaktadır

Ayrıca Sayın ORMAN’ın önceki açıklamalarına karşı yapılan basın duyuruları resmi internet sitesinde Bakanlığımızca yapılmasına karşın, Sayın ORMAN’ın 30.10.2014 tarihinde yaptığı konuşmalarında bu basın duyurularının Spor Genel Müdürünce yapıldığı şeklindeki beyanatları da gerçekle ilgisi bulunmamaktadır.

Birşey derdim de kendimi tutuyorum.Allah bildiği gibi yapsın.

Çevrimdışı mazi

Beşiktaşa laf söyleyen bu kamu görevlilerini zamanı  gelince Bedava yaptıkları stadlarda gişe görevlisi yapıcaz.Devre arasında o stadlarda Çimleri düzelten eleman olacak Beşiktaş'a laf söyleyenlerin hepsi... Yazıyoruz bi kenara...

Çevrimdışı Deniz

selam arkadaşlar kafama takılan bir soru var..stadımızı devlet desteği olmadan yapıyoruz tamam güzel ama bunun eksileri-artıları neler? yani toki çeşitli şehirlere yaptığı 20 tane stattan ne bekliyor ? kulüpler her maç kira mı verecek, biletlerden, kulüp gelirlerinden vs..pay mı alacak?

beşiktaş eğer devlet desteği ile yapsaydı ne kaybedecekti? eğer öyle olsaydı stadın dolmabahçe'den başka bir yere yapılacağı aklıma geliyor böyle bir şey olur muydu bilmiyorum.

yani şöyle düşünelim lokanta'da yemek yiyoruz. 20 tane de masa var. işletme sahibi bugün eşim doğum yaptı baba oldum tüm masaların hesabı benden diyor 19 kişi kabul ediyor bir tek biz hayır istemez deyip hesabı kendimiz ödüyoruz.

kısacası devlet desteği olmadan yapmak neden iyidir ?
+ları;
1)kimse bu stad toki malı diyemeyecek.
2)kimse bizim stadımıza bu stad onun bunun malıdır tabelası asamayacak.
3)stadı yerinde yapıyoruz,rantçılara arazisini kaptırmıyoruz.
4)arazi devletin,üstündeki taşınmaz bizim.Yapmamıza izin veren de bizzat devlet.yani biz gece kondu gibi dikmiyoruz direk devlet izni ile stadı yapıyoruz.taşınmaz olduğu için ilerde mülkiyetini almamız için büyük artıları olacak.doğru zaman beklenecek bunun için.
- leri;
1)Maddi açıdan büyük bir yükün altına giriyoruz.
2)bize destek olması gereken makamların köstek olmalarıyla uğraşıyoruz.

Çevrimdışı mazi

Adamlar üşenmemiş cuma gecesi derby maç öncesi açıklama yapmış 2 sayfa. Aziz 15 yıldır biz kendimiz yaptık diyo sesiniz çıkmıyor. Topuk yaylasına neden destek oldunuz.

Çevrimdışı frkndgnr

[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2014, 01:25:20 frkndgnr ]

Çevrimdışı Efe

hadi ya :alala: biz burda aylardır marttan önce kaba bitmez diyorduk  :evillol: wowdada 2015 mayıstan önce bu stadın bitmesi imkansız dediğimde dar ağacı kurulmuştu :bandit: kaldıki en iyimser tahminimdi :D

kaba derken otoparkı katmamıştık o zaman tribün olarak anlamıştık o zamanlar :D
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2014, 01:25:22 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

abi şaka bi tarafa da 15 eylülden itibaren 6 tabla bitirdiğini söyledin ki bunun içinde 1 hafta bayram tatili vardı ,yani 35-40 gün gibi bir sürede 6 tabla bitirmişler ve bunun içinde alttaki kirişlerde vardı bu hesapla 5 tanesi biter bence, ki bu 5 tanesinden 1 tanesinin tablası atıldı demirlemesi kaldı sadece  :bandit: :D

2 tanede ufak arkada var onları sonradan fark ettim :D 8 tabla yani ancak günler kısaldı ve hava şartları var biz 45 gün diyelim onlar bu ay sonu bitirsin tablaları sıkıntı yooook :D
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2014, 01:29:12 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

heyecan kaplıyor içimi gördükçe ama daha çok iş varrr  :bawling: :s20:

yok çok iş kalmadı çok iş :bandit: bitiyor stad sevinin artık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK