Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675924 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Aykutt

evt başladı :)
şimdi baktım uzaktan 2 tane prekast koyulmuş sanırım.

Çevrimdışı FARUK

şimdi baktım uzaktan 2 tane prekast koyulmuş sanırım.

@mustafa_(87) nın sitesinde bugüne ait fotolar var

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/10/vodafone-arena-31.10.2014-018.jpg[/img]

Çevrimdışı Deniz

Obitaşın testere kirişlerinin güzelliğini gördükçe üzerine prekast koymalarına üzülüyorum  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

eger boyleyse efsane bir baskanımız var cok ince işler pesindeee:D

Hocam başkan akaryakıtı toptan alıp İnşaat A.Ş üzerinden yanlış hatırlamıyorsam çalışan firmalara satıyor orada bile ince düşünülmüş bir durum var  :D

Çevrimdışı sallapati

başkan ince eleyip sık dokuyor.

benim bildiğim
yeni açık işçilik 5 milyon tl
kapalı işçilik 3 milyon tl
eski açık işçilik 4 milyon tl
numaralı işçilik 4 milyon tl

civarı olsa
16 milyon tl işçilik...

prekastlar 19 milyon tl

yıkıma ne gitti?
hafriyata ne gitti
demir parası
beton parası
elektrikler ytonglar başladı..

şu zamana kadar bu para nerden geldi :D bilen var mı?

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Aykutt

@mustafa_(87) nın sitesinde bugüne ait fotolar var

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/10/vodafone-arena-31.10.2014-018.jpg[/img]
sağ taraftakileri gördüm canlı yayından :D demekki daha fazlası varmış :evillol:

Çevrimdışı sallapati

loca paraları desek, çoğu loca sahibi ödeme yapmadı deniyor...

Nur Çebi veresiye veriyor desek, Alacalı var , Oyak var...

Çevrimdışı sallapati

Serdal Adalıya 10 milyon tl demirörene de 100 kağıt borç var..
Tribün sponsorları ne oldu??

kafamda deli sorular  :D

Obitaşın testere kirişlerinin güzelliğini gördükçe üzerine prekast koymalarına üzülüyorum  :bandit: :bandit:

Güzel olan bir şey, her zaman iyi olmayabilir, ama iyi bir şey her zaman güzeldir @Deniz  :lol:

Çevrimdışı Deniz

Serdal Adalıya 10 milyon tl demirörene de 100 kağıt borç var..
Tribün sponsorları ne oldu??

kafamda deli sorular  :D
Adalı o borcu almaz.zaten talep etmediğini de Ormana söylemiş.kaçak gazlının borcunu stad bitince öderiz  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Güzel olan bir şey, her zaman iyi olmayabilir, ama iyi bir şey her zaman güzeldir @Deniz  :lol:
hem iyi hem güzel =obitaş  :bandit:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı FARUK

gençlik ve spor bakanlığı yine açıklama yapmış başkanımızın açıklamalarına istinaden.
neyin kafasındalar anlamadım hala isim hakkı için 2 sezonda verdikleri 20milyon TL nin peşindeler
diğer statlar yeri değiştiğinden arazisi değerlendirilerek şehir dışına yapılmış felan ....
sıkıntı bizim statı dolmabahçede yapmamızdan kaynaklanıyar demek ki neden çıkmadık diyenler vardı
Gururlan...

Çevrimdışı Efe

26 mart 2014 bjk_mabetle stadı dolaşırken  :sombrero:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

gençlik ve spor bakanlığı yine açıklama yapmış başkanımızın açıklamalarına istinaden.
neyin kafasındalar anlamadım hala isim hakkı için 2 sezonda verdikleri 20milyon TL nin peşindeler
diğer statlar yeri değiştiğinden arazisi değerlendirilerek şehir dışına yapılmış felan ....
sıkıntı bizim statı dolmabahçede yapmamızdan kaynaklanıyar demek ki neden çıkmadık diyenler vardı
Gururlan...

isim hakkı dedikleri iddaanın sırtımızdan kazandığı para... bunlardaki Beşiktaş düşmanlığı bitmeyecek

Çevrimdışı ALBATROS

demir  çebi'den alınmıyor ki o iş değişeli çok oldu zatne klübün bir sürü geliri var para kalmayınca faktoringden çekiliyor borç artıyor

Çevrimdışı tayfun

%7 falan.

http://www.fortuneturkey.com/besiktas-17-milyon-hisse-satarsa-2418

Evet,240 milyonmus adet.
@MURAT abi dediğin çok uzun süreç. Bu gün iyi diyordum bi satış haberi duman etti.genel olarak sportiflerin mali durumu duman zaten ama stad olsun başarı olsun hep canlı tutar hissesi, hikaye bitmez ama yön söyleyemem, yasak zaten yeni spk kanunu ile :D
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2014, 00:21:31 tayfun ]
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Yeni bir aya girmiş bulunmaktayız. 30 günlük bir iş günü var önümüzde. Kasım ayı sonu itibariyle nasıl bir ilerleme bekliyorsunuz?
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

iyi olan şeylerde bazen güzel olmayabiliyor istiklal savaşına güzel diyebilirmiyiz hiç bir savaşın güzel yanı olmaz ama iyi birşeydi :D :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Necmi

tribün kabası için son 71 gün  :D
senin günler hızla aşağı iniyor ama gün saymaya başladığından beri doğru dürüs bir ilerleme yok :D

Çevrimdışı Efe

Yeni bir aya girmiş bulunmaktayız. 30 günlük bir iş günü var önümüzde. Kasım ayı sonu itibariyle nasıl bir ilerleme bekliyorsunuz?

yeni açıktaki tablalardan 2 tane betonlanmamış kalmasını ve testerelerin yarıya kadar gelmesini bekliyorum numaralı 3. tablanın 8-9 kirişlik bölümünün bitmesini bekliyorum numaralıda sütun ve testere işlerinin ilerlemesini bekliyorum  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

kasım sonuna çiçekler eski açığı teslim eder.. numaralıda da 2-3 testere yapar heralde