Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676769 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2014, 21:03:29
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Yağmur da dindiğine göre yarın çalışmalar tam gaz devam eder. İşçiler de iyice dinlenmişlerdir.
inşallah yarın tekrar başlar çalışmalar ..

Çevrimdışı Efe

yarın yeni açık yeni tablalar için kalıplama hızlanmalı ay ortasına kadar ilk loca katına denk gelen 3 tablada çalışmalar hızlanmalı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

@MURAT abi şirket kendine ait olan 17 000 000 lot BJKAS hissesini borsaya kote ettirdi,bunun anlamı istediği zaman satabilir,tabi bu haberden sonra hisse düştü biraz ama her an hazır değer yaratılabilir hisse satışı ile,iyi yönü 2.50 gibi bir fiyattan satsa(artı eksi %10) 42 000 000 TL kaynak elde ediyor,tabi elindeki hisseler azalıyor o başka konu.
Açıklama için teşekkürler @tayfun şu an kulübün elindeki hisse yüzde kaç.

Çevrimdışı Gokhan_1903

bunları da satınca 51-52 gibi birşey kalacak.
peki bu 17 000 000 lot % kaça denk geliyo ?

Çevrimdışı tayfun

Açıklama için teşekkürler @tayfun şu an kulübün elindeki hisse yüzde kaç.
50 den çok fazla değil. Anca bu sayılacaktır kadardır. Belki bunlarda bir yerden çözülmüş hisseler olabilir çünkü 3-4 ay önce oran 52 ydi.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi murat

Tayfun beşiktaşın gelecek senelerde hisseleri geri toplama olasılığı pek mümkün görünmüyor sanırım.spor kulüpleri pek yatırıma müsait görünmesede Beşiktaş hisse senedi değerini şuan en dip noktaya yakın olarak değerlendirebilir miyiz.stad açıldıktan sonra yukarı seyir olurmu sence.

Çevrimdışı sallapati

fb maçı öncesi satsaydık şu hisseleri.. yenilirsek düşüş olacak..

Çevrimiçi murat

fb maçı öncesi satsaydık şu hisseleri.. yenilirsek düşüş olacak..
Ya yenersek

Çevrimdışı sallapati

burdan gelecek 42 milyon tl ile çatı yapılacak heralde :D

Çevrimdışı Deniz

İyi akşamlar,Bugün çalışma var mıydı?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı AhmetY

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ozan062

Çatı 17 milyon TL ye olacak.
yani 6milyon euro yada 7.5 milyon dolar oylemi hani 15lerde geziyordu bu rakam nerden cıktı bu=??

tamamdır buyuklerden cevaplar geldi aman biranda korktum fena bu konuya hucum ederdim :))
tek merak ettiğim ve farklılıgımızla ovuneceğimiz bir alanda bu 6milyon euroalr olsaydı amann fenalastırırdım:D:D
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 22:43:35 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Caner

yani 6milyon euro yada 7.5 milyon dolar oylemi hani 15lerde geziyordu bu rakam nerden cıktı bu=??

Valla bir yerden çıktığı yok en başından beri 17 milyon euro idi. Başkan öyle demişti.

Çevrimdışı Efe

17 milyon euro 40-45 milyon tl çatının fiyatı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdinç

arkadaşlar bugün canlı yayın kamerasına bakamadım yeni açıkta prekast başladımı ?

Çevrimdışı sallapati

euro dusmusken cati odemesi yapilmayi planlaniyor heralde mantikli

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar bugün canlı yayın kamerasına bakamadım yeni açıkta prekast başladımı ?

evt başladı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

dün yeni açık ilk sırasına 4-5 tane konmuştu
bugünde öğleden sonra biraz çalışmışlar yeniinönü fotosunda görünüyor ama kaç tane konuldu bilmiyorum

Vodafone'un başlattığı destek kampanyasına desteğimizi verelim ve arkadaşlarımıza da duyuralım beyler.  :tabe:

http://besiktasarena.com/index.php?topic=958.0

Çevrimdışı ozan062

euro dusmusken cati odemesi yapilmayi planlaniyor heralde mantikli

eger boyleyse efsane bir baskanımız var cok ince işler pesindeee:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler