Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676684 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2014, 20:09:47
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Hangi partları ama? Tribün kısmını soruyorsan yüksek tempo ile Kasım sonunda biter. Ama Testere kirişler bitmez gibi geliyor. Teknik olarak testere kirişlerin bitmesi dahili de mümkün ama fiziksel etkenler dolayısıyla şimdilik mümkün görünmüyor.
@Sezgin Cengiz tribün kısmı hariç muhtemelen üst kirişler ay sonuna kadar 7-8 tanesi yapılır ..

Çevrimdışı Efe

Hangi partları ama? Tribün kısmını soruyorsan yüksek tempo ile Kasım sonunda biter. Ama Testere kirişler bitmez gibi geliyor. Teknik olarak testere kirişlerin bitmesi dahili de mümkün ama fiziksel etkenler dolayısıyla şimdilik mümkün görünmüyor.

@Sezgin Cengiz

şöyle tablalar bunlar ben 45 gün verdim obitaşa 6 tabla için :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2014, 20:21:28
@Sezgin Cengiz

şöyle tablalar bunlar ben 45 gün verdim obitaşa 6 tabla için :lol:
gel şunu 35 yapalım @Efe abi  :D :icool: :)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Aynen @Efe ben de senin çizdiğin gibi düşünerek söylemiştim tribün kısmı derken. İşte o tribün döşemelerinin 1 ayda tamamen bitmesi mümkün. Bitirebilirler de ama dediğim gibi teknikte mümkün. Yağışlı havalar, hakediş, işçinin sahaya çıkma durumu vs gibi etkenlerle tempo düşürürlerse tribünün son döşemesini tamamen bitiremezler bile. @Mehmet

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı samet41

Stad kapasitesi 45 bin olabilrimi biri cevaplasın be abi  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2014, 20:25:40
Stad kapasitesi 45 bin olabilrimi biri cevaplasın be abi  :evillol: :evillol: :evillol:
@samet41 ayıpsın istersen 48 bin bile olabilir ama sorduklarında 41903 diyoruz  :D

Çevrimdışı Efe

gel şunu 35 yapalım @Efe abi  :D :icool: :)

hava şartlarından dolayı zor bu tarz havalar 45 gün içinde 5 gün falan daha olur gecikecek 1 hafta falan tablalar o yüzden 45 gün dedim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı samet41

Sorduklarında da 48 bin diyebileceğimiz bir kapasite olmaz mı yani abi ?  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Efe

olur olur bal gibi olur :icool: sorana 41.903 diyoruz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Olabilir neden olmasın. Ama sorana 42 bin diyoruz. :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

Sorduklarında da 48 bin diyebileceğimiz bir kapasite olmaz mı yani abi ?  :ebebe: :ebebe:
stadın kapasitesi 48000 üzeri ama verilen izin 42000 değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı samet41

Soranada 48 bin desek öyle bişeyler olmazmı be abi ?? bu kapasite bizim gibi takıma kesinlikle cok az  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı ahmet türker

Soranada 48 bin desek öyle bişeyler olmazmı be abi ?? bu kapasite bizim gibi takıma kesinlikle cok az  :bawling: :bawling: :bawling:
sen istiyorsan rahatlıkla diyebilirsin ama verilen izin 42000.. :D

Çevrimdışı samet41

Stad 48.000 üzeri kişi alıyormu yoksa  48.000 olup sadece 42.000 kişiyemi izin veriliyor abi ?

Çevrimdışı ahmet türker

stadın kapasitesi 48000 oluyor ama 42000 koltuk koyduruyorlar .istersen bir daha yazabilirim kardeşim . :D

Çevrimdışı samet41

Peki abi geriye kalan 6 bin kapasite noluyor  :super: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2014, 20:39:35

Çevrimdışı Efe

Peki abi geriye kalan 6 bin kapasite noluyor  :super: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
yalan oluyor :icool: sıra sayılarını falan azaltıyorlar koltuklar aralı yerleştiriliyor alsana 42 bin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı samet41

Abi fanatik beşiktaşlılık duygusu bir turlu su kapasite işini anlamıyorum kusuruma bakmayın  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı samet41

yalan oluyor :icool: sıra sayılarını falan azaltıyorlar koltuklar aralı yerleştiriliyor alsana 42 bin :)
tamam abi anladım bu sefer iyi geceler :)))))

SALDIR KASIMPAŞA   :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı samet41

Galatasaray 0 -1  Kasımpasa

'41  Adem buyukk  :super: :claps: :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :super: :super: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Çevrimiçi Kartal Ç

rampanın ucundaki belediye çalışmaları daha ne kadar sürecek?

Çevrimdışı Bilalca

Yağmur da dindiğine göre yarın çalışmalar tam gaz devam eder. İşçiler de iyice dinlenmişlerdir.