Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6680519 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı megiddo

Bu akşam vodafone iletişim merkezine gideceğim ve hiç ihtiyacım olmadığı halde bir adet vodafone hat alacağım ve buna üye olacağım. 20-30 lira kontor atarım içine gün geldikçe düşer beşer beşer.
öğrencilikten kurtulduğum gün 5 tane vodafone hattı alacam bende, abimin vodafone şirket hattı var kendisi koyu fenerbahçeli ama çaktırmadan 5TL lik pakete abone ettirecem onu :) şimdilik böyle bir destek veririm :)

Çevrimdışı ALBATROS

hesap açıslın bağış kampanyası yapılsın diyenleri görelim şimdi hiç uğraşamdan 1 smsle katkı sağlanıyor çok güzel  :busted_cop:

Çevrimdışı yigitcan1903

tercüman olmazsa o yemeğin tadı çıkmaz  :super: :super: :super:
Hiç dil bilmeyen Beşiktaşlı bile elle kolla tarzanca anlaşır o adamla
Comandante!
Yüreklerimiz bir

Çevrimdışı megiddo

normalde kulübün direk bağış toplayamadığını biliyoruz acaba kanunen bu vodafone karakartalı bağış diye bu uygulamaya çomak sokmaya kalkmazlar dimi?

Çevrimdışı Yakup

Hiç dil bilmeyen Beşiktaşlı bile elle kolla tarzanca anlaşır o adamla
Comandante!
Yüreklerimiz bir

o anlamda demedim bizim tercümanımız halil olmalı o yemekte kesinlikle :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı attila_metu

Müthiş fikir bence de. Çok kolay ve dertsiz.
Diğer operatörlerle de yapılabilir mi acaba.

Çevrimdışı FARUK

@ZEKI abi ve öğrencisine fotolar için teşekkürler

Çevrimiçi murat

normalde kulübün direk bağış toplayamadığını biliyoruz acaba kanunen bu vodafone karakartalı bağış diye bu uygulamaya çomak sokmaya kalkmazlar dimi?
sıkıntı olmaz

Çevrimdışı yigitcan1903

Karşılığında çekilişler ve sürprizler gösterilmiş
Hiçbir karşılık olmadan toplayamazdı

Çevrimdışı cisse557

Avea'ya taahhüt verdiğim için yaşadığım pişmanlık sayısı: 1903

Çevrimdışı yldrmaydn

tercüman olmazsa o yemeğin tadı çıkmaz  :super: :super: :super:

derdimi anlatacak kadar :D ingilizcem var hocanın da ingilizcesi iyi bol ingilizce biraz türkçe takılırız ama halil de gelirse hayır demem çok severim onu da..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı yigitcan1903

o anlamda demedim bizim tercümanımız halil olmalı o yemekte kesinlikle :lol: :lol: :lol:
Evet Halil efsane  :D

Çevrimdışı yldrmaydn

buna bağış denemez. çekilişlerle vs. ile sunulan bir hizmete katılım bedeli. kulüple vodafone arasında da bir anlaşma vardır paranın %75i (atıyorum oranı) kulübe kalır gibisinden. sıkıntı olmaz.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı megiddo

Karşılığında çekilişler ve sürprizler gösterilmiş
Hiçbir karşılık olmadan toplayamazdı
hm mantıklı aslında, çok zekice gerçekten, bunu vodafone mu yoksa kulüp mü düşündü bilmiyorum ama iyi düşünmüşler.

Çevrimdışı berk_bjk

Kaba inşaat bittikten sonra çatının gerilmesi ve membran döşemesi ne kadar sürüyor?

Çevrimdışı ahmet türker

Şucu bucu diye ayırmayalım artık birbirimizi zaten abi
Biz Beşiktaşlıyız
İsmine unvanına bakmaksızın kim Beşiktaşın lehinde bir iş yapıyorsa,Beşiktaşı savunuyorsa yanındayız;kim aleyhinde hareket ediyorsa,düşmanlık güdüyorsa karşısındayız
Saygılar
senin böyle düşünmen hoşuma gitti ,herkesin böyle düşünüp hareket etmesini isterim .bizde, toplum olarak birisinin hakkında düşündüklerini   söylediğinde hemen sınflandırmaya gidildiğinden dolayı, beni şucu bucu olarak görmeyin dedim. tek derdimiz beşiktaşın menfaatleri ,ben mevcut başkanımızın beşiktaşin menfaatlerini ve beşiktaşın değerlerini iyi temsil ettiğini düşünüyorum değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı quentine83

istanbuldaki arkadaşlar  yağmur ne kadar daha sürecek? bugün hiç çalışma olmadı sanırım.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı kaanzor

İstanbulda taraftar ilgi göstermezse Ankara da oynarız demiş başkan maçları sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Abdullah

@ZEKI abi ve öğrencisine fotolar için teşekkürler

@SDemirsoy abi herkes girdi bir sen giremedin şu süzere  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı panic13

Babam GSli ama hattı vodafone, onu da üye yapıcam :) Zaten ben ödüyorum :) Bakmaz bile faturaya :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı kaanzor

istanbuldaki arkadaşlar  yağmur ne kadar daha sürecek? bugün hiç çalışma olmadı sanırım.

obitaş düşük verimdede olsa çalıştı galiba sabah öyle demişlerdi
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı megiddo

KaraKartal haricinde mobi alanda vodafondan beklediğim birşey daha var; akıllı stadın hakkını verecek olan Vodafone Arena ya özel akıllı bir mobil uygulama yaparlar umarım, böyle stada girince otomatik wifiye bağlanan, koltuk yerinin nerde olduğunu küçük bir kroki haritayla yönlendiren, anlık maç bilgilerini gösteren ve bunu gibi beceriler gösteren bir uygulama, umarım onlar da böyle birşeyi düşünüyorlardır.

Çevrimiçi Kartal Ç

bu kampanya üzerine fotolar da gelince tadından yenmez oldu  :claps: :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

Stat 23 metre geriye kaymış 8 metre aşağı inmiş.. Nasıl Tribun tribün yıkıp yapalım.
Bunu Aziz bana bi anlatsın diyor başkan   :ebebe: :ebebe:
aziz yıldırımın bunu söylemesi bile bir komedi .değerli kardeşim . :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

senin böyle düşünmen hoşuma gitti ,herkesin böyle düşünüp hareket etmesini isterim .bizde, toplum olarak birisinin hakkında düşündüklerini   söylediğinde hemen sınflandırmaya gidildiğinden dolayı, beni şucu bucu olarak görmeyin dedim. tek derdimiz beşiktaşın menfaatleri ,ben mevcut başkanımızın beşiktaşin menfaatlerini ve beşiktaşın değerlerini iyi temsil ettiğini düşünüyorum değerli kardeşim. :)
Anladım Ahmet abi
O kamplaşmayı Beşiktaş çatısı altında kırmamız dileğiyle diyeyim o zaman