Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682257 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

gerçekten harika! hava şartları izin verirse 31 aralık'a kadar tüm kaba inşaat bitecek gibi duruyor. En azından ben öyle umuyorum :D
no panic! 96 gün var daha :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Tolga

başkan sonunda bjk başkanı olduğunu hatırladı.bunlarla dost falan olmayacaksın onlar senin üzerine geliyorsa çıkıp hadlerini bugünkü gibi vereceksin helal olsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

kasım sonu çatı aparatlarını yerleştirmeye başlarlar kanımca :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı megiddo

Sevgili @bjk_mabet, vaktin olur cevaplarsan sevinirim.
ilerde izin alınması durumunda eski Açıkda alçak kalan tribüne çelik yapı ile ilave yapılabilir mi?
fotoda çok kötü bir şekilde göstermeye çalıştığım gibi?

bunu ben daha eski açık inşa edilmeden önermiştim donanım haber de ve burda da ara ara hep söyledim, tabi ki yapılabilir birşey ama proje aşamasında buna karar verilmesi gerekiyordu sanırım, şu an yapılırsa çelik kolonların ayakları nereye konacak? arka sütunlarla arasındaki mesafe yeterli mi? gibi teknik konular ve anıtlar izin verirmiydi orası ayrı tabi yani şu an için biraz geç kalındı yoksa yapılamaz diye birşey yok para varsa bal gibi de yapılırdı, çok ta güzel olurdu.

Çevrimdışı panic13

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Başkan adam adam gerisi boş :claps:

:super: :super: Geldiğinden beri aynı düşüncedeyim, zor seneler geçti . Yakın gelecekte daha önce görülmeyen bir şekilde çıkışa geçeceğiz inşaallah.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmetx

ağustosta sezonu çatısıyla,hibrit çimiyle 45-46 bin koltuğuyla,küfekisiyle açalım da başka hiç bir şey istemiyorum. :bandit:

Çevrimdışı mesut

Stat 23 metre geriye kaymış 8 metre aşağı inmiş.. Nasıl Tribun tribün yıkıp yapalım.
Bunu Aziz bana bi anlatsın diyor başkan   :ebebe: :ebebe:

bu aynı zamanda gülengül altınsay'a da güzel bir cevap olmuş. ibrahim altınsay'ı çok sevsem de eşi geçenlerde malum sitede (gülengül altınsay murat aksu yönetimindeydi sanırım) biz stadı parça parça yapacaktık, bu yönetim planlı iş yapmadı diye saçmalamıştı.

Çevrimdışı yigitcan1903

ağustosta sezonu çatısıyla,hibrit çimiyle 45-46 bin koltuğuyla,küfekisiyle açalım da başka hiç bir şey istemiyorum. :bandit:
Ağustosta hibrit çimiyle küfekisiyle açarız da kapasite 41903 olur 

Ve kapasite tahminleri başlar :D

Çevrimdışı megiddo

maalesef taahhütlü avea fatura benim ve çok üzüldüm KaraKartal a geçemediğim için, taahhüt bittiği gibi geçiyorum vodafone a, ayrıca herkes facebook twitter ve diğer hesaplarından vodafone un bu kampanyasını paylaşsa güzel olur herkese bi ucundan tutarsa faydası dokunur kulübe.

Çevrimdışı yldrmaydn

5 liralık paketi aldım ben de. bir de biliç'le yemek çıkarsa tadından yenmez valla  :evillol: :evillol:
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı panic13

maalesef taahhütlü avea fatura benim ve çok üzüldüm KaraKartal a geçemediğim için, taahhüt bittiği gibi geçiyorum vodafone a, ayrıca herkes facebook twitter ve diğer hesaplarından vodafone un bu kampanyasını paylaşsa güzel olur herkese bi ucundan tutarsa faydası dokunur kulübe.

Bu akşam vodafone iletişim merkezine gideceğim ve hiç ihtiyacım olmadığı halde bir adet vodafone hat alacağım ve buna üye olacağım. 20-30 lira kontor atarım içine gün geldikçe düşer beşer beşer.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmet türker

Başkan adam adam gerisi boş :claps:
başkan kendisini çok iyi yetiştirmiş, çok zeki olduğu asal yadsınamayacak bir insan ,konuşmasında bir sistematik var vurgulama gücü yüksek (bundan kasıt bagırmak çağırmak değil ,anlatmak istediğine dikkat çekmek )mümkün olduğunca polemik yaratmadan, futbolun değerini düşürecek çizgiye getirmeden, kızarken bile seviyeyi düşürmeden davranıyor . beni fikret orman cı sanmayın, sadece ucundan konuşmasının ufak bir analizini yapayım dedim .bize kavgacı başkan lazım değil ,böyle başkan lazım ben konuşmasını çok beğendim . :)

Çevrimdışı ilhan

Bir 657'li olarak 3 TL. çamsakızı çoban armağanı helal olsun kartalıma
Ancak bunun çok iyi duyurusunu/reklamını yapmamız lazım arkadaşlar

Çevrimdışı Yakup

5 liralık paketi aldım ben de. bir de biliç'le yemek çıkarsa tadından yenmez valla  :evillol: :evillol:

tercüman olmazsa o yemeğin tadı çıkmaz  :super: :super: :super:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı yavvuzz

5 tl den aldık , çok akıllıca bir olay , keşke biraz daha pahalı paketi olaydı :D

Çevrimdışı yigitcan1903

başkan kendisini çok iyi yetiştirmiş, çok zeki olduğu asal yadsınamayacak bir insan ,konuşmasında bir sistematik var vurgulama gücü yüksek (bundan kasıt bagırmak çağırmak değil ,anlatmak istediğine dikkat çekmek )mümkün olduğunca polemik yaratmadan, futbolun değerini düşürecek çizgiye getirmeden, kızarken bile seviyeyi düşürmeden davranıyor . beni fikret orman cı sanmayın, sadece ucundan konuşmasının ufak bir analizini yapayım dedim .bize kavgacı başkan lazım değil ,böyle başkan lazım ben konuşmasını çok beğendim . :)
Şucu bucu diye ayırmayalım artık birbirimizi zaten abi
Biz Beşiktaşlıyız
İsmine unvanına bakmaksızın kim Beşiktaşın lehinde bir iş yapıyorsa,Beşiktaşı savunuyorsa yanındayız;kim aleyhinde hareket ediyorsa,düşmanlık güdüyorsa karşısındayız
Saygılar

Çevrimdışı ilhan

Ahmet abi bizde derler ki asil azmaz, bal kokmaz kokarsa yağ kokar çünkü aslı ayran. Başkanımız tam bir asil.

Çevrimdışı Anıl