Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682631 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Obitaşın testere kirişleri mükemmel duruyor ya ..Çiçeklerinkinden çok daha güzel.kalıp mı farklı acaba ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Obitaşın testere kirişleri mükemmel duruyor ya ..Çiçeklerinkinden çok daha güzel.kalıp mı farklı acaba ?
zımpara makinasıyla zımparalamışlar  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

san mamesin yanından bile geçemez.  :lol:
@ahmetx bu forumda san mames statdını senin sayende ezberledik bu bask hayranlığı nerden geliyo :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Moralim bozulmasın diye stat resimlerine bakmıyordum bir süredir

Nolmuş öyle ya

resmen bitmiş stat  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
Totem yapalım volkan 2 ay daha bakma :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Türkmen twitter hesabından alıntıdır.
fotoların hepsi büyük halde
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 12:52:55 FARUK ]

Çevrimdışı Deniz

Ben biraz ders çalışayim görüşmek üzere  :by2:

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx bu forumda san mames statdını senin sayende ezberledik bu bask hayranlığı nerden geliyo :evillol: :evillol:
San mamesten sonra başladı. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

Burasi en efsane yer heralde... Kombine alicak olsam bu yukseklikten alirdim
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

Gökhan Türkmen kardeşimiz bi ara kule vinçten foto çekmişti,yine çekmesi için duadayım. :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Yalnız localar başlamış bitecek neredeyse @bjk_mabet abi ne bir ses ne bir foto hiç bir şey yok  :boxin: Allahtan obitaşın ajanları var  :evillol: :evillol:
o resmi ceken calisan yarin resim cekmesede olur ama ben neredeyse hergun cekip daha genis bi kitleye ve belirli izinler cercevesinde yayinlamak zorundayim...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmetx

Burasi en efsane yer heralde... Kombine alicak olsam bu yukseklikten alirdim
çok yüksek değil mi,biraz sahaya yakın olmakta fayda var,en iyi yer bence 1. kat 15-23 arası.

Çevrimdışı Serkan7738

ooo loca alırım bi dal. Ama locaları Obitaş çalışanı çekmiş yeni açıkta loca yok anlayamadım  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Günaydın Herkese

Yoğun hava muhalefeti sebebiyle bugün resim çekemedim bilginize.

@mustafa_(87) canın sağ olsun kardeşim zaten daha tam düzelmedin böyle havalarda gidipde üstüne tuz biber ekme

Çevrimdışı Deniz

"Örnek Locamızı gezebilirsiniz"
İhsan Coşkun

:evillol: :evillol:

Çevrimiçi murat

çok yüksek değil mi,biraz sahaya yakın olmakta fayda var,en iyi yer bence 1. kat 15-23 arası.
İkinci kat locayı saymazsak bana göre 2. Kat tribün ilk sıra en güzel yer.

Çevrimdışı SDemirsoy

"Örnek Locamızı gezebilirsiniz"
İhsan Coşkun

:evillol: :evillol:

hani ders çalışıyordun :D @Deniz

Çevrimdışı Deniz

hani ders çalışıyordun :D @Deniz
Tam gidecem adamlar foto atıyor ben napim @SDemirsoy  :evillol: .Pcyi kapatıp çantasına koyuyorum yoksa buradan kopamayacam  :by2:

Çevrimdışı dropoon

siyah cammı bu yoksa pleksi glass falanmı
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 13:02:54 FARUK ]

Çevrimdışı megiddo

yeni açık yakın plan köşe resmine bakıldığında obitaşın çok kaliteli iş çıkardığı belli oluyor, yırtıksız köşe olduğundan belki sık olan testere kirişleri kaymak gibi çok güven veren bir sağlamlıkta çıkarmışlar çiçeklerin de sağlamdır tabiki de ama obitaşın yanında biraz sönük kalıyor gibi nedense :)

Çevrimdışı Fatih

Buradan her yere hakim olabilirsin. Hic birsey kacmaz gozunden...  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı quentine83

arkadaş zaman geçmiyor böylede ya.tamam yağmur da lazım da bize de stat lazım...hemde en acilinden...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

İkinci kat locayı saymazsak bana göre 2. Kat tribün ilk sıra en güzel yer.
önünde kimseyi istemiyorsun,seni uyanık seni  :D

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı iyimserure