Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682970 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin arkadaslar, yeni acik numarali tablada hala betonlama devam ediyor ne beton yedi orasi.

Çevrimiçi murat

Günaydın @ZEKI abi ve forumun güzel insanları :ebebe:

Çevrimiçi murat

Eski açık çekirdekçisi olarak, 420 nolu tribün en güzel yer diyorum. 28 metreden böyleyse 2. kat en ön kendinden geçirir insanı.

uzun zamandır bir şeyler yazamıyordum. arada baba oldum falan filon :D 2.5 aydır müthiş hıza artık ayak uyduramıyorum:)) 2013 mayıstan beri takipteyim, son resimlere bakınca, stad bitmiş gibi geliyor.

kaba için son 73 gün ne demek???

2013 eylülde temel atılacak, olmadı ekim 2013 vs vs. ne günler hızla geçiyor. tarihe tanıklık ediyoruz resmen tadını çıkarmanız dileklerimle.
Maşallah , Allah analı babalı büyütsün

Çevrimdışı ogcet

günaydın. bol kalıplı bol demirli bol betonlu bir gün diliyorum.

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı serkanjk

bjk_mabet  stad bıtımıne yakın resımlerde senı gorme şansımız olucakmı merak edıyoruz yaw :)

Simsiyah kartalın bembeyaz insanları Günaydın :)

Çevrimdışı bjk_mabet

bjk_mabet  stad bıtımıne yakın resımlerde senı gorme şansımız olucakmı merak edıyoruz yaw :)
:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ilhan

Günaydın arkadaşlar, gününüzün  aydın, sağlık, mutluluk bereketli olması dileklerimle

Çevrimdışı bjk_mabet

Günaydın arkadaşlar, gününüzün  aydın, sağlık, mutluluk bereketli olması dileklerimle
günaydınlar Ankara ya selamlar...

Çevrimdışı Bilalca

Günaydınlar arkadaşlar bende yeni katıldım. 2-3 haftadır takipteyim. Geç farkettim ama olsun.

Çevrimdışı bjk_mabet

Günaydınlar arkadaşlar bende yeni katıldım. 2-3 haftadır takipteyim. Geç farkettim ama olsun.
:hosgeldin

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin tekrardan herkese
@bjk_mabet yagmur bugunku calismalarda tabla ve testere kirisi islerini engeller herhalde, prekast isleri devam edebilir mi?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Günaydın Herkese

Yoğun hava muhalefeti sebebiyle bugün resim çekemedim bilginize.

Çevrimdışı demir_kArtAl

herkese günaydın, bjk mabet bey 119 blok, 9. sıra 4. koltuktan bi saha görünüşü fotosu alabilirmiyiz :)  @bjk_mabet
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı faith

Günaydın herkese...
böyle hafta arası tatil ayrı güzel  :ebebe: hayır şöyle düşün, 3 gün sonra derbi var zaman geçiyor yahu aksi halde büyük sıkıntı  :biggrinking:

Öte yandan bugün malum1903 te okuduğuma göre İsmail sağ beke geçecekmiş, bence isabetli bir karar olur gibi duruyor.

Çevrimdışı demir_kArtAl

Günaydın Herkese

sağolasın kardeş, sayende hergün görüyoruz, bugünde olmayıversin.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ZEKI

Günaydın Herkese

Gunaydin, bunun bilgisini bile veriyorsun ya kardesim, tesekkurler

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ilhan

Günaydın Herkese

Günaydın Mustafa kardeşim ince düşüncen için teşekkürler

Çevrimdışı attila_metu

Herkese günaydın.
Bugün çalışma olmayacak mı acaba? Bilgisi olan var mı?
Kamera önünde kimse yok acaba başka alanlarda mı çalışıyorlar?

Çevrimdışı Yakup

Günaydın Herkese

kardeşim şunu düşünüp yazman fotoğraf çekmenden daha değerli benim için.  :ok: :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın
Kapasiteye karar verememişsiniz yine gece  :D
41,903 başka yok