Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682630 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Mactaupe ta verdi ayarı gece gece yine saplandık kapasiteye :evillol:

şu koltukları taktıkları zaman herkes cevabı bulacak ozamana kadar susalım bence :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Volkan Başaran

Kapasite önemli ama..

Ki bence kapasite 38 bin bu stadın  :D :D

Juventus Arenaya bakıyorum Vodafone Arenaya bakıyorum bizim nasıl onlarla kapasitemiz aynı oluyor şaşırıyorum  :D :D :D

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi murat

Kapasite önemli ama..

Juventus Arenaya bakıyorum Vodafone Arenaya bakıyorum bizim nasıl onlarla kapasitemiz aynı oluyor şaşırıyorum  :D :D :D

Biraz fikir jimnastiği yapalım onların ilk katı bizimkinden 2 derece civarı daha dik ve uzun.bu yüzden kapladığı alan daha az.doğal olarak stadın çevre turu daha az.en alt sıra onlar ile aynı en üst sıra bizim stadın daha fazla sıra başına ortalama sayımız daha fazla
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 01:53:41 MURAT ]

Çevrimdışı Efe

Kapasite önemli ama..

juventus stadı sıra sayısı açısından bizden az ayrıca onların numaralı bölümünde koltuk kaybı çok fazla 3.kattan dolayı onlar 42 binse biz 46 binden az olamayız :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Evet o olabilir..

Ama çok güzel be onlarınki.. Çok beğeniyorum..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ALI RIZA

Evet o olabilir..

Sahaya uzaklıkları çok fazla... dürbün lazım resmen

Çevrimiçi murat

Evet o olabilir..

Evet o olabilir..

Benimde en beğendiğim star bu arada .@ahmetx duymasın

Çevrimiçi Necmi

yarın çok kuvvetli yağış var istanbulda bursada 2 saattir iyi yağıyor istanbulada geliyor yarın yağısta çalışma olacak yine :)
geldi geldi :D

Çevrimdışı Efe

geldi geldi :D

barajlar %30 u buldu çok sevindirici istanbul için bu yağışlar çok etkiledi pazara kadar yağış var pazar açıyor güzel  havada oynanacak fb maçı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Sahaya uzaklıkları çok fazla... dürbün lazım resmen
Alt kat sıra sayısının fazla olması 2. Katı sahadan uzaklaştırmış.

barajlar %30 u buldu çok sevindirici istanbul için bu yağışlar çok etkiledi pazara kadar yağış var pazar açıyor güzel  havada oynanacak fb maçı :ok:

:D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Efe

amma sıralandı kamyonlar oyak iyi çalışmış bugün betonları doldurup gönderiyor hemen :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı megiddo

Kapasite önemli ama..

akyazı stadı da sıra sayıları bizimkiyle hemen hemen aynı onların da kapasite 42 bin ama akyazının numaralı üst tribün nedeyse yok, hepsini loca yapmışlar o zaman onların da bizden çok daha düşük olması gerekirdi yada bizim daha fazla olması gerekirdi, arkadaşların dediiği gibi tribünün yapısı özellikle eğimi kapasiteyi etkiliyor.

Çevrimiçi murat

akyazı stadı da sıra sayıları bizimkiyle hemen hemen aynı onların da kapasite 42 bin ama akyazının numaralı üst tribün nedeyse yok, hepsini loca yapmışlar o zaman onların da bizden çok daha düşük olması gerekirdi yada bizim daha fazla olması gerekirdi, arkadaşların dediiği gibi tribünün yapısı özellikle eğimi kapasiteyi etkiliyor.
Birde etkileyen diğer etme tribünlerin sahaya yakınlık ve uzaklıkları.diyelim 50 sıralı iki stad var ve eğimleri aynı ama birinin ilk sirası yakından başlıyor ve 800 koltuk sığıyor son sırasına 1200 koltuk sığıyor diğeri 900 fen başlayıp 1300 ile bitiyor.o yüzden iki aynı sıralı tribün aynı çıkmaz hatta yarı sırada bir başka stadı daha fazla kapasitede yapabilirsiniz :D
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 02:10:34 MURAT ]

Çevrimdışı Efe

son rapor: mikserler orta yuvarlakta halay çekiyorlar @ALI RIZA yla beraber :kop: fışkırtıcı halay başı fışkırtıyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

son rapor: mikserler orta yuvarlakta halay çekiyorlar @ALI RIZA yla beraber :kop: fışkırtıcı halay başı fışkırtıyor :D
aha da yagmur damlası kameraya geldi bu düğün burada biter ortam yagmur darbesi aldı zemin kaygan halay başı bitirmese hepsi kayar  :kop: @Efe

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı frkndgnr

Çevrimdışı TØLGA

Stad bitmiş mi ne  :sevinc (obitaş :/)
montajlarda bile obitaş işini bitiremiyor yaw  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı tayfunyasar

BJK Mabet Saha görünüşü 27.70 siz söyleyin 28 m

Eski açık çekirdekçisi olarak, 420 nolu tribün en güzel yer diyorum. 28 metreden böyleyse 2. kat en ön kendinden geçirir insanı.

uzun zamandır bir şeyler yazamıyordum. arada baba oldum falan filon :D 2.5 aydır müthiş hıza artık ayak uyduramıyorum:)) 2013 mayıstan beri takipteyim, son resimlere bakınca, stad bitmiş gibi geliyor.

kaba için son 73 gün ne demek???

2013 eylülde temel atılacak, olmadı ekim 2013 vs vs. ne günler hızla geçiyor. tarihe tanıklık ediyoruz resmen tadını çıkarmanız dileklerimle.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimiçi Necmi

Eski açık çekirdekçisi olarak, 420 nolu tribün en güzel yer diyorum. 28 metreden böyleyse 2. kat en ön kendinden geçirir insanı.

uzun zamandır bir şeyler yazamıyordum. arada baba oldum falan filon :D 2.5 aydır müthiş hıza artık ayak uyduramıyorum:)) 2013 mayıstan beri takipteyim, son resimlere bakınca, stad bitmiş gibi geliyor.

2013 eylülde temel atılacak, olmadı ekim 2013 vs vs. ne günler hızla geçiyor. tarihe tanıklık ediyoruz resmen tadını çıkarmanız dileklerimle.
Allah bağışlasın analı babalı mutlu bir şekilde büyür inşallah :) @tayfunyasar

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2014, 03:37:07
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

@tayfunyasar Allah bagislasin abi tosuncugu , Allah anali babali buyutsun tam 5.kerede yazabildim  :)
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 03:43:49 Mehmet ]

Çevrimdışı sallapati

10 AYLIK İLERLEME    :bandit:

30 ARALIK 2013

28 EKİM 2014