Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685981 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

İyi akşamlar herkese. Bişey sorabilir miyim.. Bu yeni açık kısmının 2.kat tribünleri kapalıya göre alçakta mı ben mi yanlış görüyorum?? :/

Güzel soru bende merak ettim cevabını :evillol: :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

İyi akşamlar herkese. Bişey sorabilir miyim.. Bu yeni açık kısmının 2.kat tribünleri kapalıya göre alçakta mı ben mi yanlış görüyorum?? :/
evet alçak onlar

Çevrimdışı ALI RIZA

maçta mısın  twitterda mısın Forumda mısın her yerde  :kop: :kop: alcak değildir alçalmalar var kapalıda olacak sonra yeni açıkta yükselecek aynı olacak

Çevrimdışı dropoon

stad kamerasını dırek IP uzerınden ızleyebılıozmu 1080p bakabılmek açısından soruyorum.

Çevrimdışı Anıl

Köşeler tüm stadda alçak, orta bölümlere doğru yükseliyor Yeni açıkta :ok: @mactaupe @Oktay

Çevrimdışı Kartal Ç

Beyler, Eski Açık tarafında da araç geçişi için beton dökülmeyen kısımlar vardı. Oralara beton döküldü mü?

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=878.0;attach=19086;image Foto:Yeni Açık (diğer kısmı aramaya üşendim)

Döküldü hatta prekastları bile takıldı.

ysariusta

• Ziyaretçi

@Oktay Obitaş 4 günde bir tane testere kirişinin gövdesini koyabildi. Sanırım 2 tane de hazırlanıyor arka tarafta. Kolonda olabilir onlar. Görecez artık. 27 ya da 29 tane yapılacak üst kat testere kirişi. Yani bu hesapla 120 gün yapar. Allah korusun diyorum kendi adıma. Onlar değişik bir sistemle yaparlar ama böyle yaparlarsa yine yavaş olacak. Kaldı ki daha üst kolonlar var. Hemen savunmaya geçeceksindir sen şimdi ama en azından tuhaf olduklarını kabul etmen lazım  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

stad kamerasını dırek IP uzerınden ızleyebılıozmu 1080p bakabılmek açısından soruyorum.
ip numarasını bilsen ayrıca şifreyi de bilirsen tabi port numaraso da önemli onu da bilirsen izleyebilirsin bunları bilirsen bizede söyleyebilir misin  :kop:

Çevrimdışı aviator

Döküldü hatta prekastları bile takıldı.

Beton dökümünü fotolarda görmeyince sormak istedim. Teşekkürler.

Çevrimdışı bjk_mabet

ip numarasını bilsen ayrıca şifreyi de bilirsen tabi port numaraso da önemli onu da bilirsen izleyebilirsin bunları bilirsen bizede söyleyebilir misin  :kop:
:aman:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

@Oktay Obitaş 4 günde bir tane testere kirişinin gövdesini koyabildi. Sanırım 2 tane de hazırlanıyor arka tarafta. Kolonda olabilir onlar. Görecez artık. 27 ya da 29 tane yapılacak üst kat testere kirişi. Yani bu hesapla 120 gün yapar. Allah korusun diyorum kendi adıma. Onlar değişik bir sistemle yaparlar ama böyle yaparlarsa yine yavaş olacak. Kaldı ki daha üst kolonlar var. Hemen savunmaya geçeceksindir sen şimdi ama en azından tuhaf olduklarını kabul etmen lazım  :kop:
Adamlar daha ne yapsın acaba hızlı gitse yaranamıyor yavaş gitse yaranamıyor  :kop: obitaş 3-4 tane degilde 6-8 tane yaparak ileyecekler sanırım bu da hızlı gidecekleri kesin

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Türkay

@bjk_mabet ten
yeni açık alt kat dikliği  :kop: :kop:

yamulmuyorsam stat dan sonra bi de basketbol arenası yapacaktık değil mi?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bjk_mabet

biz de bir bilsek  :s20: neden bize yok acaba  :s20: @bjk_mabet
talebi karşılayacak kadar geniş bi band değil yayın çünki

Çevrimdışı bjk_mabet

yamulmuyorsam stat dan sonra bi de basketbol arenası yapacaktık değil mi?
evet

Çevrimdışı dropoon

efe ye verseler yeter.

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet Talep edenlere özel olarak pm ile devlet işleri gibi el altından dosya arasından ulaştırılırsa fazla talep olmaz :poke: :poke:

Çevrimdışı kahyaoglueren

23 ocakta ilk çatı işleri başlıcak Bence. doğum günümde başlar  :super: :D

Çevrimdışı ALI RIZA

20 ocak olsun bari  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Efe

@Efe obitaşın son kat testere kirişinde Hızı sence yeterlimi :)
daha hızlanir abi ustkatta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

18hazirandada stad bitsin o zmn  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı idil

Köşeler tüm stadda alçak, orta bölümlere doğru yükseliyor Yeni açıkta :ok: @mactaupe @Oktay

Peki neden? :((( anıtlar kurulu nu yine?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.