Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686536 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı Efe

Bugun harika bi gundu hem 29 ekim hem de stadta calismalar harikaydı benim islerde yolunda gitti guzel birgunu geride biraktık bu aydan kaldı 2 gun daha cok gelisme olur  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mesut

cevaplar için teşekkür ederim.
sorumu komik bulan güzel kardeşim, böyle komik sorular sorduğum için kusura bakma işin uzmanı değilim. bu forumu da zaten diğer arkadaşların bilgilerinden faydalanmak için soruyorum.

bir de burası türkiye. en son örnek olarak erzurumda yıkılan olimpik atlama kulelerini sana örnek gösterebilirim. bilmem anlatabildim mi bana komik gelmiyor

Çevrimdışı EmreTkgz42

Konya'daki arkadaşlar Konya Kartal Yuvası sonunda açıldı bilginize :) http://besiktasarena.com/index.php?topic=950.0

@ysariusta teşekkürler fotolar güzel.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 20:40:13
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
@ysariusta süper fotolar. Pizzam da geldi keyifle bir inceleyeyim  :sevinc
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

ysariusta

• Ziyaretçi

Eyvallah Ekrem, sen oralardasındır diye baktım. Senin ahbaplar vardı yine stadı izliyorlardı. Orta yaşlı kel (bana benzedi lan bu tarif  :alala:) bi abi vardı ya sen tanıştırmıştın.
Bu arada 15 güne kadar numaralının orada yol hizasına gelinir ki, fotoğraf çekenler işçilerle tokalaşabilir.... :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Konu Dışı :
Eurocup  ilk Yarı
Beşiktaş 39-43 Khimki
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2014, 20:44:38 ALI RIZA ]

ysariusta

• Ziyaretçi

cevaplar için teşekkür ederim.
sorumu komik bulan güzel kardeşim, böyle komik sorular sorduğum için kusura bakma işin uzmanı değilim. bu forumu da zaten diğer arkadaşların bilgilerinden faydalanmak için soruyorum.

bir de burası türkiye. en son örnek olarak erzurumda yıkılan olimpik atlama kulelerini sana örnek gösterebilirim. bilmem anlatabildim mi bana komik gelmiyor
Mesut Erzurumu toki yaptı abi, bunu biz yapıyoruz. Fark orada. Bende olayın uzmanı değilim ama her zaman söylenen bir konu var ki soru sormak da foruma katkı vermektir. Biz detayları soracağız ki bilenler durumu anlatabilsin. Sormaya devam edelim bence.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı quentine83

@ysariusta resimler müthişti.ellerine sağlık.keyifle baktım hepsine.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

stadımız gerçekten de sona geliyor.yeni açıkta ilerleme numaralıya doğru kayma başladı.inşallah bu iş ocak sonundan önce bitecek gibi görünüyor...
İsmet Yarkın ONUR

ysariusta

• Ziyaretçi

stadımız gerçekten de sona geliyor.yeni açıkta ilerleme numaralıya doğru kayma başladı.inşallah bu iş ocak sonundan önce bitecek gibi görünüyor...
Ocak ortası. (bana kalırsa ocak başı) ne kötümser adamsın yahu

Vodafone Arena 29.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-19:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı quentine83

Ocak ortası. (bana kalırsa ocak başı) ne kötümser adamsın yahu
daha üst kat testerelerin bağlantıları var.sütunları birbirine bağlayan üst kemerler falan biraz uğraştıracak gibi .benimde tahminim aslında ocağın ilk haftası gibi .bu arada resimleri beklediğime değdi saol tekrar.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Ekrem

Eyvallah Ekrem, sen oralardasındır diye baktım. Senin ahbaplar vardı yine stadı izliyorlardı. Orta yaşlı kel (bana benzedi lan bu tarif  :alala:) bi abi vardı ya sen tanıştırmıştın.
Bu arada 15 güne kadar numaralının orada yol hizasına gelinir ki, fotoğraf çekenler işçilerle tokalaşabilir.... :ok:
bugün yoktum abi. doğrudur tanıştığımız abilerimizle , kardeşlerimizle orada sohbet etmek çok güzel oluyor. numaralının orası iyice yükseldi dediğin gibi ilerleyen zaman oradan güzel resimler ve videolar gelir :) ayrıca abi bundan sonra sende aşağıdan resimleri çeke çeke gelirsin yukarıya :)

Çevrimdışı yatoraya

@ysariusta ellerine sağlık çok iyi fotolar. büyük büyük baktık ;]
BeşiktAŞK!

ysariusta

• Ziyaretçi

bugün yoktum abi. doğrudur tanıştığımız abilerimizle , kardeşlerimizle orada sohbet etmek çok güzel oluyor. numaralının orası iyice yükseldi dediğin gibi ilerleyen zaman oradan güzel resimler ve videolar gelir :) ayrıca abi bundan sonra sende aşağıdan resimleri çeke çeke gelirsin yukarıya :)
Yoldan inen yoktu bugün bende istediğim kadar eğilip çektim. Siz yerleri ezberlemişsiniz Mustafayla, ben birde nereden çekildiğini bulmaya çalışıyorum.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı cagdas44

@ysariusta abi eline sağlık, yeni açık da çalışmalar baya oturmuş gibi sistem tamam gibi :) ilerleyen günlerde ilk testere kiriş ile beraber çalışma yöntemlerini öğrendik mi tamamdır

Çevrimdışı Ekrem

Yoldan inen yoktu bugün bende istediğim kadar eğilip çektim. Siz yerleri ezberlemişsiniz Mustafayla, ben birde nereden çekildiğini bulmaya çalışıyorum.  :evillol: :evillol:
aynen abi kalabalık yokken güzel oluyor . dediğin gibi yerleri ezberledik valla :evillol:

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta beton suruyor 1 fiskirticida acikta bekliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı aviator

Beyler, Eski Açık tarafında da araç geçişi için beton dökülmeyen kısımlar vardı. Oralara beton döküldü mü?

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=878.0;attach=19086;image Foto:Yeni Açık (diğer kısmı aramaya üşendim)

ysariusta

• Ziyaretçi

Beyler, Eski Açık tarafında da araç geçişi için beton dökülmeyen kısımlar vardı. Oralara beton döküldü mü?

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=878.0;attach=19086;image Foto:Yeni Açık (diğer kısmı aramaya üşendim)
Burası yeni açık?

Çevrimdışı idil

İyi akşamlar herkese. Bişey sorabilir miyim.. Bu yeni açık kısmının 2.kat tribünleri kapalıya göre alçakta mı ben mi yanlış görüyorum?? :/
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Oktay

@Efe obitaşın son kat testere kirişinde Hızı sence yeterlimi :)