Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692069 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coupe

Juventus arena ve bizim stadın 1.kat eğimleri nedir bilen var  mı?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

ocak ortası tribün ocak sonu tüm kaba diyoruz coşuyoruz :D
senin gibi işe olumlu bakan insanları seviyorum ,karamsar olmakta insanlar ne gibi bir fayda görüyorlar bunu anlamıyorum , :) karamsarlığın insana olumsuz etkilerini tıb alemi anlatmakla bitiremiyor .kalp krizi ,kanser ve bunun gibi hastalıkların kökünün karamsarlık ve strestan kaynaklandığı artık herkes tarafından biliniyor değerli kardeşim .

Çevrimdışı Efe

saha gerçekten çok değiştiriyor acayip görünüyor stad  :claps:

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 01:06:53
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yeni açıkta tablada yürüyorlar  :)
@Efe abi bence kasim ayi bu tempo ile giderse yeni acikta sadece üst kirisler kalir ,diger butun tablalar biter  cicekleri kestirmek guc ama muhtemelen numarali ust kirislere baslayip  ust kirislerden 6-7 tanesini yapmis olur , bu arada toplam kac sütun ve ust kiris olacak vr bunlarin kac tanesi bitti ???

Çevrimdışı TØLGA

saha gerçekten çok değiştiriyor acayip görünüyor stad  :claps:

aynen bu cimden istiyorum stada hangi stadyumdan almislar cimi bilmiyorum ama desenleri bile on numara  :ok: :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

senin gibi işe olumlu bakan insanları seviyorum ,karamsar olmakta insanlar ne gibi bir fayda görüyorlar bunu anlamıyorum , :) karamsarlığın insana olumsuz etkilerini tıb alemi anlatmakla bitiremiyor .kalp krizi ,kanser ve bunun gibi hastalıkların kökünün karamsarlık ve strestan kaynaklandığı artık herkes tarafından biliniyor değerli kardeşim .

abi zaten olumsuz bakanlara anlamak zor 15 senedir stad yapıyoruz biz biliyosun her mayısta kazma vuruldu o kazmaları bi bulsam vurucam birilerine :D ama fikret başkan ne kadar değerli bir başkan(insan) olduğunu gösterdi yok paramızla 250 milyonluk stad yapıyoruz bundan daha iyi ne olabilir oda beşiktaşın şampiyon olması bu sene oda olunca sıkıntılar bitecek bizde aynen olumlu düşünceye devam edeceğiz :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

yeni bir tartışma açayım.. kale fileleri nasıl olacak?? :D

Çevrimdışı Efe

@Efe abi bence kasim ayi bu tempo ile giderse yeni acikta sadece üst kirisler kalir ,diger butun tablalar biter  cicekleri kestirmek guc ama muhtemelen numarali ust kirislere baslayip  ust kirislerden 6-7 tanesini yapmis olur , bu arada toplam kac sütun ve ust kiris olacak vr bunlarin kac tanesi bitti ???

tahminimce kasım sonu numaralı birleşiminde 1 kat tabla kalacak diğer tablalar bitmiş olacak yada bitmek üzere bi tane daha kalabilir :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

ahmet abi ben efeden 10 gün daha olumlu bir insanım :lol:

Çevrimdışı FARUK

Kamera da sağ üstte betonlama var sütunların yatay kirişi tahminen

Çevrimdışı ALI RIZA

hakem derken :alala:
Valla @Necmi abi deniz hakemler dedi bende ona göre TFF hakemlerini aldım  :alala: :alala:

Çevrimdışı Efe

Kamera da sağ üstte betonlama var sütunların yatay kirişi tahminen
evt :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yeni bir tartışma açayım.. kale fileleri nasıl olacak?? :D
renkli olmadigi sürece benim icin nasil olursa olsun. hatta bana kalsa burdan bile para kazanmaya bakarim. mesela filelere bir sponsor ismi yazdirabilinir. :)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 01:19:16
abi zaten olumsuz bakanlara anlamak zor 15 senedir stad yapıyoruz biz biliyosun her mayısta kazma vuruldu o kazmaları bi bulsam vurucam birilerine :D ama fikret başkan ne kadar değerli bir başkan(insan) olduğunu gösterdi yok paramızla 250 milyonluk stad yapıyoruz bundan daha iyi ne olabilir oda beşiktaşın şampiyon olması bu sene oda olunca sıkıntılar bitecek bizde aynen olumlu düşünceye devam edeceğiz :ok:
Fikret baskan cok da kibar alcakgonullu adamdir stadi denetlemeye geldiginde bi hece ordaydim sagolsun muhabbet etti benimle fotograf cektirdik bi kac ay sonra yine stadda gordum cok acelesi olmasina ragmen fotograf istegimi geri cevirmedi severiz kendisini , biz Süleyman sebaya yetisemedik gözumuzu demirorenle actik :s20: fikret baskan hem kibarlgi beyfendiligi hem caliskanligi kulup yonetimi ile cansuyu oldu bize..

Çevrimdışı sallapati

renkli olmadigi sürece benim icin nasil olursa olsun. hatta bana kalsa burdan bile para kazanmaya bakarim. mesela filelere bir sponsor ismi yazdirabilinir. :)

nostalji yapıp siyah beyaz baklavalı yapsak.. bayern de oyle kullanıyor kırmızı beyaz.. :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 01:21:16
:alala: saka demi bu  :tabe: :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

başkan  konusunda benim ne düşündüğüm zaten belli .ben fikret başkanımı beğenen insanların başında geliyorum bizi utandımamamasını diliyorum değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi ben efeden 10 gün daha olumlu bir insanım :lol:
tamam değerli kardeşim .zaten efe kardeşimin üzerinden hepinize aynı söylemi dile getirmek istedim ,bu foruma katılmamın sebebi sizlersiniz .hepinizi sevdim . :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 01:44:58
ben süleyman seba ile yan yana maç seyretmiş insan olarak söylemim şudur ki asla beşiktaşı eleştirenlerden şüphe etmekten vaz geçmeyin ,beşiktaşi övenlerden de şüphe etmekten vaz geçmeyin , beşiktaş atatürk çizgisinde olan tek klup tür . diğerlerine bir bakın ne göreceksiniz .
Felsefik yaklasiminla yine beyin jimnastigi yaptirdin abi bize  :lol:

Çevrimdışı Efe

bu arada numaralıda ilk sütun ve 2.testereler için herangibi engel yok ay başından itibaren onlarında demirlemesi kalıplaması başlayacak numaralıda arka perderelere bağlanacak son tabla ilk 4 kiriş atıldı yandaki 3 kirişte çalışmalar sürüyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açık yatay üst kirişte betonlama sürüyor yeni açıkta tablaya beton atılmadı daha galiba ilerleyen saatlerde orasıda betonlanır yarın gece numaralı birleşiminde beton şov bekliyorum yeni açıkta :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK