Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697047 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Teşekkür ederim. :) Peki bu yağmur çalışmaları çok etkiler mi yaa çok şiddetli mi ki?

Boğazdan sel gelmediği sürece bir şey olmaz demişti biri ama  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serkan7738

evet abi bendede bi kac kez degistirim dedim olmadi. BEŞİKTAŞ kücük yazilinca cikiyor bahsettigim baslik :)

bu forumda şarkılar benden sorulur ama linkten dinledim çok bişey anlamadım

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı murat

Selamlar abilerim kardeşlerim. Yağmur durdu mu? Son durumumuz ne? Bilginize sığınıyorum :)
şimdi camdan baktım stada kuşbakışı 8 km mesafedeyim  yağmur var :icool:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Türkçe karakter kullanma bence :))

http://BEŞİKTAŞarena.com/index.php?topic=847.msg74317#msg74317

Burada bir hata var..

Bu BEŞİKTAŞ yazısının ayarında değişiklik yapılmalı

BEŞİKTAŞ
BEŞİKTAŞ

küçükte yazsan büyütüyor ve malesef linklerde büyüyor ve BEŞİKTAŞarena oluyor BEŞİKTAŞarena..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı banust

Boğazdan sel gelmediği sürece bir şey olmaz demişti biri ama  :lol:

Hahahahah aman diyeyim kardeşim sel mel olmasın. :D

Çevrimdışı murat

Arkadaş sabahtan beri çırpınıyorum sabahtan beri koca forumda bi Kayseri'li yandaş bulamadım ya
kayseri sarı kırmızıya gönül vermiş :D

Çevrimdışı Melekcik

Arkadaş sabahtan beri çırpınıyorum sabahtan beri koca forumda bi Kayseri'li yandaş bulamadım ya
Kayseri olmasada yakınız Maraş hemşeri sayılırız :tabe: :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ekesicil

BEŞİKTAŞ Sensin Aşk - Hakan Altun
Hastasıyız BEŞİKTAŞ ya da

BEŞİKTAŞ Sensin Aşk - Hakan Altun

buymus oh be buldum tesekkürler  :D

Çevrimdışı Serkan7738

Kayseri olmasada yakınız Maraş hemşeri sayılırız :tabe: :tabe:

Ama ta Almanya'dasın şuan hatırlıyorum :)

Çevrimdışı Melekcik

Hahahahah aman diyeyim kardeşim sel mel olmasın. :D
Bizdeki şans malum her şeyi göz önünde bulundurmak lazım :evillol: :evillol:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı banust

şimdi camdan baktım stada kuşbakışı 8 km mesafedeyim  yağmur var :icool:

Yağmur istanbulu terkedip bu tarafa doğru gelsin bence artık yapmur karadenize lazım :D

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Serkan7738

Geldim maraştayım.

Hoşgeldin ozaman :) Ben ufak ufak stada doğru gideyim forumdan tek temsilci olarak yalnız başıma :( yenilirsek benden bilmeyin ha uğursuzluğum yoktur :)

Çevrimdışı Melekcik

Bırakın yağsında haftaya derbiye yağmasın dolsun stad

Çevrimdışı banust

Bizdeki şans malum her şeyi göz önünde bulundurmak lazım :evillol: :evillol:

Orası da öyle valla bazen bahtsız bedeviliğimiz tutuyor ama komutan Bilic'in dediği gibi "Ama hiç kimse umudumuzu bizden söküp alamaz." :)

Çevrimdışı Melekcik

Hoşgeldin ozaman :) Ben ufak ufak stada doğru gideyim forumdan tek temsilci olarak yalnız başıma :( yenilirsek benden bilmeyin ha uğursuzluğum yoktur :)
Ben gelecektinde hesapta olmayan şeyler oldu

Çevrimdışı murat

Yağmur istanbulu terkedip bu tarafa doğru gelsin bence artık yapmur karadenize lazım :D
karadeniz bu hafta yağışlı.ben gidince yağmasında :D

Çevrimdışı Tolga

Bırakın yağsında haftaya derbiye yağmasın dolsun stad
aynen haftaya yağmur yağmasında stad full dolsun bizde eze eze şu feneri yenelim konu dışına çıktım kusura bakmayın. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat

kayseri beşiktaşlı oranı açısından çok düşük galiba.

Çevrimdışı Melekcik

Orası da öyle valla bazenVodafone arenada bedeviliğimiz tutuyor ama komutan Bilic'in dediği gibi "Ama hiç kimse umudumuzu bizden söküp alamaz." :)
Rabbim sanki Beşiktaş için yaratmış. İnşallah sene sonu şampiyonluk kutlamasına gitarı dinleriz vodafone

Çevrimdışı Serkan7738

kayseri BEŞİKTAŞlı oranı açısından çok düşük galiba.

aynen @MURAT Abi bazen şehirdeki tek Beşiktaş'lı benmişim gibime geliyo :)

Çevrimdışı banust

karadeniz bu hafta yağışlı.ben gidince yağmasında :D

Valla abi burası karadeniz havasına pek güven olmaz gelceksen bu tarafa hazırlıklı gel sen yine de :D

Çevrimdışı banust

Rabbim sanki BEŞİKTAŞ için yaratmış. İnşallah sene sonu şampiyonluk kutlamasına gitarı dinleriz vodafone

Ahh bal damlıyor ağzından dişi kartalım :) İnşallaahh!!

Çevrimdışı murat

Valla abi burası karadeniz havasına pek güven olmaz gelceksen bu tarafa hazırlıklı gel sen yine de :D
yazdan yaza gidiyorumda hiç belli olmuyor denize gidiyoruz gölgede oturalım diyorlar hop 10 dakika sonra heryer gölge oluyor yağış başlıyor. :akuma: