Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697232 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Arkadaşlar statta beton mikserleri var...
Neresi betonlanıyor...
TURSAN

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar statta beton mikserleri var...
Neresi betonlanıyor...
yeni acik kolonlar daha sonrada tabla betonlanacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi başbaşayken obitaşı yere göge sıdıramıyosun forumda tam dersi  :evillol: :evillol: :evillol:
hem sen demedinmi obitaş ocak sonu yeni açoktan çıkacak diye :tabe: :tabe: :tabe:

evet ben dedim, bende az once belirttigim arkadastan aldim o bilgiyi zaten... o yuzden öldürür dedim ya @Oktay

Çevrimdışı Serhat Akkaya

obitas ocak icinde tribun kabasini bitirecek cok iddalıyım bu konuda eski obitas yok artik yeni bir obitas var sahada :D
Arka kısım dahil mi değil mi? :) Necmi abi gibi bi giriş oldu ama :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serkan7738

Stad hareket yok mu :alala: :evillol:

gece beton fırtınası olacak şimdi fırtına öncesi sessizlik gibi ama benim gözler seninki kadar net göremiyo ince işçiliği bile görebiliyosun sen o kameradan @Efe  :sevinc

Çevrimdışı faith

maçtan önce seni alırız istersen sonrada maç dönüşü dilediğin bir yere bırakırız biz genelde gazilerde buluşup ordan konvoy halinde gidiyoruz önceden haber verirsen araçlardan birinde yerini rezerve ederim :D @faith

ok abi haberleşiriz maçtan önce buralardayız nasıl olsa (:

Çevrimdışı Efe

gece beton fırtınası olacak şimdi fırtına öncesi sessizlik gibi ama benim gözler seninki kadar net göremiyo ince işçiliği bile görebiliyosun sen o kameradan @Efe  :sevinc
gece iyi beton olacak suan kolonlara basladilar  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Obitasin ocak icerisinde yeni acigi bitirmeyi planladigini ve beton isini bitirmeyi hedefledigini belirteyim. Kaynak saglamdir.  :biggrinking:
Bunu paylastigim arkadaslarimiz var. Ozellikle Ankara yolunda konustuk @Oktay arkadasimizin bahsettigi bu  :ok: :ok:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekesicil

http://besiktasarena.com/index.php?topic=847.msg74317#msg74317

bu sene gittigim maclarda bu sarki caldi isminide bilmiyorum baska basliga yazdim ama cevap alamadim belki burdan birisi yardimci olur bana

[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 18:24:08 ZEKI ]

Çevrimdışı banust

Selamlar abilerim kardeşlerim. Yağmur durdu mu? Son durumumuz ne? Bilginize sığınıyorum :)

Çevrimdışı Serkan7738

Selamlar abilerim kardeşlerim. Yağmur durdu mu? Son durumumuz ne? Bilginize sığınıyorum :)
Kayseride yağmur yok zemin güzel İstanbul'u bilemem :)

Çevrimdışı Melekcik

Herkese iyi akşamlar bu havada çalışan emekçi kardeşlere Allah kolaylık versin.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sabahtan beri Kayseri'deki hava durumuna bakıyorum. Biraz soğuk ama yağmur beklenmiyor güzel haber :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serkan7738

http://BEŞİKTAŞarena.com/index.php?topic=847.msg74317#msg74317

bu sene gittigim maclarda bu sarki caldi isminide bilmiyorum baska basliga yazdim ama cevap alamadim belki burdan birisi yardimci olur bana

kardeşim sayfa bulunamadı hatası veriyor

Çevrimdışı Efe

yagmur suruyor ama calismalar tum gun ayni tempoda surdu bu gece yeni acikta tabla betonlanacak suan kolon betonlamasi var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

stad da hareket olmadığı zaman tüm forum herzaman olduğu gibi obitaş çiçekler karşılaştırmasına sarıyo. Bu sefer ben başlattım sanırım özür dilerim  :D :D

Benim de biraz katkım oldu gibi  :ebebe:  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı banust

Kayseride de güzel olsun İstanbulda da :) Puan farkını açarsak tadından yenmez bu liderlik :)

Çevrimdışı banust

Herkese iyi akşamlar bu havada çalışan emekçi kardeşlere Allah kolaylık versin.

Aminnn! :)

Çevrimdışı Serkan7738

Arkadaş sabahtan beri çırpınıyorum sabahtan beri koca forumda bi Kayseri'li yandaş bulamadım ya

Çevrimdışı ZEKI

kardeşim sayfa bulunamadı hatası veriyor
http://besiktasarena.com/index.php?topic=847.msg74317#msg74317

buyuk harflerle BEŞİKTAŞ yazildigi icin acilmiyor.. edit yapmaya calistim kabul etmedi  :alala: @ALI RIZA

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı banust

yagmur suruyor ama calismalar tum gun ayni tempoda surdu bu gece yeni acikta tabla betonlanacak suan kolon betonlamasi var

Teşekkür ederim. :) Peki bu yağmur çalışmaları çok etkiler mi yaa çok şiddetli mi ki?

Çevrimdışı ekesicil

buyuk harflerle BEŞİKTAŞ yazildigi icin acilmiyor.. edit yapmaya calistim kabul etmedi  :alala: @ALI RIZA

evet abi bendede bi kac kez degistirim dedim olmadi. besiktas kücük yazilinca cikiyor bahsettigim baslik :)

Çevrimdışı forzatunga

BEŞİKTAŞ Sensin Aşk - Hakan Altun
Hastasıyız Beşiktaş ya da
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 18:34:43 forzatunga ]