Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6696235 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hocam prekast işi için sıkıntı  prekast takılacak alan yetereli olmamasından kaynaklanıyor. alan açılırsa güzel bir hızda ilerleyecektir.
Aynen katılıyorum daha efektif bir çalışma ortamı bulacaklardır alan açılınca. Ayrıca Adana'yı özledim askerliğimi orada yapmıştım Kolorduda, buradan selam olsun :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı quentine83

bir saat önce bi kardeşimiz foto atmaya çalışıyordu ne oldu o iş..
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Anıl

prekastları obitaş yapsaydı stad açıldığında testere kirişler üzerinde maç izlerdin :D
:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türken

işi bilen arkadaşların ve yetkililerin söylediği gibi stadın önümüzdeki sezon açılacağından şüphem yokta tek endişem hava şartları. Mevsimlerin dengesi kalmadı. Umarım inşaatı etkileyecek olumsuzluklar olmazda bir an önce kavuşuruz mabede

Çevrimdışı panic13

işi bilen arkadaşların ve yetkililerin söylediği gibi stadın önümüzdeki sezon açılacağından şüphem yokta tek endişem hava şartları. Mevsimlerin dengesi kalmadı. Umarım inşaatı etkileyecek olumsuzluklar olmazda bir an önce kavuşuruz mabede

Çok haklısın, umarın hava şartları umduğumuz gibi gider. Gördüğüm kadarı ile para meselesi, stadı önceliğe alacak şekilde bir biçimde hallediliyor. Para akışında da sorun çıkmaz inşallah.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Türkay

Obitaş bence çok yavaş. Şuan hızlı bile görünse yinede numaralının hızına yetişemiyor mesela.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Obitaş bence çok yavaş. Şuan hızlı bile görünse yinede numaralının hızına yetişemiyor mesela.
Bence Obitaşı tanımlayacak kelime yavaş değil ultra yavaş olmalı. Biraz kendimizi kandırıyoruz Obitaş'ta çünkü o kadar yavaşlar ki biraz iş yapınca çok iyi iş çıkarıyormuş zannediyoruz :) Yasin Sülün'ün senede 1-2 gol atınca veya asist yapınca kıymete binmesi gibi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ZEKI

prekastları obitaş yapsaydı stad açıldığında testere kirişler üzerinde maç izlerdin :D
forumun en guzel yorumlarindan biri  :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türken

forumun en guzel yorumlarindan biri  :kop: :kop:

zeki abi obitaşçılar en sonunda düelloya davet edecek  :D

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Oktay

Bence Obitaşı tanımlayacak kelime yavaş değil ultra yavaş olmalı. Biraz kendimizi kandırıyoruz Obitaş'ta çünkü o kadar yavaşlar ki biraz iş yapınca çok iyi iş çıkarıyormuş zannediyoruz :) Yasin Sülün'ün senede 1-2 gol atınca veya asist yapınca kıymete binmesi gibi :)
ultra yavaş ????

Çevrimdışı ACAB1903

çatı ile ilgili bu video paylaşılmış mıydı burada? stadın çatı sistemi..

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ultra yavaş ????
Diğer 3 tribünün hızı hatta 1 tribünün(Numaralı) Yeni Açıktan aylar sonra başlayıp neredeyse aynı zamanda biteceğini (ki arka otopark bölümü çatı inşaatıyla paralel olarak daha sonra bitirilecek) düşünecek olursak bana ve daha doğru tabirle Çiçeklere göre ultra yavaşlar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ZEKI

Aman İsmail Abi duymasın :)
ismail de duymasin, benim arkadasta duymasin valla öldürür beni  :boxin: :boxin:

Çevrimdışı Oktay

Diğer 3 tribünün hızı hatta 1 tribünün(Numaralı) Yeni Açıktan aylar sonra başlayıp neredeyse aynı zamanda biteceğini (ki arka otopark bölümü çatı inşaatıyla paralel olarak daha sonra bitirilecek) düşünecek olursak bana ve daha doğru tabirle Çiçeklere göre ultra yavaşlar..
senin baktığın pencereden bakarsak ultra yavaş değil süper hatta mega ultra yavaş :D :D

Çevrimdışı Oktay

ismail de duymasin, benim arkadasta duymasin valla öldürür beni  :boxin: :boxin:
@ZEKI abi başbaşayken obitaşı yere göge sıdıramıyosun forumda tam dersi  :evillol: :evillol: :evillol:
hem sen demedinmi obitaş ocak sonu yeni açoktan çıkacak diye :tabe: :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

senin baktığın pencereden bakarsak ultra yavaş değil süper hatta mega ultra yavaş :D :D
Sonuçta karşılaştıracak bir rakip veya veri olmalı, bu açıdan bakınca bana öyle geliyor :) Tabi başka kriterler de var gecikmesinde ama bence çok büyük bahane değil halen bitmemiş olması için :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@ZEKI abi başbaşayken obitaşı yere göge sıdıramıyosun forumda tam dersi  :evillol: :evillol: :evillol:
hem sen demedinmi obitaş ocak sonu yeni açoktan çıkacak diye :tabe: :tabe: :tabe:
@ZEKI abi işini biliyor  :D İspat et dese edemezsin @Oktay :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

obitas ocak icinde tribun kabasini bitirecek cok iddalıyım bu konuda eski obitas yok artik yeni bir obitas var sahada :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

aslında profesyonel firmaya iki firmanın karşılaştırılması yaptırılmalı forumdakilerin iddiasına cevap verebilmek için. Kaç işçiyle ,kaç günde, kaçmetre yada m3 gibi ilgili konularla. Ona göre sonuç çıkarılmalı. Çıkacak faturada daha az iş çıkaran tarafa yazılmalı derim

Çevrimdışı Oktay

@ZEKI abi işini biliyor  :D İspat et dese edemezsin @Oktay :)
öyle bi ederimki hazır 7-8 tane şahidim var  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

stad da hareket olmadığı zaman tüm forum herzaman olduğu gibi obitaş çiçekler karşılaştırmasına sarıyo. Bu sefer ben başlattım sanırım özür dilerim  :D :D

Çevrimdışı Oktay

obitas ocak icinde tribun kabasini bitirecek cok iddalıyım bu konuda eski obitas yok artik yeni bir obitas var sahada :D
@Efe Allahtan sen varsın az çok hesap biliyosunda konuşuyosun :D :D

Çevrimdışı Efe

stad da hareket olmadığı zaman tüm forum herzaman olduğu gibi obitaş çiçekler karşılaştırmasına sarıyo. Bu sefer ben başlattım sanırım özür dilerim  :D :D

Stad hareket yok mu :alala: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK