Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700428 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı banust

@Efe @Necmi @MURAT Neyse bu iş sonunda herkes cidden inşaat mühendisi olacak galiba :D Çabucak öğrenmem dileğiyle o zaman :D
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 01:58:54 ALI RIZA ]

Çevrimdışı banust

bu başlangıç daha statın çaycısı gelince o zaman şaşıracaksın 2 kelime alabilmek için 40 takla atıyoruz  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Hahahahha haftaya netleşir o  :D

Çevrimdışı murat

bunun bir videosu vardı bildiğin karolar gibi birşey değil.paledyen ve adını hatırlamadığım ufak mermer kırıntları ve boya ile yapılan yer döşemesinin kimyasallarla yapılan bir benzeri.renk belki farklı olabilirdi ama o rengin seçilmesinin bir nedeni olabilir.ışıklandırma iyi olsa siyah güzel olurdu ama kire gidecek bir renk seçmiş olabilirler
kendime alıntı yaptım. @Necmi abi renk konusuna ne diyorsun birde şu adını hatırlayamadığım uygulamanın ismi nedir?

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe Yeni açık su bastıgını nerden gördün  :alala: :alala: statta hala betonlanma devam ediyor

Çevrimdışı ALI RIZA

evet 1 haftadır sürpzi bekliyoruz   :super: umarım bugun gelir o sürpriz yoksa unutacağız  :sleepzz:

Çevrimdışı Necmi

bunun bir videosu vardı bildiğin karolar gibi birşey değil.paledyen ve adını hatırlamadığım ufak mermer kırıntları ve boya ile yapılan yer döşemesinin kimyasallarla yapılan bir benzeri.renk belki farklı olabilirdi ama o rengin seçilmesinin bir nedeni olabilir.ışıklandırma iyi olsa siyah güzel olurdu ama kire gidecek bir renk seçmiş olabilirler
onlara irmik deniyor genelde paledyen derzlerine kullanılır ama mantık aynı ama tamamen farklı bir ürün su ve çimentu kullanılmıyor epoksi tarzı polyesterde olabilir bir sıvı ile harcı yapıyorlar sıva işlemini gerçelkeştirdikten sonra perdahlıyorlar en son üzerine sanırım epoksi sürüyorlar

Çevrimdışı quentine83

arkadaşar sizdeki kamera farklı mı ben niye bişey göremiyorum.nereyi su bastı ??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

@Efe @Necmi @MURAT Neyse bu iş sonunda herkes cidden inşaat mühendisi olacak galiba :D Çabucak öğrenmem dileğiyle o zaman :D

valla mühendisten önce tahmin yapabilme yeteneğine kavuştuğumuzu söyleyebilirim inşaatın şuan kaba bölümü yani beton demir bölümü yapılıyor bu bölümün bitmesini bekliyoruz tahmini ocak sonuna doğru tribün bölümü bitecek şimdilik bunu bilseniz yeter zaten yıl sonuna doğru diğer gelişmeleri takip edersiniz @banust
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı banust

mention olmamış :D

Farkettim :( Yeniyim ben affola :(
Ama öğretirseniz sevinirim  :iblush:

Çevrimdışı murat

@Efe Yeni açık su bastıgını nerden gördün  :alala: :alala: statta hala betonlanma devam ediyor
onu bir çözsek. :) kesin başka kamera var hadi betonu demiri fotolardan tahmin ediyor suyu nereden gördü :evillol:

Çevrimdışı quentine83

bu arada yarın için meteorolojı hava tahminlerine ne diyor.yağmur devam mı ?inşallah çalışmaları etkilemez...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

arkadaşar sizdeki kamera farklı mı ben niye bişey göremiyorum.nereyi su bastı ??

yeni açık numaralı birleşimine iyi bak derim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Etiketleyeceğin üyenin başına @ işareti birakıp Üyenin ismini yazınca oluyor @banust

Çevrimdışı Efe

ve orta bölüme bakın resmen su doldu benim başka kameram yok sadece gözler kartal gözü biliyorsunuz :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

herşey doğru gibi neden olmamış anlamadım.yöneticiler bakar o işlere :D

Çevrimdışı banust

valla mühendisten önce tahmin yapabilme yeteneğine kavuştuğumuzu söyleyebilirim inşaatın şuan kaba bölümü yani beton demir bölümü yapılıyor bu bölümün bitmesini bekliyoruz tahmini ocak sonuna doğru tribün bölümü bitecek şimdilik bunu bilseniz yeter zaten yıl sonuna doğru diğer gelişmeleri takip edersiniz @banust

Teşekkür ederim takibe devam :)

Çevrimdışı banust

Etiketleyeceğin üyenin başına @ işareti birakıp Üyenin ismini yazınca oluyor @banust

Öyle yapmıştım halbuki neden olmamış ki. Neyse onu da çözerim elbet :)

Çevrimdışı Efe

herşey doğru gibi neden olmamış anlamadım.yöneticiler bakar o işlere :D
@MURAT abi bu foto iyi hee bunu tut hep :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

forum ayarlarında biraz düzeltme yaptım yoksa her atılan mesaj mailine gelirdi her gün yüzlerce mesajla uğraşırdın :D @banust şimdi sadece kişisel mesajlar ve mentions lar uyarı olarak gelecek

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Efe

tamam.bu arada beyaz tv de komedi var.

o tiplere bakmıyorum ben sadece ermanla sergeni izliyorum  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı banust

forum ayarlarında biraz düzeltme yaptım yoksa her atılan mesaj mailine gelirdi her gün yüzlerce mesajla uğraşırdın :D @banust şimdi sadece kişisel mesajlar ve mentions lar uyarı olarak gelecek

Teşekkür ederim rengim sağolasın :) Çömez olmaz çok zor :D

Çevrimdışı Efe

son durum 2 tane temelde 1 tane eski açık kirişte toplam 3 fışkırtıcı pompaya devam ediyor iyi geceler iş beni bekler :uyucam:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDBabuz

[/quote] Abi konusu açılmışken onlardan bana günde yüzlerce geliyor ya. Nereye yazsam bilemedim @Necmi
Bunuda pek alıntı yapamadım ama olsun artık :D
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 02:11:27 SDBabuz ]

Çevrimdışı murat

son durum 2 tane temelde 1 tane eski açık kirişte toplam 3 fışkırtıcı pompaya devam ediyor iyi geceler iş beni bekler :uyucam:
iyi geceler