Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700425 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yeni açığı su bastı gördüğüm kadarıyla Allahtan temelden çıktık bugün artık  :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Bunlar ufaktan yapilmaya baslanir herhalde demi??
başlanmaz :D kaba inşaat tamamen bitecek prekastlar takılacak duvarlar örülecek elektrik ve mekanik işleri bitecek ekipler tamamen çıkacak ondan sonra yoksa koruyamazlar daha önce hiç uygulamasınını görmedim eğer perdah ve epoksi kısmını sona bırakabilirlerse önceden yapılır en son silinir ve epoksisi sürülür ama malzeme çok sertleşiyorsa silinme işi sonraya bırakılmaz

Çevrimdışı Efe

başlanmaz :D kaba inşaat tamamen bitecek prekastlar takılacak duvarlar örülecek elektrik ve mekanik işleri bitecek ekipler tamamen çıkacak ondan sonra yoksa koruyamazlar daha önce hiç uygulamasınını görmedim eğer perdah ve epoksi kısmını sona bırakabilirlerse önceden yapılır en son silinir ve epoksisi sürülür ama malzeme çok sertleşiyorsa silinme işi sonraya bırakılmaz

katılıyorum en son yapacaklardır videosunu seyrettim abi baya çetrefilli bi imalat ancak tüm işler bittiğinde başlanır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDBabuz

evt bazı bölümler baya su dolmuş gibi görünüyor :sombrero:
O kadar drenajı övüyorduk nazar değdi galiba  :)
Ama bi yandan da iyi oldu sonuçta en güzel test etme şekli bu hazır yağmurda varken. Belki eksikleri görüp bu yağmura bile dayanacak şekilde güçlendirme yaparlar. Gerçi böyle birşey var mı bilmiyorum ama... En azından üstünde kafa patlatırlar

Çevrimdışı ALI RIZA

Önce bir kabayı bitirelim içeriyi düzenleyelim sonra yeri yaparız... Dıştaki Kültaşı var...

Çevrimdışı murat

Şimdi 1 dk ben anlamıyorum inşaat işinden son durumumuz ne ola ki?  :)
son durumumuz takıma desteğe devam biletleri tüketmek  :ebebe: sonrada inşaatı takip etmek.

Çevrimdışı Necmi

yeni açığı su bastı gördüğüm kadarıyla Allahtan temelden çıktık bugün artık  :akuma:
:alala: yeni açığı nasıl gördün kameradan diğer kameraların IP simi var yoksa sende :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

:alala: yeni açığı nasıl gördün kameradan diğer kameraların IP simi var yoksa sende :bandit:
Efe var sende bir numara diğer kamera ip ver de bağlanalım görelim...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 01:40:16
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
son durumumuz takıma desteğe devam biletleri tüketmek  :ebebe: sonrada inşaatı takip etmek.
+1903

Çevrimdışı demir_kArtAl

evt döşemeyi buldum yakışır :claps:

çok klasik bi ürün değilmi arkadaşlar ya, pek anlamam ama, her yerde olan bi desen bu, bence o heybetli mabede böyle devlet hastanesi karosu gibi bu malzemeyi yakıştırmazlar.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı murat

Önce bir kabayı bitirelim içeriyi düzenleyelim sonra yeri yaparız... Dıştaki Kültaşı var...
kültaşını bulamadım kiltaşı var birde benim bildiğim küfeki taşı var :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Ama bi yandan da iyi oldu sonuçta en güzel test etme şekli bu hazır yağmurda varken. Belki eksikleri görüp bu yağmura bile dayanacak şekilde güçlendirme yaparlar. Gerçi böyle birşey var mı bilmiyorum ama... En azından üstünde kafa patlatırlar
daha henüz saha drenajı yapılmadıki :D şu anda yapılan temel drenajı bu bile oldukça iyi sonuç veriyor

Çevrimdışı Efe

daha drenaj pompaları çalışmıyordur o yüzden su doluyor yarın bi pompayla tahiliye ederler o pompalarda bir sürü olacak gerektiğinde hepsini çalıştıracaklar kaç adet olacak onu bilmiyorum ama :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDBabuz

daha henüz saha drenajı yapılmadıki :D şu anda yapılan temel drenajı bu bile oldukça iyi sonuç veriyor
O zaman sahada ki su bu şekilde temele inicek saha cillop gibi kalıcak diyebilir miyiz abi  :D

Çevrimdışı banust

1.si cepte o her zaman zaten. Stada gelince kameralara değil ama günlük olarak son fotoğraflara bakıyorum lakin kestiremiyorum çok profesyonel konuşmalar yapıyorsunuz anlamıyorum :D

Çevrimdışı Efe

duman taşı :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

gece 02 olmuş hastayım Bronsitim azmış ökdürük cigerlerim ağrıyor :) ayrıca beyaz tv izliyorum formu yakından hemde çok yakından takip ediyorum ama arada kelimeler farklı çıkabilir  :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

1.si cepte o her zaman zaten. Stada gelince kameralara değil ama günlük olarak son fotoğraflara bakıyorum lakin kestiremiyorum çok profesyonel konuşmalar yapıyorsunuz anlamıyorum :D

zamanla anlarsın daha aylarca konuşacağız  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

çok klasik bi ürün değilmi arkadaşlar ya, pek anlamam ama, her yerde olan bi desen bu, bence o heybetli mabede böyle devlet hastanesi karosu gibi bu malzemeyi yakıştırmazlar.
yok çok teknolojik bir malzeme bu kesinlikle kaymıyor her daim pırıl pırıl duruyor sağlıklı ve çok değişik renk seçenekleri var içine camda atarlarsa gece gökyüzündeki yldızlar gibi bir görüntü olur

Çevrimdışı Necmi

işte kalfalık burda başlıyor bir hafta ongün sonra sende her dediğimizi anlarsın :D

Çevrimdışı murat

bunun bir videosu vardı bildiğin karolar gibi birşey değil.paledyen ve adını hatırlamadığım ufak mermer kırıntları ve boya ile yapılan yer döşemesinin kimyasallarla yapılan bir benzeri.renk belki farklı olabilirdi ama o rengin seçilmesinin bir nedeni olabilir.ışıklandırma iyi olsa siyah güzel olurdu ama kire gidecek bir renk seçmiş olabilirler

Çevrimdışı murat

senide kaybettik :D daha bunun evdekilerin arkadaşların dalga malzemesi olmak var. :evillol: :lol: :kop:

Çevrimdışı Efe

bunun bir videosu vardı bildiğin karolar gibi birşey değil.paledyen ve adını hatırlamadığım ufak mermer kırıntları ve boya ile yapılan yer döşemesinin kimyasallarla yapılan bir benzeri.renk belki farklı olabilirdi ama o rengin seçilmesinin bir nedeni olabilir.ışıklandırma iyi olsa siyah güzel olurdu ama kire gidecek bir renk seçmiş olabilirler

o videoyu yeniden koymak lazım şimdi bir çok kişi soracak bu ne diye bulan olursa koysun yeniden  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

O zaman sahada ki su bu şekilde temele inicek saha cillop gibi kalıcak diyebilir miyiz abi  :D
yok sahadaki suyu toplayacak olan saha drenajı ve o daha yapılmadı bu yapılan drenaj zemin sularını tutmak ve sahaya etkisini engellemek için yapıldı stad bittiğinde hiç bir zaman bu kadar su almayacak bu sistem

Çevrimdışı ALI RIZA

bu başlangıç daha statın çaycısı gelince o zaman şaşıracaksın 2 kelime alabilmek için 40 takla atıyoruz  :ebebe: :ebebe: :ebebe: