Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699978 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yasin..10

ysariusta

• Ziyaretçi

pazar gunleri resim bollugu oluyordu bugun giden veya gidecek olan kimse varmi? yeniacik ve numarali ust katlari merak ediyorum neler yapilmis
belki Ekrem oralardadır

Çevrimdışı toedeyou

ben bi kahve yapayim resimler gelmeye basliyor simdiden elinize ayaginiza saglik

Çevrimdışı yasin..10

Çevrimdışı yasin..10

Çevrimdışı yasin..10

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı yasin..10

Çevrimdışı yasin..10

Çevrimdışı yasin..10

Çevrimdışı yasin..10

Çevrimdışı yasin..10

Çevrimdışı yasin..10

Çevrimdışı cagdas44

@yasin..10 eline sağlık

Yeni açık üst tablada tabla yanları kapatılıyor bu akşam beton var gibi  :sevinc

Çevrimdışı megiddo

stadın 3 boyutlu haline baktım da gözüme tekrar ilişti şu ikinci katlardaki çatallı tribün çıkışları değişti mi yoksa çatallı mı olacak hala?

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı toedeyou

@yasin..10   10 tane 10 numara resim eline saglik  kahve ile cok guzel gitti bu aksam bol bol betonlama olacak sanirim ama gelecek hafta sonu obitasta ust testere kirisleri betonlanir umarim 3-4 tanesi hazir olur ama benim aklimda 7 tane var

Çevrimdışı kyiv

Bu ülkenin spor adamlarından bir halt olmaz. Az önce habertürkte faik çetinerin sunduğu bir spor programı vardı. Kusura bakmayın ama geri zekalı yorumcular daha stadın durumunu bilmeden bakmadan bu stad 2,3 yıl daha bitmez devlet maddi yardımda bulunsun falan tarzında yorumlar yaptılar. Ulan bu meslekten para kazanıyorsunuz bir zahmet kıçınızı kaldırın stat inşaatını gidin yerinde görün hadi olmadı internette fotosu var canlı yayını var onu da yapmayacaksınız susun da cahil olduğunuz ortaya çıkmasın.

Bu stadın Ağustos bitmesi şart. Beşiktaş düşmanlarının alayına hem şampiyonlukla hem de statla kapak takmamız şart. Fikret Başkan bir kampanya başlatsa paraysa para gücümüz oranında maddi yardım yapalım. Hadi o da olmadı kendi aramızda taraftarlar olarak bir kampanya başlatalım lisanslı ürün alalım statımıza takımımıza kulübümüze sahip çıkalım.

Çevrimdışı Tolga

Bu ülkenin spor adamlarından bir halt olmaz. Az önce habertürkte faik çetinerin sunduğu bir spor programı vardı. Kusura bakmayın ama geri zekalı yorumcular daha stadın durumunu bilmeden bakmadan bu stad 2,3 yıl daha bitmez devlet maddi yardımda bulunsun falan tarzında yorumlar yaptılar. Ulan bu meslekten para kazanıyorsunuz bir zahmet kıçınızı kaldırın stat inşaatını gidin yerinde görün hadi olmadı internette fotosu var canlı yayını var onu da yapmayacaksınız susun da cahil olduğunuz ortaya çıkmasın.

Bu stadın Ağustos bitmesi şart. Beşiktaş düşmanlarının alayına hem şampiyonlukla hem de statla kapak takmamız şart. Fikret Başkan bir kampanya başlatsa paraysa para gücümüz oranında maddi yardım yapalım. Hadi o da olmadı kendi aramızda taraftarlar olarak bir kampanya başlatalım lisanslı ürün alalım statımıza takımımıza kulübümüze sahip çıkalım.
stadın 2-3 yıl sonra biteceğini neye dayanarak söylerler valla şaka gibi insan gider bir bakar stadı gezer ondan sonra değerlendirme yapar
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı riza calli

oyle insanlara inanan cok insan var. ..bana bile arkadaşlarım sizin stad durmuş para yokmuş en az iki sene filan surer diyorlar. Ben inşaatın durduğunu hic görmedim daha.

Çevrimdışı Necmi

uzun süredir takip ediyordum , sonunda aranıza katılmış bulunuyorum . herkese merhaba  :)

bu arada stadın hergün fotoğrafını çekerek bizleri bilgilendiren Yasaklı Link , ellerine sağlık
:hosgeldin

Çevrimdışı ALI RIZA

Diyarbakırda Bursasporlu varmış en çok :D
Hemde Çok seviyor D.bakır bursayı... Keşke gelseler  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı kyiv

Adamlar kahve muhabbeti gibi sanki bu stat boyacı küpü batırıp çıkardığında sana 45 bin kişilik stat olacak. Türkiyenin merkezinde stat yapılıyor dünyanın hafriyatı çıktı, dünyanın kazığı çakıldı. Bir insan grubu bu kadar cahil olur. Karşılarında bir tane konuyu bilen adam yok tabi kendileri çalıp kendileri oynuyor.

Adam 3 yıl sonra biter diyor.. Halil Özer beyfendi. Bir de Cinerin spor müdürü galiba bu zat!Araştırsa...biraz...bu adamlar tv den bir ton para kazanıyor bir de.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Deniz

Eski açıkta demir örme işleri devam ediyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba