Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699314 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

yenı acık tabla demır ısı bıtmıs gıbıydı bugun betonlanırmı acaba uzman gorusu lazım efe hocam:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Sertaç Durgun

yenı acık tabla demır ısı bıtmıs gıbıydı bugun betonlanırmı acaba uzman gorusu lazım efe hocam:)
Demir işi 2 gün önceden bitti abi de testere kirişlerin kalıplanması uzun sürüyor.  Bence bu gece beton başlar.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Efe

yukarida soylemistim betonlanmasini bekliyorum bu gece kaliplama yapiliyor yetisirse betonlanir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

yukarida soylemistim betonlanmasini bekliyorum bu gece kaliplama yapiliyor yetisirse betonlanir
efe betonlanmasini bekliyorum derse orayi betonlanmis bil.

Çevrimdışı serti67

efe betonlanmasini bekliyorum derse orayi betonlanmis bil.
zaten bende ole dıınce betonlandı olarak ısaretledım onun lafının gozlemınn ustune lafmı olurr::)))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

zaten bende ole dıınce betonlandı olarak ısaretledım onun lafının gozlemınn ustune lafmı olurr::)))
sadece tahmin ama yarınada kalabilir agar gidiyorlar gibi gorunuyor insallah bitirirler geceye kadar zaten bellidir betonlanip betonlanmayacagi onu mabet bilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

sessızlık var haraket olsun kufekı kaplama ısı bır ıkı gun yapılıpp neden bırden durdu vee uzun bır suredırr baslamıyo sıkıntımı var
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmet türken

sadece tahmin ama yarınada kalabilir agar gidiyorlar gibi gorunuyor insallah bitirirler geceye kadar zaten bellidir betonlanip betonlanmayacagi onu mabet bilir :)
efe kardesim sen boyle devam et insaat bittiginde mabet seni yardimci olarak alir yanina

Çevrimdışı Efe

efe kardesim sen boyle devam et insaat bittiginde mabet seni yardimci olarak alir yanina
çaycı olarak evt :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

:busted_cop: :busted_cop: KONU DIŞI  :busted_cop: :busted_cop:

Arkadaşlar takımımızında sponsorlarından olan Yandex facebook üzerinden bir taraftar uygulaması başlatmış hangi şehirde hangi taraftar çoğunlukta onu gösteriyor, gelin şu haritayı karartalım  :)

ya.cc/IiZ3 

ysariusta

• Ziyaretçi

:busted_cop: :busted_cop: KONU DIŞI  :busted_cop: :busted_cop:

Arkadaşlar takımımızında sponsorlarından olan Yandex facebook üzerinden bir taraftar uygulaması başlatmış hangi şehirde hangi taraftar çoğunlukta onu gösteriyor, gelin şu haritayı karartalım  :)

ya.cc/IiZ3 
https://www.facebook.com/YandexComTr/photos/a.355921517779539.78410.197573643614328/773769129328107/?type=1
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2014, 15:45:33 ALI RIZA ]

Çevrimdışı If Else

24 Temmuz - 23 Ekim | 3 Aylık Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Fatih

24 Temmuz - 23 Ekim | 3 Aylık Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0

Kapali tribunde kaba insaat yapildigi zamanlar da askerdim asiri sekilde takip edemedim. O yuzden birsey sorucam... Suana kadar en hizli kaba tribun yapimi numarali da mi? Ne zaman baksam cok asiri hizli bir sekilde ilerleme var...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı If Else

Stadımızın 3 boyutlu hali önce paylaşılmıştı galiba. Görmeyenler için tekrar paylaşalım...

https://www.3dkonut.com/proje/bkyg7g/vodafone-arena/tam-ekran
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Easthanbool

@Efe ağabey eski açıktaki demir işleri neden bu kadar uzun sürüyor sence? :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı karka93

uzun süredir takip ediyordum , sonunda aranıza katılmış bulunuyorum . herkese merhaba  :)

bu arada stadın hergün fotoğrafını çekerek bizleri bilgilendiren Yasaklı Link , ellerine sağlık

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 14:12:39
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
uzun süredir takip ediyordum , sonunda aranıza katılmış bulunuyorum . herkese merhaba  :)

bu arada stadın hergün fotoğrafını çekerek bizleri bilgilendiren Yasaklı Link , ellerine sağlık

:hosgeldin
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmet türken

Kapali tribunde kaba insaat yapildigi zamanlar da askerdim asiri sekilde takip edemedim. O yuzden birsey sorucam... Suana kadar en hizli kaba tribun yapimi numarali da mi? Ne zaman baksam cok asiri hizli bir sekilde ilerleme var...
evet.digerlerine gore numarali beklenenden daha hizli ilerliyor. tabi henuz bitmefi. dereyi gormeden pacalari sivamamk lazim ama simdilik oyle gorunuyor

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 14:13:12
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmet türken

ysariusta

• Ziyaretçi

:hosgeldin :hosgeldin :claps:

Çevrimdışı ALBATROS

tribün sponsorları belli olsaydı da sıcak para girişi olsaydı mesela kapalıya reklamlarını asabilirler inşaat bitene kadar  :s20:

Çevrimdışı toedeyou

tribün sponsorlarıni bekliyoruz da nekadarlik bir para girisi olur tahmini olan varmi veya renklilerdekiler ne kadar aliyor?

Çevrimdışı toedeyou

pazar gunleri resim bollugu oluyordu bugun giden veya gidecek olan kimse varmi? yeniacik ve numarali ust katlari merak ediyorum neler yapilmis