Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700284 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kyiv

Herkese hayırlı pazarlar, emekçi kardeşlerimiz eski açıkta seri bir şekilde çalışmaya başlamışlar.Artık gün ışığından daha az faydalanacağımız günler başlıyor. Verimli, hızlı, hava koşullarından etkilenmediğimiz bir çalışma günü olsun.
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2014, 08:06:20 kyiv ]

Çevrimdışı ahmet türken

herkese hayirli pazarlar. betonumuz bol olsun

ysariusta

• Ziyaretçi

Tabla demirleri bitince ben testerelerin 40 gün süreceğini sanmıyorum. Diğer testerelerden daha zor olabilir ama eleman sayısı çok fazla olacak. Şimdi 15 kişi 4 günde 2 tane kalıplıyor. 30 kişinin günde 3 tanesini 4 günde çıkaracağını düşünüyorum. Yarısı kadar bir zaman olabilir.
Çatı için gereken bölümler bitmeden otopark için çivi bile çakmazlar gibime geliyor abi.

Çevrimdışı ahmetx

Bu heykelin daha küçüklerinden birer tane kulelerin üstüne yapmak lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

ben heykeli beğenmedim, kartaldan çok zümrüdüanka kuşu gibi. Ama illa heykel olmalı, şerefbey seba, baba hakkı falan olabilir

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı arda

Heykel konusunda;

Stadın çeşitli yerlerine konulacak Kartal, Seba, Baba Hakkı veya Şeref Bey heykelleri mutlaka güzel ve manalı olacaktır. Benimde Londra'da gezerken dünya savaşı anısa yapılan çalışmaya bakarken buna benzer bir yapının yeni inönüye çok yakışacağını düşünmüştüm, eser aşağıdaki gibi, benim fikrim ise Şeref Bey illüstrasyonuyla başlayan duvar heykellerinin kronolojik sıraya göre tarihimize damga vurmuş efsaneleri Numaralı girişinin ordan başlatmak. Kaç metre olur bilemedim ama 1metre eninde bir kuşak gibi stadımızın etrafını çepe çevre saracak bir düzen getirilebilir. Yada müzenin oradan başlatılır. MAF, 100.yıl derken heykellerin kaidesi devam eder ama içi gelecek başarıları ölümsüzleştirmek adına boş bırakılır. Ilerleyen yıllarda Mabedimizin etrafına tavaf eden eserde yer alabilmek ayrı bir motivasyon da teşkil edebilir. Daha önce sorulmuştu numaralının arkasında kalan o duvar alanı nasıl tanzim edilecek diye, işte duvar dibinden bu heykel çalışması gidebilir. Heykellerin stad etrafında dönmesi, Beşiktaşın geçmişten geleceğe, geleneklerine bağlı olarak sonsuza yürümesi gibi bir mana da çıkaracağından süper olur gibi düşünmekteyim. Siz ne dersiniz?

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı TURKahvesi

günaydın hayırlı pazarlar

@bjk_mabet şu canlı yayın kamerası önündeki emekçilerimizi 1-2 dakikalığına topla şöyle 10-15 emekçimizi toplu halde el sallattır :D

ayrıca varsa imkanı Beşiktaş-Çiçekler elele diye pankart sergilet emekçilerimiz ile beraber kamera önünde Obitaşçılar çatlasın patlasın :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim sarı kız gelmiş yine  :evillol: Yeni açıktaki demir destekleri yerleştiriyor  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

ysariusta

• Ziyaretçi

Heykel konusunda;

Stadın çeşitli yerlerine konulacak Kartal, Seba, Baba Hakkı veya Şeref Bey heykelleri mutlaka güzel ve manalı olacaktır. Benimde Londra'da gezerken dünya savaşı anısa yapılan çalışmaya bakarken buna benzer bir yapının yeni inönüye çok yakışacağını düşünmüştüm, eser aşağıdaki gibi, benim fikrim ise Şeref Bey illüstrasyonuyla başlayan duvar heykellerinin kronolojik sıraya göre tarihimize damga vurmuş efsaneleri Numaralı girişinin ordan başlatmak. Kaç metre olur bilemedim ama 1metre eninde bir kuşak gibi stadımızın etrafını çepe çevre saracak bir düzen getirilebilir. Yada müzenin oradan başlatılır. MAF, 100.yıl derken heykellerin kaidesi devam eder ama içi gelecek başarıları ölümsüzleştirmek adına boş bırakılır. Ilerleyen yıllarda Mabedimizin etrafına tavaf eden eserde yer alabilmek ayrı bir motivasyon da teşkil edebilir. Daha önce sorulmuştu numaralının arkasında kalan o duvar alanı nasıl tanzim edilecek diye, işte duvar dibinden bu heykel çalışması gidebilir. Heykellerin stad etrafında dönmesi, Beşiktaşın geçmişten geleceğe, geleneklerine bağlı olarak sonsuza yürümesi gibi bir mana da çıkaracağından süper olur gibi düşünmekteyim. Siz ne dersiniz?

Çok güzel fikir. Başkan çıkıp şunu şöyle yapacaz, şöyle fikirler var, bunlar hakkında anketler falan diye acaba neden açıklama yapmaz. Bunu istemek hakkımız arkadaş. İşi gücü bıraktık inşaat izliyoruz. Derdimiz ne sanki etrafta inşaat yok. Burası bizim evimiz gibi. Biraz ketum başkanımız var.

Çevrimiçi Kartal Ç

bugün istanbulda son yılların en yoğun yağışı olacak diollar. bugün demirleme ve kalıplama işleri biterse gece boyu beton atmamıza engel olur mu ki?

Stadla ilgili öneri ve istekler için şöyle bir başlığımız vardı. Son zamanlarda biraz öksüz kaldı. tüm taleplerimizi düzenli olarak bu havuzda toplayalım ki başkan ve yönetim için kolaylık olsun. doğrudan yada dolaylı bizi takip ediyorlar neticede. Biz beşiktaşlılar olarak görevimizi yapalım önerimizi isteğimizi sunalım da eldeki bütçeye göre yapıp yapmamaya yada sonrası için planlamaya onlar karar versin.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=900.0
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2014, 11:17:06 Kartal Ç ]

Çevrimdışı juggerhaunt

sabah sabah stadın kolonlara küfeki taşı ekleyip, ışıklandırasım geldi  :)

İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Efe

Evt suan hava guzel calismalarda ayni tempoda suruyor bu gece yeni acikta tabla betonu bekliyorum kaliplama hizla suruyor geceye bitirirler heralde eski aciktada tablanin yarisi bitmek uzere artik :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

https://www.facebook.com/pages/BuRaSı-BeşiKTaŞ-aLaYıNa-GiDeR/338157916283566
Bu fotoğraf tanıdık değil mi?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ekrem

@abdullahsmsek62  twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimiçi Kartal Ç

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Hani nerde arkadaş bu yağmur,  hani nerde fırtına,  2 gündür bildiğin yaz havası  :lol:

Çevrimdışı serti67

Hani nerde arkadaş bu yağmur,  hani nerde fırtına,  2 gündür bildiğin yaz havası  :lol:
hocam masallh dee gece az yagıp gunduz duruyo ısler hızlansın ne ıstıyosun:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

hocam masallh dee gece az yagıp gunduz duruyo ısler hızlansın ne ıstıyosun:)
Benim şikayetim yok bu duruma,  sadece @Oktay 'a sitemim var,  30 yıldır yağmayan yağmur yağacak felan demişti  :evillol:

Çevrimdışı serti67

Benim şikayetim yok bu duruma,  sadece @Oktay 'a sitemim var,  30 yıldır yağmayan yağmur yağacak felan demişti  :evillol:
onunda sucu yok yetkılıler ole dedı son 30 yılın yagmuru dıee zaten yagıcak ama bızım stat ınsaatını nekadar gec etkılerse okadar ıı hocam
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

alacalı ınsaaat gıbı pazar gunlerı forumdakılerde ızınlı sanırım ses yok kımseden:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ALI RIZA

alacalı ınsaaat gıbı pazar gunlerı forumdakılerde ızınlı sanırım ses yok kımseden:)
Pazar mesai sine devam  :bandit: :bandit: