Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6702734 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı 34BJK64

BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı 34BJK64

BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı ALI RIZA

akşam beton show var ve belkide numaralı köşe de olabilir... oranın fotosunu görmek lazım  :alala:

Çevrimdışı 34BJK64

BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı sallapati

akşam beton show var ve belkide numaralı köşe de olabilir... oranın fotosunu görmek lazım  :alala:

Ali heralde numaralı köşe yetişmez.. 2-3 günü var gibi görünüyor... ama yeni açıkta devasa döküm bizi bekliyor..

Çevrimdışı haruntsn

Numaralı köşede iş çok pazartesi günü tamamlanır gibi

Çevrimdışı haruntsn

Numaralı üstün bir kısmında beton olabilir

Çevrimdışı ALI RIZA

Ali heralde numaralı köşe yetişmez.. 2-3 günü var gibi görünüyor... ama yeni açıkta devasa döküm bizi bekliyor..
aynen @sallapati  @haruntsn paylaşmış

Çevrimdışı haruntsn

Son dakika !!!! Numaralı Üstte beton için tahtalar yerleştiriliyor

Çevrimdışı sallapati

Beckenbauer Bundesligada GS den zayıf bir takım yok demiş hahahahaha

Çevrimdışı sallapati

önümüzde 4 adet tabla beton dökümü var 3 gün içinde... benim tahminim sırasıyla...

1. yeni açık son kat
2. numaralı son kat.
3. yeni açık numaralı birleşimi
4. eski açık son kat..

bu arada eski açık numaralı arası temel betonu da dökülür 3-4 gün içinde..

beton showlar bizi bekliyor

[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2014, 13:35:33 sallapati ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Son dakika .... Numaralı Üstte beton için tahtalar yerleştiriliyor
bu guzel haber beton sov numaraliyla baslayip yeni acik eski acik tekrar yeni acikla surebilir ayrica numarali temel var :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı haruntsn

Çevrimdışı Efe

Demirleme cok iyi duzeyde numarali eski aciktan gerideydi 2 gunde gecti eski acigi bugunde cok yogun calisiyorlar aksam kesin beton olacak yeni aciktada yarin beton olacak cok yuksek ihtimal hafta icide digerlerine bakacagiz :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı haruntsn

Yeni açık orta Kısım üst katta 3 kattan mı oluşacak köşe olmayan orta kolonlar mevcut

Çevrimdışı ahmet türken

beton show 3-4 gün durmadan sürer gibime geliyor

Çevrimdışı Efe

Yeni açık orta Kısım üst katta 3 kattan mı oluşacak köşe olmayan orta kolonlar mevcut
orta kolonlar ust kat testereleri tutacak orta bolumde arkadaki sutunla catiyi satdin tum tribunleri 2 kat ara kattan olusuyor sadece yeni acikta bu ara katlarin birinin onune tribun uzatildi diger 3 tribunde loca olarak kullanilacak numaralida ufak 3.kat var dolasim olani olarak oda testerelerin arkasinda kaliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Uzaktan takip edeyim diyordum ama dayanamayıp üye oldum. Herkese Selâmün aleyküm. :)
:hosgeldin

Çevrimdışı Erol Akçınar

@haruntsn abinin affına sığınarak düz halini atıyorum.

Çevrimdışı TURKahvesi

şu anki stadımızda mükemmel film seti kurulurdu özellikle korku gerilim üzerine :D

konudışı olarak aramızda oyun delisi olup da Alien İsolation oyununu oynayan varmı  :evillol:

işte bu stadımızda o bahsettiğim oyunun filmi çekilmesi için tam da ideal  :lol:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu akşam iki büyük derbi var arkadaşlar.. Real Madrid- Barcelona ve Başakşehir- GS ,

GS bu derbi için hafta içi Dortmund maçında aslarını dinlendirdi.. GS nin ezeli rakibi Başakşehir ile kıran kıran bir maç bizi bekliyor   :D :D
:D başarılar Başakşehir

Çevrimdışı Mehmet92

25 Ekim 2013.Şu fotoğraflara bakıp "ya biz naptık bu stad hayatta bitmez" dediğim günleri hatırlıyorum.

Çevrimdışı ahmet türken

25 Ekim 2013.Şu fotoğraflara bakıp "ya biz naptık bu stad hayatta bitmez" dediğim günleri hatırlıyorum.

ne günlerdi beee. HAfriyat ve fore kazıkları ömrümüzü yemiştii