Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6703328 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Cicekler yavastan eski acik tablalardan cikiyor artik tek yogunlasilacak alan numarali daha 2.5 aydan fazla zaman var tahminimiz icin rahatlikla bitireceklerdir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Cicekler yavastan eski acik tablalardan cikiyor artik tek yogunlasilacak alan numarali daha 2.5 aydan fazla zaman var tahminimiz icin rahatlikla bitireceklerdir
80 gün tahmini için Numaralı ve Eski açık sıkıntı çıkarmaz bence @Efe abi 80 gün içinde rahatlıkla biter. Bence 80 günden önce bile bitebilir. Umarım Obitaş bu hızını korumaya devam eder ki ben daha da hızlanacaklarını düşünüyorum, işte o zaman 75-80 günde tribün kabası bitecektir :ok:

Çevrimdışı ugurkartalizma

Hava şartları uygun olursa tahminlerdende erken bitebilir kaba inşaat bu ilerlemeyle

Çevrimdışı ozan062

80 gün tahmini için Numaralı ve Eski açık sıkıntı çıkarmaz bence @Efe abi 80 gün içinde rahatlıkla biter. Bence 80 günden önce bile bitebilir. Umarım Obitaş bu hızını korumaya devam eder ki ben daha da hızlanacaklarını düşünüyorum, işte o zaman 75-80 günde tribün kabası bitecektir :ok:

eskiyi bitirip 200u gecen cicekler emekcisi numaralıya gectiği vakit baya bi fark yaratırlar o acıdan ben bu surelere cok olumluyum...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı serti67

canlı yayında sıkıntımı varr seyreden varmıı acılmıyor
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Türkay

süper kim yapmış ki bunu mabetmi

Yok yani mabet derken Vodafone Arena'yı kastetmiştim.  :) Sanırım şu çatıyı yapan adam atmış tam bilmiyorum ama güzel olmuş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Eski açıkta çatı sütunlarının dışında kalan rampanın yanındaki bölgenin yapımına devam edilecek mi sonraya mı bırakılacak ayrıca konteynerlerin olduğu bölüm inşaat sahasına dahil mi merak işte :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Mabet'in Minecraft hali videosu

Minecraft ta bende yapmıştım gençler gercek boyutlarına uygun paylasirim tekrar isterseniz :)

Çevrimdışı Abdullah

Minecraft ta bende yapmıştım gençler gercek boyutlarına uygun paylasirim tekrar isterseniz :)
abi bana attıkların silinmişti tekrar paylaşırsan iyi olur  :icool:

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı kaanzor

Süper olur kardeşim paylaşırsan
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Erdem Çözer

eski statdan 10,000 ton demir cıktı şimdiki stada 40,000 ton demir kullanılacak.

İnönü'yü yıktıklarında 3 bin ton hurda demir çıktığını belirten Orman sözlerini şöyle sürdürdü: "Vodafone Arena 17 bin ton demir ve çelik üzerinde yükseliyor."

arada uçurum var  :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Bu akşam iki büyük derbi var arkadaşlar.. Real Madrid- Barcelona ve Başakşehir- GS ,

GS bu derbi için hafta içi Dortmund maçında aslarını dinlendirdi.. GS nin ezeli rakibi Başakşehir ile kıran kıran bir maç bizi bekliyor   :D :D

Çevrimdışı haruntsn

Şuan staddayım. Mabedimiz mühteşem resimlerden Büyüklüğü anlaşılmıyor gelip görmek gerekli çektiğim resimleri 1 saate yüklemeye çalışırım buarada Mustafa'ya ne kadar teşekkür etsek az resimleri çektiği yerleri görseniz

Çevrimdışı 34BJK64

Uzaktan takip edeyim diyordum ama dayanamayıp üye oldum. Herkese Selâmün aleyküm. :)
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı sallapati

Uzaktan takip edeyim diyordum ama dayanamayıp üye oldum. Herkese Selâmün aleyküm. :)

hoşgeldin birader

Çevrimdışı sallapati

Şuan staddayım. Mabedimiz mühteşem resimlerden Büyüklüğü anlaşılmıyor gelip görmek gerekli çektiğim resimleri 1 saate yüklemeye çalışırım buarada Mustafa'ya ne kadar teşekkür etsek az resimleri çektiği yerleri görseniz

eline sağlık Harun.. bekliyoruz

Çevrimdışı haruntsn

Hoşgeldiniz  :)

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 13:15:14
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
:hosgeldin
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın