Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6705192 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

daha önce açma imkanımız olduğunu pek sanmıyorum eğer açarsak da zaten taş çatlasa 2 maç oynarız onda da hibrit çim ne problem yaratacak tarla gibi zeminler sorun olmuyorda hibrit mi sıkıntı yaratacak. Ayrıca stadı erken açalım da tek sıkıntı futbolcuların hibrit çimde antrenman yapamayacak olması olsun gelsinler statta antrenman yapsınlar  :bandit:

dimi terk derdimiz o olsun :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Dostlar merhaba, siteyi bir süredir takip ediyordum üye olmak yeni nasip oldu.Benim bir sorum olacak,mutlaka daha öncede konuşulmuştur ama ben rastlamadım.Şu an stad çeşitli nedenlerle aşağı yukarı 42000 kişilik olacak.Farz-ı misal bundan belli bi müddet sonra bu kapasite bize yetmedi ve kapasite arttırımı yapılmak istendi ,şu an mevcut olan proje bu ihtimale olanak tanıyorumu?
:hosgeldin
insallah 45 bin civarinda acacagiz boyle olrsa kapasite sıkıntısıda kalmayacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Dostlar merhaba, siteyi bir süredir takip ediyordum üye olmak yeni nasip oldu.Benim bir sorum olacak,mutlaka daha öncede konuşulmuştur ama ben rastlamadım.Şu an stad çeşitli nedenlerle aşağı yukarı 42000 kişilik olacak.Farz-ı misal bundan belli bi müddet sonra bu kapasite bize yetmedi ve kapasite arttırımı yapılmak istendi ,şu an mevcut olan proje bu ihtimale olanak tanıyorumu?
:hosgeldin  :) değerli kardeşim konuyu bilen arkadaşların anlattığına göre stad yapılabilecek en büyük hali ile yapıldı ,kapasitesi 50 bin kişiye kadar arttırılabilecek kadar ,ileride izin alınırsa bu da olur. :)

Çevrimdışı ontariokartallari

Inonu stadinin yikimindan cikan demir ile su ana kadar yapilan Vodafone arenada kullanilan demir arasindaki fark nedir acaba kac ton civarinda ?
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimdışı bjk_mabet

Inonu stadinin yikimindan cikan demir ile su ana kadar yapilan Vodafone arenada kullanilan demir arasindaki fark nedir acaba kac ton civarinda ?
eski statdan 10,000 ton demir cıktı şimdiki stada 40,000 ton demir kullanılacak.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı serti67

eski statdan 10,000 ton demir cıktı şimdiki stada 40,000 ton demir kullanılacak.
HE buldum senı ne oldu bızım suprızzz:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Mustafa'nın sabah çektiği fotoğraflarla Zeki'nin muhtemelen öğlen üzeri çektiği fotoğraflarda yeni açıktaki değişim şahane. Bu arada @kahyaoglueren aramızda havayı koklayan birinin olması ayrı güzel. Anlattıkların gayet net, en azından benim için. Siteyi ve Mustafa'nın fotoğraflara bakarken iki kadeh parlattım. ohhhh. Mis gibi dünya valla. Böyle güzel galibiyetler sonrası falan bi rahatlama hissediyormuş insan. Ben küçükken oluyordu öyle skorlar, öyle maçlar; o zamanlar rakıyı bilmiyorduk tabi. Böyle çok güzel.....  :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde:

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı ilhan mansız

biraz forumu okudum da şaka gibi, hala passolig muhbbeti yapılmış gerçekten çok ilginç.

Çevrimiçi Kartal Ç

Mabet, bi süprüz muhabbeti vardı sanki ?  :)

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı ahmet türker

Mustafa'nın sabah çektiği fotoğraflarla Zeki'nin muhtemelen öğlen üzeri çektiği fotoğraflarda yeni açıktaki değişim şahane. Bu arada @kahyaoglueren aramızda havayı koklayan birinin olması ayrı güzel. Anlattıkların gayet net, en azından benim için. Siteyi ve Mustafa'nın fotoğraflara bakarken iki kadeh parlattım. ohhhh. Mis gibi dünya valla. Böyle güzel galibiyetler sonrası falan bi rahatlama hissediyormuş insan. Ben küçükken oluyordu öyle skorlar, öyle maçlar; o zamanlar rakıyı bilmiyorduk tabi. Böyle çok güzel.....  :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde:
keyfini çıkrmak diye ben buna derim ,al benden de o kadar değerli kardeşim. :yerlerde: :yerlerde:

Çevrimdışı ahmet türker

o kadar fark var demek ,iyi milletin kafasına yıkılmamış. :)

Çevrimdışı ontariokartallari

taraftari allah korumus sanirim ! tskler mabet bu arada gelmisken suprizide ogrenseydik oyle gitseydin :)
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimdışı ahmet türker

sürprizi açıklayacakmısın yoksa vaz mı geçtin değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı ilhan mansız

takım ligde ve avrupada zirveye oynuyor, yönetim tüm gücüyle stad yapmaya çalışıyor, hala burada passolig muhabbeti yapılıyor. Arkadaş gelme Allah aşkına gelme, senden birşey isteyen yok bari gölge etme başka ihsan istemez, ayıptır, stadı bitirmeye çalışıyoruz, bu takımın taraftarıysanız bu yıl iki eliniz kanda olsa yinde bu takıma var gücünüzle destek olmanız gerekir. laf ebeliğine lüzum yok. Takım ankara da dolu tribünlere oynadı oyuncular bile dediler ki bu maçı kazanmayı taraftara mahçup olmamak için çok istedik. Lütfen artık saçmalamaya bir son verelim gerçekten ayıp oluyor. Ankaradan bursadan veya başka illerden sırf takıma destek olmak için kombine alan, maçlara gelen arkadaşlarımız var. bari onlardan utanın biraz.

Çevrimdışı Fatih

Fikret Orman gecen gun ki Fatih Dogan roportajinda 3.000 ton ciktigini, 17.000 ton demir kullanilacagini soylemisti...  :alala:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta beton sürüyor kolonlar baya beton yedi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk3358

mabet abi süpriz neydi açıkladın mı yoksa?

ysariusta

• Ziyaretçi

yeni açıkta beton sürüyor kolonlar baya beton yedi :)
yok arkadaş ben ayıkkende göremiyorum ki o kameradan hiç bir şey; özel kameran mı var? gece görüşü mü kullanıyon bi çözemedim? bana sorarsan ileri geri gidip gelen mikserler var sadece. Yarın sabah kalkıp canlı yayında eski açığın demir işini izleyecem. Başkaca bi şey göremiyorum, bari onu izliyim. Oda tutar şimdi yarın kameranın yeri değişir  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı samet41

Abi şu stadımız cok iyi hoşta kapasitesi cok düşük bu kapasite 50.000 olmazmı en azından hic olmazsa 45.000 bu konu hakkında bilgisi olan bekliyorum ..

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi şu stadımız cok iyi hoşta kapasitesi cok düşük bu kapasite 50.000 olmazmı en azından hic olmazsa 45.000 bu konu hakkında bilgisi olan bekliyorum ..
2 sayfa geri dönüp oku çözeceksin mevzuyu

Çevrimdışı iyimserure

neye göre düşük kime göre düşük...

Çevrimdışı combomaxs

Ince iscilik ne durumda detayli bilgisi olan varmi