Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6707336 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar passoligle ilgili bu başlıktaki mesajlar silinecek konuştuk bölmek istemedim ama başlıktada tutamayız kimse kırılmasın bundan sonrada ilgili başlıkta yazarsak fikirlerimiz kalıcı olur

Çevrimdışı forzatunga

[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 19:17:58 forzatunga ]

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta betonlama var kolon olaraktan :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada yeni acik tablada hala calisma var :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

maşallah obitaş kalem gibi tabla yapıyo ne kadar düzenli ve tertipli iş çıkarıyolar :D :D
çiçekler kötü mü yapıyor değerli kardeşim . :kop:  :kop:

Çevrimdışı mezuroro

altyapi ve tesis yoneticisi berkan gocay olimpiyat zemini ile ilgili bilgi verdi, 22 dakika. link:

Alan Walsh

Çevrimdışı ahmet türker

Elleri dert görmesin hünerli ustalarımızın. 
Obitaş hayrani sayımız tavan yaptı maşallah  :lol:
bu gidişle ben de aranıza katılacağım değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı ozan062

burada yoneticimizin 21.ci dakjikadan sonra hibritle alakalı konusması

en buyuk kafa karıstıran nokta suymus

hibrit ç.im vodafone arenaya yapılırsa tesislerimizdeki sahamızında bu hibritin geçerli olması lazımmıs, yani oyuncuların adaptasyonu için...

yani bana sorarsanız en buyuk sıkıntı bu
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 19:47:25 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Abdullah

burada yoneticimizin 21.ci dakjikadan sonra hibritle alakalı konusması

en buyuk kafa karıstıran nokta suymus

hibrit ç.im vodafone arenaya yapılırsa tesislerimizdeki sahamızında bu hibritin geçerli olması lazımmıs, yani oyuncuların adaptasyonu için...

yani bana sorarsanız en buyuk sıkıntı bu
abi niye sıkıntı olsun ki başkan da zaten antrenman sahalarından birinin hibrit yapılacağını söylemişti  :tabe:

Çevrimiçi Kartal Ç

Olimpiyattaki zemin iyileştirme çalışmasının parası bizden mi çıktı yoka gsgm mi yaptırdı ?

Çevrimdışı ozan062

abi niye sıkıntı olsun ki başkan da zaten antrenman sahalarından birinin hibrit yapılacağını söylemişti  :tabe:

drenajdır sudur budur bütün tesisisn yenilenmesi yani birinci sahanın komple değişmesi yeniden insaası gundeme gelirse buna hem zaman gerekecek hemde para:)) oyle hersey basit olmuyorki be

ikinci yarı sahayı yetiştirsen antrenman sahanı 15 günde değiştiremezsin

mayısta ouynatmaya salıssan takımı yine o arada sahayı değiştiremezsin dolayısıyla hibrit işi baya sıkıntılı
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 19:58:15 ozan062 ]

Çevrimdışı mezuroro

Olimpiyattaki zemin iyileştirme çalışmasının parası bizden mi çıktı yoka gsgm mi yaptırdı ?

mantik olarak gsgm olmasi lazim. biz kiraciyiz orda ama emin degilim. o bari bizden cikmasin.
Alan Walsh

Çevrimdışı Efe

drenajdır sudur budur bütün tesisisn yenilenmesi yani birinci sahanın komple değişmesi yeniden insaası gundeme gelirse buna hem zaman gerekecek hemde para:)) oyle hersey basit olmuyorki be

mayısta ouynatmaya salıssan takımı yine o arada sahayı değiştiremezsin dolayısıyla hibrit işi baya sıkıntılı
bence degil sezon mayista bitecek catida mayista bitecek hemen tesislerde ve vodafone arenada cim calismalari baslar 2 ay lik bir surede biter zaten takim kamplarda tatilde olacak donduklerinde de hem stad hemde tesisler hazir olur bundan daha iyi bi zamanda bulunamaz :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

abi 3 tane yok mu tesislerde 2 tanesi yenilenmiş zaten şimdi 3. saha bakıma alınsa  zamanla ne alakası var ki anlamadım  :alala: bize zaten şimdi lazım değil hibrit gelecek sene stat açıldığında lazım  :iscrewy:

Çevrimdışı ozan062

bence degil sezon mayista bitecek catida mayista bitecek hemen tesislerde ve vodafone arenada cim calismalari baslar 2 ay lik bir surede biter zaten takim kamplarda tatilde olacak donduklerinde de hem stad hemde tesisler hazir olur bundan daha iyi bi zamanda bulunamaz :ok:

ben zaten mayıstan onceki bir tarihin imkansızlıgını burada bir nevi kanıtlıyorum:))

Çevrimdışı sallapati

numaralının zemin olarak en yüksek haline ulaşıldı ama yolun baya altında kaldı stad.. arkaya ne yapılacak bilen varmı? stadın o tarafı tam muamma

Çevrimdışı ozan062

abi 3 tane yok mu tesislerde 2 tanesi yenilenmiş zaten şimdi 3. saha bakıma alınsa  zamanla ne alakası var ki anlamadım  :alala: bize zaten şimdi lazım değil hibrit gelecek sene stat açıldığında lazım  :iscrewy:
yahu bunu ben berkan gocayın yuz ifadesine gore birazda karamsarlıgını sezdiğim için tarife sunuyorum sebebi neler olabilir diye

3sahadan birini biz kullanıyoruz diğerleri zaten sentetik olsa gerek aklımda oyleydi kalmıs hemde altyapılar için onlar,,yani biz 1incide yapıyoruz bütün işlerimizi o giderse finishh:D

zamanla nasıl alakası var canım vodafone arenaya erken gecilmesi planlanmıyormu oraya geçildiğinde maç oynanacak ve bu sahanın aynı olamsı gerekiyor
fakat maç oynanan zamanda nasıl adamlar bunu halledicek

yukarda dediğimiz gibi mayıstan sonra yani lig bittikten sonra neyi istiyorsan yaparsın zaten sorun onceden acmak istediğinide,,
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 20:20:28 ozan062 ]

Çevrimdışı Oktay

çiçekler kötü mü yapıyor değerli kardeşim . :kop:  :kop:
Onlarda iyi abi bizim mevzu başka ;)

Çevrimdışı mezuroro

Eğer antreman sahasının da hibrit olması gerekliyse kesinlikle hibrit çim yapılmalı vodafone'da. Böylece iç sahada hem taraftar hem de zemin avantajı sağlamış oluruz rakibe. Gelecek çok parlak. Aman nazar değmesin. Gs'yi dörtmund'ladigiz günleri görmek için sabırsızlanıyorum.
Alan Walsh

Çevrimdışı falconfree

Dostlar merhaba, siteyi bir süredir takip ediyordum üye olmak yeni nasip oldu.Benim bir sorum olacak,mutlaka daha öncede konuşulmuştur ama ben rastlamadım.Şu an stad çeşitli nedenlerle aşağı yukarı 42000 kişilik olacak.Farz-ı misal bundan belli bi müddet sonra bu kapasite bize yetmedi ve kapasite arttırımı yapılmak istendi ,şu an mevcut olan proje bu ihtimale olanak tanıyorumu?

Çevrimdışı Abdullah

yahu bunu ben berkan gocayın yuz ifadesine gore birazda karamsarlıgını sezdiğim için tarife sunuyorum sebebi neler olabilir diye

zamanla nasıl alakası var canım vodafone arenaya erken gecilmesi planlanmıyormu oraya geçildiğinde maç oynanacak ve bu sahanın aynı olamsı gerekiyor
fakat maç oynanan zamanda nasıl adamlar bunu halledicek

yukarda dediğimiz gibi mayıstan sonra yani lig bittikten sonra neyi istiyorsan yaparsın zaten sorun onceden acmak istediğinide,,
daha önce açma imkanımız olduğunu pek sanmıyorum eğer açarsak da zaten taş çatlasa 2 maç oynarız onda da hibrit çim ne problem yaratacak tarla gibi zeminler sorun olmuyorda hibrit mi sıkıntı yaratacak. Ayrıca stadı erken açalım da tek sıkıntı futbolcuların hibrit çimde antrenman yapamayacak olması olsun gelsinler statta antrenman yapsınlar  :bandit:

bu gidişle ben de aranıza katılacağım değerli kardeşim. :)
Inşallah Ahmet abi  :tabe:

Çevrimdışı Abdullah

Dostlar merhaba, siteyi bir süredir takip ediyordum üye olmak yeni nasip oldu.Benim bir sorum olacak,mutlaka daha öncede konuşulmuştur ama ben rastlamadım.Şu an stad çeşitli nedenlerle aşağı yukarı 42000 kişilik olacak.Farz-ı misal bundan belli bi müddet sonra bu kapasite bize yetmedi ve kapasite arttırımı yapılmak istendi ,şu an mevcut olan proje bu ihtimale olanak tanıyorumu?
öncelikle  :hosgeldin
Kapasite artacak olursa proje değişikliği ile değil koltuk düzenlemesi ile yapılması planlanıyor yani proje ile bir alakası yok  :ok: