Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6708878 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı attila_metu

"Beşiktaş Fenerbahçeyi yine marizledi" :))

sabah sabah iyi geldi.

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı mezuroro

Alan Walsh

Çevrimdışı mustafa.kuru

nostalji.

Lise ve üniversite yıllarımda en sevdiğim ve en rahat izlediğim maçlar Fenerbahçe maçlarıydı....1992 de Zeki'nin 90. dakikada attığı golle 1-0 yendiğimiz maçta yeni açıktaydım, o zamanlar tribünler yarı yarıyaydı, hiç unutmam o maçı...
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı bjk_mabet

Eski açıkta ki çep kapatılmaya başlandı.
Eski açik numaralı köşe kapatılmaya başlandı.
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı mezuroro

Lise ve üniversite yıllarımda en sevdiğim ve en rahat izlediğim maçlar Fenerbahçe maçlarıydı....1992 de Zeki'nin 90. dakikada attığı golle 1-0 yendiğimiz maçta yeni açıktaydım, o zamanlar tribünler yarı yarıyaydı, hiç unutmam o maçı...
bizim ev besiktastaki tesisleri tepeden gorurdu. Bako zamanlari falan. zeki'den, feyyaz'dan, sifo'dan falan imza almistim antreman cikisi. ali guntekin vermemisti. cok bozulmustum.

ihsan kalkavan (sevmem) futbol subesiyle ilgilenirken bi anisinda soyledi, fener maclarindan onceki toplantilarda fener'e kac tane atacaklarini konusurlarmis. 3-4 golden sonra fenerin defansi mujdat tamam yeter falan dermis riza'ya. nerden nereye geldik.

mabetten haber geldi bu arada.
Alan Walsh

Çevrimdışı kaanzor

:sevinc :sevinc

Anlamadım ama iyi bişeydir kesin  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı tayfun

yeni açık bir güzel göründü bugün gözüme...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı kaanzor

yeni açık bir güzel göründü bugün gözüme...

Yeni açıkta üst terstereler de yapılıp ondan sonramı beton dökülecek acaba zor olmaz mı bu
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yavvuzz

Üstad kafamız , keyfimiz yerinde . Her yeri kapatabilirsiniz...

Çevrimdışı Burak Akay

yeni açığın testere kirişlerin yüksekliği kapalıyla aynı olmuyacak mı odamı kısa olucak?
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ilhan

Kardeş kırık çıkık yok demi akşam necmi hırpalamış biraz  :lol:

Çevrimdışı sametbagan

Çevrimdışı tayfun

Yeni açıkta üst terstereler de yapılıp ondan sonramı beton dökülecek acaba zor olmaz mı bu
:dontknow:
yapsınlarda nasıl yaparlarsa yapsınlar :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaşlar bu bünyeye çok ağır gelmeye başladı. bu taraftar bu kadar güzel şeyi kaldıramaz alışık değil. herşey bu kadar güzel gidemez ,biz böyle görmedik. takım güzel oynuyor, ligde lideersin, avrupada gidiyor, stat süper bir şekilde oluyor. acaba rüyamı. Öyleyse uyandıranı vururum.

Ah demirören ahh neler ettin bize . Yıllarca mahrum kaldık bu güzelliklerde. Hep çileye alıştık.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

ellerıne saglık mustafa masallh ıı calısılmıss dunn takımla beraber ıscılerde tempo artırdı stat cıldırdı sampıuyonlugu kutlamak ıstıyorrr:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı siyah-1903

Vodafone Arena 24 Ekim 2014 Resimleri için Tıklayınız (109 Resim)  :busted_cop:

ben böyle aşk görmedim.. adam bikaç hafta sonra vazgeçer diyordum.. program değiştirip sabah seansına geçti  :D
ellerine, yüreğine sağlık bilader
bu stadın inşaatı bitecek, yaptıkların unutulmayacak
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı serti67

necmı abıyle mac ızlerken kask falan koruyucu tak daha senle tanısmayan cok kısı varr bır mac sırasında zayı olcan tanısmadan:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ilhan

27. fotoda da gözüken kolilerde ne var acaba

Çevrimdışı faith

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

24.10.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Viideo'lu Bakış

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

bende o maçta kapalıdaydım abi

Babamın omuzunda

yeni açık tarafındaki kaleye atmıştı

yaşım 6 ama o günü hala unutmam.

Saatlerce stadda beklemiştik.

Demir parmaklıklı bir koridor vardı dışardan stadın içerisine labirent gibi dolana dolana giriyorduk.

Tüylerim diken diken oldu.

Allah tekrarlarını yaşatmayı nasip etsin