Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6709542 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Deniz

mabet i bilmem ama başkan mabet dahil hepsine yarın demir ördürür :)
O demeden Mabet tulumu giyer işe koyulur bile  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

O demeden Mabet tulumu giyer işe koyulur bile  :evillol: :evillol:
arkadaş yemin ediyorum içimde havai fişek atıyorlar ağzımı açsam ağzımdan havai fişek çıkacakmış gibi ya nasıl sevindim anlatamam arkadaş averaj bile olsa lideriz ki o hotspur hala fark yemediği için isa ya yalvarmıyorsa bende neyim :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Salih A.

@bjk_mabet artık bu taraftara bir süprizi çok görmezsin :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Salih A.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet tulumu giyecek demir örecek demedi demeyin  :kop: :kop:

başkan yönetim kurulu falanda geliyomuş gece vardiyası onlarmış obitaşta :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Buğra

Bugün istanbuldaydım kulübe üyelik evraklarımı bırakdım stadı ilk defa canlı canlı gördüm harika bir stadyum oluyor tam bir arena..Fotoğrafda küçük gözüken alanların içinden kocaman kocaman kamyonlar girip çıkıyor..İşçi sayısıda oldukça fazlaydı

Çevrimdışı Salih A.

başkan yönetim kurulu falanda geliyomuş gece vardiyası onlarmış obitaşta :kop:
gece vardiyasında mete vardar ve BAŞKAN varmış gündüze ise ahmet nur çebi ve ahmet kavalcı :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

gece vardiyasında mete vardar ve BAŞKAN varmış gündüze ise ahmet nur çebi ve ahmet kavalcı :)

ahmet nur çebi demiri verin diyordu gece 3 te başkan az zamanımız var iyi kullanalım diyordu stad yetişmeyecek diyordu :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

ahmet nur çebi demiri verin diyordu gece 3 te başkan az zamanımız var iyi kullanalım diyordu stad yetişmeyecek diyordu :kop: :kop:
hepsinden Allah razı olsun hepsini seviyoruz

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

hepsinden Allah razı olsun hepsini seviyoruz

aynen takımda tam istedikleri(istediğimiz) gibi gidiyor tam kapasite çalışmaya devam önümüz çok açık  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Bugün istanbuldaydım kulübe üyelik evraklarımı bırakdım stadı ilk defa canlı canlı gördüm harika bir stadyum oluyor tam bir arena..Fotoğrafda küçük gözüken alanların içinden kocaman kocaman kamyonlar girip çıkıyor..İşçi sayısıda oldukça fazlaydı
hayırlı olsun kardeşim. :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet