Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6709718 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Obitaş çok güzel çalışıyor son 1 haftadır.eski ritmini yakaladı :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

bizim stadı gozetleyen mini helikopterler olcayı kacırmıs :evillol: :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

bugünün en çok hoşuma giden fotosunu sizinle paylaşmak istedim.(Liverpool 0-Real Madrid  3 Şampiyonlar ligi maçından)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 16:08:20
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bugünün en çok hoşuma giden fotosunu sizinle paylaşmak istedim.(Liverpool 0-Real Madrid  3 Şampiyonlar ligi maçından)

1 kişi orta parmak yapıyor  ama herkes saygı duyuyor adama , bu adam inşallah vodafone arenanın çimlerine gelir  :icool: :) :super:

Çevrimdışı SDemirsoy

Evet Arkadaşlar Anket Açtık Kaba İnşaat kaç günde biter katılımınızı bekliyoruz..

Çevrimdışı ahmetx

1 kişi orta parmak yapıyor  ama herkes saygı duyuyor adama , bu adam inşallah vodafone arenanın çimlerine gelir  :icool: :) :super:
beşiktaş formasıyla mı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

prekasta ihtimal vermiyorum abi ben. baksana bir bitmeye eski açık bitecek sonra yeni açık sonra numaralı günde 5-10 taneye bitecek şey değil bunlar.  :akuma: :akuma: :akuma:
Sadece prekastların takılması minimum 1 ay alır 3 tane tribünden bahsediyoruz ki eski açığın daha 5 te 1 i bile takılmadı. O yüzden katılıyorum sana arkadaşım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

bu anket yeni açık arka kısmıda içeriyor mu?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 16:11:33
Obitaş çok güzel çalışıyor son 1 haftadır.eski ritmini yakaladı :claps:
bence de  ben efe abinin takvimi ile biteceğini düşünüyorum son 80 gün falan kaba için  tabi inşallah  :icool:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı SDemirsoy

bu anket yeni açık arka kısmıda içeriyor mu?
yok abi tribün kaba inşaatı için

Çevrimdışı yasin..10

Alıntı
Evet Arkadaşlar Anket Açtık Kaba İnşaat kaç günde biter katılımınızı bekliyoruz..

80-120 Gün Arası  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 16:13:20
beşiktaş formasıyla mı?
yani şampiyonlar ligine gideriz anlamında söyledim abi yoksa sol açıkta ben olcayımı ronaldoya değişmem geçen hafta yaptığı kartal duruşundan sonra  :icool: :D :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

80-120 önde @Efe Abi için önemili bir anket  :bandit:

Çevrimdışı sallapati

Mustafanın videosundaki Çiçekler sabah içtimasında 80 işçi saydım

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmetx

yani şampiyonlar ligine gideriz anlamında söyledim abi yoksa sol açıkta ben olcayımı ronaldoya değişmem geçen hafta yaptığı kartal duruşundan sonra  :icool: :D :ok:
biz de sol açıkta oynatmayız yahu,sağ bek sıkıntımız var dünyanın en golcü sağ beki biz de olur. :lol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 16:15:58
80-120 bile çok max. 80 güne biter zaten  :icool: ha bu arada oyu 80-120 ye bastım  :evillol: :D

Çevrimdışı ahmetx

üst kat kirişlerinde çalışabilecek işçi sayısı ve üst kat testere kiriş kalıp sayısı stadın bitiş tarihini belirleyecek. :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Ziyaretçi Arkadaşlarımızı da Anketimize katılımını ve yorumları için üye olmaya davet ediyoruz  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

üst kat kirişlerinde çalışabilecek işçi sayısı ve üst kat testere kiriş kalıp sayısı stadın bitiş tarihini belirleyecek. :)
Aynen öyle. Herşey üst kat testere kirişlerinde bitiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 16:21:53
biz de sol açıkta oynatmayız yahu,sağ bek sıkıntımız var dünyanın en golcü sağ beki biz de olur. :lol:
ahahaha o da ayıp olur abi ronaldo bize fazla ,ama varsa bir dal sağ beke linnes alırız  :D

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar Ankete 80 ' den az koyabilirmisiniz :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar Ankete 80 ' den az koyabilirmisiniz :D
iddalı bir yaklaşım :D konuda yapılan tartışmalara göre 80 uygun görüldü :)