Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6709926 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Asma germe çatı için en az 600 ton ve 13.000 m uzunluğunda çelik kablo kullanılacak. :oha:
Gel başkan yapmışken en iyisi olan polikarbon örtüden yapalım şunu  :pray:
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 11:45:53 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Soldaki açılı gibi haklısın. Sağdaki düz görünüyor.
sağdaki genişliyor olması lazım,bu açıdan fark edilmiyor,bu çıkışlar diğerlerinden farklı görünecek,çok ilginç. :alala:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türken

sağdaki genişliyor olması lazım,bu açıdan fark edilmiyor,bu çıkışlar diğerlerinden farklı görünecek,çok ilginç. :alala:

birde kaplı üst çıkışlar alt çıkıştan dahamı büyük. Öyle geliyor bana. Efe gibi kartal gözümüz yok. acaba yanılıyormuyum?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mahalle karısı aziz yine konuşuyor arkadaşlar. Bu kez kimse bunlara prim vermemeli Beşiktaş bu sene hakettiği şampiyonluğu kazanmalı. Hep destek tam destek.

Çevrimdışı ahmetx

birde kaplı üst çıkışlar alt çıkıştan dahamı büyük. Öyle geliyor bana. Efe gibi kartal gözümüz yok. acaba yanılıyormuyum?
onlar aynı galiba daha dik açıyla konumlandıkları için daha büyük görünüyorlar.

Çevrimdışı bjk_mabet

Deplasman kadar zevkli bir şey yok...biz buradan 10-15 kişi minibüs kiralarız, sabahın köründe İstanbul, maç bitince dönüş....ama galip geldiysen dönüşü zevklidir, yenildiysen kötü....2007 de Fenere yenilmiştik 1-0 kezman atmıştı o maçta kapalı alttaydım, en çok o deplasmanın dönüşü kötüydü...

yenilip deplasmandan dönmeyi bilirim helede liverpooldan dönüyorsan  :bawling:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmetx

elin oğlu yakaladı mı acımıyor işte :bawling:

Çevrimdışı ahmet türken

evet seninki çok ağır olmuş

Çevrimdışı ahmet türken

mahalle karısı aziz yine konuşuyor arkadaşlar. Bu kez kimse bunlara prim vermemeli Beşiktaş bu sene hakettiği şampiyonluğu kazanmalı. Hep destek tam destek.

evet mustafa , beşiktaşı yener gelirsek geçen senekinden daha iyi performans göstermiş oluruz diyor. Ölüyü diriyi geçmiş gözü bize dikmiş. bilmiyoki mağlup olrsa şimdiden fark almış başını gitmiş olacak.onu hiç düşünmüyor

Çevrimdışı SDemirsoy

evet mustafa , beşiktaşı yener gelirsek geçen senekinden daha iyi performans göstermiş oluruz diyor. Ölüyü diriyi geçmiş gözü bize dikmiş. bilmiyoki mağlup olrsa şimdiden fark almış başını gitmiş olacak.onu hiç düşünmüyor
aman abi boşvevin aziz yıldıvımı takmayın  :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

Teşekkür ederim...Aslında wow, donanımdan beri takipteyim, hatta buraya da üye olalı bir kaç ay oldu ancak inşaat hakkında çok bilgi sahibi olmadığım için sadece yorumları okuma ve foroğraflara bakma seviyesinde kalabildim...

:hosgeldin

buradaki belli başlı arkadaşlar dışında kimsenin pek bilgisi yokTU    :evillol:

stad biter bitmez basket arenaya başlarsak kompleks bittiğinde en kötü kalıpçı kalfası belgesi alırız  :naughty:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Tolga

mustafa hocam fotolar için teşekkürler gene döktürmüşsün :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Oktay

22.10.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:
@mustafa_(87) resimlere bakmaya şimdi bitirdim eline koluna sağlık kardeşim :ok: :ok:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2014, 12:28:34
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

şimdide stat konusunda konuşuyor yok ki adam gibi yönetici şunun ağzının payını versin. stadı yıkarken bize mi sordunuz diyor  :s20: :s20:

Çevrimdışı Tolga

şimdide stat konusunda konuşuyor yok ki adam gibi yönetici şunun ağzının payını versin. stadı yıkarken bize mi sordunuz diyor  :s20: :s20:
bir de Fikret başkan çıkıp bunlar için şampiyonluk maçını seyircisi önünde oynamalı demişti hep diyorum bu renklilere iyilikle yaklaşmayacaksın çünkü onlar bundan anlamazlar.

Çevrimdışı ahmet türken

beşiktaşlının beşiktaşlıdan başka dostu yok. birkaç puan kaybettiler hemen ağızlarından köpükler akıtarak saldırıyorlar. ya bizim uğradığımız haksızlıklar.  şu stat b

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bir de Fikret başkan çıkıp bunlar için şampiyonluk maçını seyircisi önünde oynamalı demişti hep diyorum bu renklilere iyilikle yaklaşmayacaksın çünkü onlar bundan anlamazlar.

bu açıklamaların ardından Beşiktaş kulübü aziz yıldırımı sert bir dille tenkit etmeli etmiyorsa yazık çok yazık.

Çevrimdışı Tolga

bu açıklamaların ardından Beşiktaş kulübü aziz yıldırımı sert bir dille tenkit etmeli etmiyorsa yazık çok yazık.
aynen öyle

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

gerçekten ''statdı yıkarken bizemi sordunuz'' demiş? ben pek böyle çiğ ve sığ konuşacağını tahmin etmiyorum ama eğer konuştuysa bizim başkanında buna oturup okkalı bir cevap vermesi lazım :director: :director:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

gerçekten ''statdı yıkarken bizemi sordunuz'' demiş? ben pek böyle çiğ ve sığ konuşacağını tahmin etmiyorum ama eğer konuştuysa bizim başkanında buna oturup okkalı bir cevap vermesi lazım :director: :director:

Oktay abi bu aziz ne zaman düzgün konuştu ki  ? açıklamalarını bir dinlesen resmen lider olmamızı çekememiş.ee tabii bizim takımda durdurulacak gibi değil başlamış tek bildiği işi yapmaya yani sağa sola sallamaya.

Çevrimdışı FARUK

alacalı nın küçük beyaz vinci nereye gitti gören duyan var mı bulamadım ben fotolarda :)

Çevrimdışı Oktay

Oktay abi bu aziz ne zaman düzgün konuştu ki  ? açıklamalarını bir dinlesen resmen lider olmamızı çekememiş.ee tabii bizim takımda durdurulacak gibi değil başlamış tek bildiği işi yapmaya yani sağa sola sallamaya.
mustafa açıklamasının linki varsa yazarmısın

Çevrimdışı KUMANOVALI

@hakanbircan abiyi zor tutuyorum twitter da :D

@SDemirsoy yok yok sıkıntı yok kardeşim
içtim bi sigara tövbemi çekip perşembe 22:05 saklama moduna girdim.. :bandit: :bandit: :bandit:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com