Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6709911 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

‏@bicertayfun  17 sn.17 saniye önce
@VodafoneArena
stad abi,şu kameranın yerini değiştirtsene,seni dinlerler,vallahi bir şey göremiyoruz.
:D
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı FARUK

Samsun'dan herkese selamlar sevgiler, bizler İstanbul'a , fiziksel olarak da Beşiktaş' çok uzağız ancak buradaki arkadaşlar sayesinde manevi olarak kendimizi oralarda hissediyoruz...Sayenizde stadyum inşaatından uzak kalmıyoruz....Bu forumda emeği geçen bizleri habersiz, fotoğrafsız bırakmayan herkese en derin sevgiler,saygılar....

aramıza hoşgeldiniz  :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

Vodafone Arena 21.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı mustafa.kuru

aramıza hoşgeldiniz  :claps:

Teşekkür ederim...Aslında wow, donanımdan beri takipteyim, hatta buraya da üye olalı bir kaç ay oldu ancak inşaat hakkında çok bilgi sahibi olmadığım için sadece yorumları okuma ve foroğraflara bakma seviyesinde kalabildim...
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

çiçekler zaten hızlıda obitaşta çıldırdı süper

Çevrimdışı Yakup

Samsun'dan herkese selamlar sevgiler, bizler İstanbul'a , fiziksel olarak da Beşiktaş' çok uzağız ancak buradaki arkadaşlar sayesinde manevi olarak kendimizi oralarda hissediyoruz...Sayenizde stadyum inşaatından uzak kalmıyoruz....Bu forumda emeği geçen bizleri habersiz, fotoğrafsız bırakmayan herkese en derin sevgiler,saygılar....

:hosgeldin iz
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mmeteris

Aramıza  :hosgeldin

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

yeni açık ilk testere kiriş katı kasım başına yetişecek galiba

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:D
@bjk_mabet iyi demli çayın sırrı nedir ? (Hep stattan soracak değiliz ya biraz da asıl işiyle ilgili soralım  :evillol:)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

ve arenadaki son gedikte kapanıyor.Yihuuu  :sevinc

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/10/vodafone-arena-22.10.2014-028.jpg[/img]

Çevrimdışı halvetifarazi

Bu konuyu bende daha önce dile getirmiştim bu hiç hoş bir görüntü olmayacak dışarıdan bakıldığında. derme çatma bir yapı havası olacak bana kalırsa
belki @bjk_mabet bize cevap veririr.

Çevrimdışı ahmetx

eski açık üst köşedeki çıkışlar yukarıya doğru genişliyor mu bana mı öyle geliyor? :alala:

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/10/vodafone-arena-22.10.2014-027.jpg[/img]

Çevrimdışı mustafa.kuru

Tüm hoşgeldin mesajlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Stad yıkıldığından beri deplasman yapamadım, umarım bir istanbul seyahatimde beraber oluruz ya da Samsunspor süper lige çıkar ben de sizleri burada ağırlarım....Her deplasmana gelişimde Beşiktaş'ta mis cafeye uğrarım, sonra şöhretler köftecisine....çok özledim oraları....
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 11:20:12 mustafa.kuru ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tüm hoşgeldin mesajlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Stad yıkıldığından beri deplasman yapamadım, umarım bir istanbul seyahatimde beraber oluruz ya da Samsunspor süper lige çıkar ben de sizleri burada ağırlarım....
:hosgeldin iz. Hatırlıyorum da İnönüdeki ilk izlediğim maç Samsunspor'laydı. Babamın omuzlarında izlemiştim, golü Metin Tekin atmıştı 1-0 kazanmıştık diye hatırlıyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Tüm hoşgeldin mesajlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Stad yıkıldığından beri deplasman yapamadım, umarım bir istanbul seyahatimde beraber oluruz ya da Samsunspor süper lige çıkar ben de sizleri burada ağırlarım....Her deplasmana gelişimde Beşiktaş'ta mis cafeye uğrarım, sonra şöhretler köftecisine....çok özledim oraları....
:hosgeldin

Çevrimdışı ilhan

:hosgeldin

Çevrimdışı mustafa.kuru

:hosgeldin iz. Hatırlıyorum da İnönüdeki ilk izlediğim maç Samsunspor'laydı. Babamın omuzlarında izlemiştim, golü Metin Tekin atmıştı 1-0 kazanmıştık diye hatırlıyorum :)

Benim de ilk gittiğim maç 1983 teki Samsunspor -Beşiktaş maçıydı hatta Feyyaz Uçar'ın Beşiktaş formasıyla ilk attığı golü de 8 yaşımda canlı izledim o maçta...

ysariusta

• Ziyaretçi

Stat yıkıldığından beri İstanbul'da yaşayanlarda deplasmanı öğrendik, bi olimpiyat bi Ankara....  :evillol:  :D Samsun'a selam hoşgeldin aramıza

ysariusta

• Ziyaretçi

eski açık üst köşedeki çıkışlar yukarıya doğru genişliyor mu bana mı öyle geliyor? :alala:

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/10/vodafone-arena-22.10.2014-027.jpg[/img]
Soldaki açılı gibi haklısın. Sağdaki düz görünüyor.

Çevrimdışı mustafa.kuru

Stat yıkıldığından beri İstanbul'da yaşayanlarda deplasmanı öğrendik, bi olimpiyat bi Ankara....  :evillol:  :D Samsun'a selam hoşgeldin aramıza
Deplasman kadar zevkli bir şey yok...biz buradan 10-15 kişi minibüs kiralarız, sabahın köründe İstanbul, maç bitince dönüş....ama galip geldiysen dönüşü zevklidir, yenildiysen kötü....2007 de Fenere yenilmiştik 1-0 kezman atmıştı o maçta kapalı alttaydım, en çok o deplasmanın dönüşü kötüydü...