Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6704532 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 17:22:46
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
daha önce kesin sorulmuştur ama, türkiye liglerindeki statların diklik derecelerinin olduğu bir çalışma var mıdır ? yada örnek olarak tam bizim statın derecesinde olan bir stat varmıdır şuan bakabileceğim _?
dikliği soranlara 39 deyip geçiyoruz bizim stada en yakın tt arena var onun dikliği ise 37.6 yanlış hatırlamıyosam

Çevrimdışı FARUK

eski açıktaki emekçiler de oraya kayacak herhalde faruk kardeşim.

aynen abi şuan hazırlanan kısım bitince üst testereler için büyük bir alan açılmış olur.
en azından eski açığın temel atılamayan kısmı son kata yükselene kadar yeterli olur.
numaralı üst kat testereler içinse fazladan kat atılarak yapılacağından imalatı kapalı ve eski açıktan farklı olacak gibi.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 17:31:53
aynen abi şuan hazırlanan kısım bitince üst testereler için büyük bir alan açılmış olur.
en azından eski açığın temel atılamayan kısmı son kata yükselene kadar yeterli olur.
numaralı üst kat testereler içinse fazladan kat atılarak yapılacağından imalatı kapalı ve eski açıktan farklı olacak gibi.
@FARUK hocam üst kirişler numaralı eski açık yeni beton dökülen alana gelene kadar orası üst kiriş seviyesine çıkar mı sence yoksa üst kirişçileri biraz bekletirler mi ????

Çevrimiçi Necmi

Forumdaki tüm üyeler twitter facebook üzerinden Vodafone iletişimlerine hem kamera yerinin değişmesi, hemde havadan çekim için talepler iletiyoruz. Biraz baskı yapalım
İşlerin hızlanması ve değerlendirilmesi açısından etkili olacaktır.

Çevrimdışı murat

basket arena yapmaya kalksınlar göreceğim seni ,kendini başrollerde bulursun gene değerli kardeşim. :lol:
beşiktaş inşaat aş futbol stadı yapmaya devam ederse eğer başka yerlerde bu sefer tam tersi çok çalışan var zarar edeceğiz, beyaz koltuk ucuzmuş ondan olsun hibrite gerek yok vs diyebiliriz :evillol:

Çevrimdışı FARUK

@FARUK hocam üst kirişler numaralı eski açık yeni beton dökülen alana gelene kadar orası üst kiriş seviyesine çıkar mı sence yoksa üst kirişçileri biraz bekletirler mi ????

şuana kadar eski açıka 12 tane testere yapılmış
eski açık 1. katta kalan ve temeli atılamayan kısım hariç 11 tane testere yapılabilecek alan var bence yetişir :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 17:38:56
Forumdaki tüm üyeler twitter facebook üzerinden Vodafone iletişimlerine hem kamera yerinin değişmesi, hemde havadan çekim için talepler iletiyoruz. Biraz baskı yapalım

vodafone arena hesabına mı yoksa vodafone hesabına mı abi ???

Çevrimdışı Türkay

Faik Çetiner Başkan ile konuşmuş haber1903 de önemli şeyler söylemiş Başkan. 60 milyon dolar bulursak statı 15 Martta açarız falan demiş.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Faik Çetiner Başkan ile konuşmuş haber1903 de önemli şeyler söylemiş Başkan. 60 milyon dolar bulursak statı 15 Martta açarız falan demiş.

Ayrıca Fikret Orman stat bitikten sonra statı satın almak istiyormuş.

Çevrimdışı Türkay

Birde Vodafone Arena da Skorboard da hublot yazacakmış o saat firması.

Çevrimdışı murat

arkadaşlar ankarada çekilen stad içi fotoları  devam eden stadlar yenikent asaş stadı bölümüne atarsanız iyi olur. tabi  inşaati devam eden stadlardan faal stadlara almak lazım :D

Çevrimdışı ahmetx

Faik Çetinerin verdiği en önemli bilgi bana göre stada bir an önce kazma vurmasaydık,stad elimizden alınacaktı bunun duyumunu aldık ve hızlı hareket ettik diyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mmeteris

Fotoğrafın orjinali olsa bizde yardımcı olalım diyecektim de sen zaten çözmüşsün sorunu bu arada aramıza  :hosgeldin
evet çözdüm  :icool: bu arada hepinize teşekkür ederim sağolun hoşbuldum :)

Çevrimiçi Necmi

vodafone arena hesabına mı yoksa vodafone hesabına mı abi ???
bütün vodafone hesaplarına yapın ne kadar çok karşılaşırlarsa o kadar etkili olur :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Yeni açıktaki tablada inanılmaz iş yapılmış sabah-akşam değişikliği çok bariz görülüyor pazar günü beton şovu olurmu acaba o bölgede ? Ayrıca bu helikopterden çekilen resimler mükemmel ötesi stadı anlatacak kelime bulamadım çok estetik görünüyor ki bu bitmemiş hali.

Obitaş demircileri dünya demir örme rekorunu kırmış olmalı bugün  :claps:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 18:29:49
bütün vodafone hesaplarına yapın ne kadar çok karşılaşırlarsa o kadar etkili olur :D
it's done abi , hallettim ben :)

Çevrimdışı Tolga

sonunda eski açık ile numaralı birleşiyor stadımızın bitmesine çok az kaldı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Melekcik

Evet yavaş yavaş sona geliyoruz güzel günler bizi bekliyor.kulüb hem mali hemde sportif açıdan önümüz acılıyor. Bunu renkli medyadan anmayabiliyoruz korku salmaya başladık oysaki sadece 2 hafta liderlik koltuğunda oturduk inşallah kalkmayız.Stadı en kötü şampiyon açalım.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

hızımız süper böyle 1 ay çalışsak statı daha erken açarız...  :bandit:

Çevrimdışı mezuroro

Su resim cok romantik olmus. Al kiz arkadasinin yanina, bi sise kirmizi kopek olduren, otur insaat izle.

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/10/vodafone-arena-21.10.2014-18.jpg[/img]
Alan Walsh

Çevrimdışı manyak1903

birde 1903. üyemize büyük bir süpriz var stat turu yanında twitten yarın yazarım :)
ben üyelik saatini 19:03 yaptım , o olmaz mı  :evillol: şaka bir yana 1903 yeter bana  :icool:

...Hadi onu geçtim tribünde yanımda 2 tane polis var. Öte yanımda da galiz küfür eden bir üniversiteli grup var.  Polis bu suça müdahale etmiyor. Neden etmiyor? ...
Bütün yazdıklarına katırılırım ancak şu küfür olayını sahaya ediyorsa karışmamak gerek.Hiç yoktan olay çıkıyor.Elektriği üstüne alırlar.Grup halinde tribündekilere yönelik bir tutum varsa müdahale şart.

abi 10 gün öncesine  kadar kamera isteyenlere güzel yazılar yazıyordun.Bu da iyi bir gelişme olmuş  :evillol:  :claps:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

Necmi abi haksızlık etme bizim ankaralıların maşallahı vardı arada kenardan tek tükte olsa destek verenler oldu.takım 3-5 maç daha yapsa organizasyon artar.bence bu maç uyuyan devi uyandırmıştır bence sezon bitmeden kesinlikle son 1-2 maçın yine ankarada olması lazım.bu taraftar hakediyor.ankara İstanbul nedirki bir tren kaldırız gelecek sezondan itibaren vodafone arenaya.
2. si aynı yerde olsun daha organize olur tribünler.Bir kere bu maç için , tribünün bir yeri başka bir yeri başka tezahürat söyledi.Gündoğdu bile söylenemedi :D biraz da bestelerin bilinmemesinden.

Sonuçta ankarada Beşiktaş ev sahibi, bilmiyorum diye maça mı gelmeyecekler  :evillol: .Halledilir kötünün iyisi değil tribünler gayet iyidi.

bu foto photoshop değil mi?
ben de öyle düşündüm , o gece atıldığında canlı yayına baktım.kapalı ışık alıyordu ,stat da aydınlıktı.şop olmama ihtimali var. @ahmetx abi

Deniz geçmiş olsun.Allah daha kötüsünden saklasın.
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 19:19:34 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı mezuroro

Ya ne kadar zor olabilir ki kamera yeri! :) Yer bulamiyolarsa, ayni yere 3-5 metrelik bi demir profil kaynaklayip tepesine kamerayi yerlestirecekler en basitinden, cati yapilmaya baslayana kadar idare eder. Isler yogun oldugundan vakit bulamiyolar heralde. Millet dag buzulu cekimi yapiyo bize 3 atan izlanda'da :)

(Resim eklemeyi yeni ogrendim de idare edin arkadaslar) :)
Alan Walsh