Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697565 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

@Oktay Ocak icinde Obitas yeni aciktan cikacaktir...Kaynak cok saglamdir.. yayabilirsiniz  :kop: :kop: :kop:

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı cagdas44

@Deniz hocam geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıkla aramıza dön bizi habersiz bırakma :ok:

Çevrimdışı Altuğ

@Deniz geçmiş olsun kardeşim önemli birşey değildir umarım?

Çevrimdışı Deniz

Sağolun arkadaşlar :).Bu arada şikayetimizi yaptık inşallah cezalarını çekecekler  :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@Deniz geçmiş olsun kardeşim önemli birşey değildir umarım?
Teşekkürler abi doktor önemli dedi mide fıtığından,yaradan ve birkaç şeyden şüpheleniyor ama bakalım yarın ortaya çıkacak kademeli olarak tedavi edilecektir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sağduyu

Teşekkürler abi doktor önemli dedi mide fıtığından,yaradan ve birkaç şeyden şüpheleniyor ama bakalım yarın ortaya çıkacak kademeli olarak tedavi edilecektir..
Geçmiş olsun, mide fıtığı ve bir parça ülserden ibaretse çok önemli değildir. Allah şifasız dert vermesin.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı If Else

resimleri slayt yapıyorum bitmedi henüz .
onlarıda bir hikaye şeklinde videolayıp yollayacağım gecenin ilerleyen saatlerinde...

Ellerine sağlık Mabet  :super:

Bu arada, @Deniz çok geçmiş olsun.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı murat

Videoya ayaş yollarından astımda geldim türküsü eşlik ederse güzel olur mabet :D

Vodafone Arena 20.10.2014 | Time-Lapse (Saat:15:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Deniz

Bu arada @Oktay abi bana videoda mesaj yollamış saolsun  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

resimlere müzik ekliyeceğim zaten ona uğraşıyorum şu an yola çıkış kahvaltı ankara buluşma piknik maç ve dönüş diye slayt yapıyorum hepsini tek slaytta toplayıp müzikle bir video olucak...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ilhan

resimlere müzik ekliyeceğim zaten ona uğraşıyorum şu an yola çıkış kahvaltı ankara buluşma piknik maç ve dönüş diye slayt yapıyorum hepsini tek slaytta toplayıp müzikle bir video olucak...
Ellerine sağlık kardeşim  :ok:

Çevrimdışı Oktay

Bu arada @Oktay abi bana videoda mesaj yollamış saolsun  :evillol: :evillol:

@Deniz sen yoktun ama  gıyabında muhabbetin geçti :)

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı sağduyu

İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Zoro

Sağolun arkadaşlar :).Bu arada şikayetimizi yaptık inşallah cezalarını çekecekler  :claps:
deniz çok geçmiş olsun

Çevrimdışı riza calli

Besiktas diye bir sey olmasaydı bizler napardik acaba

Çevrimdışı riza calli

Maç yok stat yok sakatlık yok siyah beyaz yok .hayat anlamsız olurdu

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı arda

Besiktas diye bir sey olmasaydı bizler napardik acaba

İşte bu yüzden sırf bu yüzden, oğlum iyi ki Beşiktaş var GuRuR LAN

herkese iyi geceler, yarın betonlara uyanmak dileğiyle, hoşçakalın
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar  :)

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı Mehmet92

Haziran ayından beri okuyucu olarak takip ettiğim foruma bugün itibariyle artık ben de katıldım.Bu zamana kadar gerek çektikleri fotoğraflarla bizi gelişimden gün be gün haberdar eden,gerek verdiği bilgilerle merakımızı gideren herkese çok teşekkür ederim.Ben de bugün öğleden sonra bi 15 dakika kadar izledim inşaatı,yeni açıkta çok yoğun çalışma vardı,umuyorum ki en geç ocak sonuna kadar çatı montajı başlamış olur.

Çevrimdışı Salih A.

Haziran ayından beri okuyucu olarak takip ettiğim foruma bugün itibariyle artık ben de katıldım.Bu zamana kadar gerek çektikleri fotoğraflarla bizi gelişimden gün be gün haberdar eden,gerek verdiği bilgilerle merakımızı gideren herkese çok teşekkür ederim.Ben de bugün öğleden sonra bi 15 dakika kadar izledim inşaatı,yeni açıkta çok yoğun çalışma vardı,umuyorum ki en geç ocak sonuna kadar çatı montajı başlamış olur.
:hosgeldin kardeşim
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...