Beşiktaş Sosa yı almadı diye bir haber var. Bu ne şimdi.
alınmadı gibi bir durum söz konusu olamaz.KAPta bu yazı var.Yani çok farklı yerlere gider iş.
KAP yazısı
"AÇIKLAMA:
Jose Ernesto Sosa'nın transfer hakları, kiralık sözleşmesindeki opsiyon kullanılarak FC Metalist kulübünden satın alınmıştır. "
Önder Özen Trtsporda hibrit çimin riskli olacağını söyledi.Araştırdığını,Türkiye de yetişmesi daha kolay bir çime yönelinmesi gerektiği söyledi.
Önder Özen hibrit yerine doğal ve Türkiye'de yetişmesi kolay bir çim demiş.
benim anladığım gibi anlatayım.
hybrid(hibrit) karışık melez demek demiştik

suni ve doğal çim karışımı.halı sahalardakiler suni(belki suni bile değil

). bir de bizim eski sahamız gibi doğal çim.
hibrit(karışık) bu zemini neden iyi yapıyor.bana göre sert zemine sunileri işledikleri için doğal çimdeki gibi toprak kalkmıyor , futbolcu penaltıyı kaçırdığında penaltı noktasına bakmıyor

çünkü zeminde girdi çıktı yok.futbolcu düştüğünde de zarar görmemesi için doğal çim örtüsü onu koruyor.üstüne yağmur yağdığında o su çukurları da oluşmuyor.
ne gibi bir rahatsızlık olabilir.ingiltere genelde yağmurlu az güneş gören ülke.biz daha fazla güneş alıyoruz.belki suniler güneşten etkilenir, yanar(ki bu doğal çimi de etkiliyor) ama buna da önlem vardır.bunu teknolojiyi yapanlar "aha güneşi yedik kaldır kaldır topla gidiyoruz" dediğini sanmıyorum

şimdi
risk nerede.karışık(hibrit[doğal ve suni]) yaparsak belki hayvan otlatırsak zehirlenebilir , etinden sütünden yararlanamayız