Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686237 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı klassblok

Beşiktaş Sosa yı almadı diye bir haber var. Bu ne şimdi.

Beşiktaş, Arjantinli Jose Sosa'nın transfer edildiğini açıklayıp KAP'A bildirim yapmasına karşın Ukrayna'dan şok eden bir iddia geldi.

Ukrayna'da Sosa'nın bonservisinin alındığı Metalist Kharkiv'in bulunduğu Kharkiv kentinde yayın yapan All Kharkov adlı gazete, Sosa için yapılan anlaşmadaki 2 milyon euronun 15 Ekim geçmesine karşın yatırılmadığını iddia etti.

Haberde, "Beşiktaş için verilen sürede 2 milyon euro Metalist hesaplarına geçmedi. Bu da Jose Sosa'nın Kharkiv'e geri dönebileceği anlamına geliyor. Ancak başka yere de gidebilir bunu tahmin etmek şimdilik güç" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş, Sosa'nın transfer haklarının satın alındığını Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildirmiş ve oyuncu da Beşiktaş'ta kaldığı için mutlu olduğunu ifade etmişti.
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 14:24:38 klassblok ]

Çevrimdışı axioma

Selamlar,
 @bjk_mabet e bir sorum olacak, Cevaplamanda sakınca yoksa havlandırma ve elektrik sistemleri için bir BMS (bina yönetim sistemi ) olacak mı? Olcaksa hangi teknoloji kullanılcak. Kullanıclak cihazların markasına falan karar verildi mi?

Çevrimdışı Efe

Fotolara gore eski acik ve yeni acik kapaliya yakin tablanin yarisi hazir gibi bu gece beton sova devam edebiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kyiv

o hatlar kardeşim Belediyenin ana hatları onlar yapar bizim dokunma yetkimiz yoktur
fore kazıklara gelince dostum oralara tek yüz perdeler yapıldı artık onlar görevini yaptı :D ve onlarlık bir iş kalmadı fore kazıkların ana görevi orda derin kazıda toprak kaymasını önlemekti artık bina yükseldi ve böyle bir sorun kalmadı o görevi tek yüz perdeler yapıyor yanlış anlama fore kazıkların tek görevi o değil ama bizimkilerin görevi oydu görevini yapıp nöbeti devretti birde eski açık altına çakılan fore kazıklar var orda görevi yapıyı tutmak çünkü ordaki toprak yapısı zayıf ve sıvılaşmaya müsaitti olası bir depremde eski açık gömülürdü deprem olmasa bile yavaş yavaş otururdu o yüzden oraya ana kayaya kadar fore kazık çakılarak yapının ana kaya üzerine oturması sağlandı bununlada yetinmeyip jetguart işlemi yapıldı buda sıvılaştırılmış çimentonun çok yüksek basınçla toprağın içine püskürtülerek toprağın betonlaşmasının sağlanması boşuna eski açıktan almadık kombineyi en sağlam yer orası :D @kyiv

Aydınlatıcı cevap için teşekkürler Necmi Abi.

Çevrimdışı FARUK

Fotolara gore eski acik ve yeni acik kapaliya yakin tablanin yarisi hazir gibi bu gece beton sova devam edebiliriz

numaralıda sütunların bir önündeki kolonların hepsinde yukarı doğru filiz bırakılmış. buna yeni açık köşesindeki kutu gibi yerde dahil.
kolon devam etmeyecekse kolonu kör bırakıyorlardı.
numaralıdaki fazladan kat tüm numaralı boyunca atılacak gibi geldi bana :)

Çevrimdışı dropoon

bu forum kaç müteahhit çıkartacak çok merak ediyorum  :busted_cop:

Çevrimdışı dropoon

Beşiktaş, Arjantinli Jose Sosa'nın transfer edildiğini açıklayıp KAP'A bildirim yapmasına karşın Ukrayna'dan şok eden bir iddia geldi.

Ukrayna'da Sosa'nın bonservisinin alındığı Metalist Kharkiv'in bulunduğu Kharkiv kentinde yayın yapan All Kharkov adlı gazete, Sosa için yapılan anlaşmadaki 2 milyon euronun 15 Ekim geçmesine karşın yatırılmadığını iddia etti.

Haberde, "Beşiktaş için verilen sürede 2 milyon euro Metalist hesaplarına geçmedi. Bu da Jose Sosa'nın Kharkiv'e geri dönebileceği anlamına geliyor. Ancak başka yere de gidebilir bunu tahmin etmek şimdilik güç" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş, Sosa'nın transfer haklarının satın alındığını Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildirmiş ve oyuncu da Beşiktaş'ta kaldığı için mutlu olduğunu ifade etmişti.

Sosa 1 + 1 kontrat yapsın bence yeterli. fernandes faciasını unutmayalım fazla kalıcı olmamalı yabancılar. motta ve ugur boral da takımda gereksız bence ısmaıl ve atınc at koşturur sol tarafta. motta nın sakarlıkları artık özet ızlerken bıle adamı delırtıor.tolga zengıne kısa bı tatıle cıksa ıyı olur gıbı gelıo

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sosa 1 + 1 kontrat yapsın bence yeterli. fernandes faciasını unutmayalım fazla kalıcı olmamalı yabancılar. motta ve ugur boral da takımda gereksız bence ısmaıl ve atınc at koşturur sol tarafta. motta nın sakarlıkları artık özet ızlerken bıle adamı delırtıor.tolga zengıne kısa bı tatıle cıksa ıyı olur gıbı gelıo

ATINC SOL TARAFTA AT KOSTURAMAZ CUNKU ATINC STOPER :)

Çevrimdışı dropoon

ATINC SOL TARAFTA AT KOSTURAMAZ CUNKU ATINC STOPER :)

mecbur kalında bilic monteler :D kimleri montelemedi başka yerlere

Çevrimdışı Efe

numaralıda sütunların bir önündeki kolonların hepsinde yukarı doğru filiz bırakılmış. buna yeni açık köşesindeki kutu gibi yerde dahil.
kolon devam etmeyecekse kolonu kör bırakıyorlardı.
numaralıdaki fazladan kat tüm numaralı boyunca atılacak gibi geldi bana :)
olabilir faruk bakalim nasil olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 15:09:53
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
eski açık bal dök yala olmuş
geceleri çikolata tabletlerine benziyooor  :busted_cop: :busted_cop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ontariokartallari

Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Eski açık kapalı arasındaki kule vincin günleri sayılı gibi gelir bana :)

Çevrimdışı Efe

Eski açık kapalı arasındaki kule vincin günleri sayılı gibi gelir bana :)
gelecek ay sonu gidebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

paletlı nabıo bu aralar bılen varmı. kapalı yenı acık arasındakı sıraya bı turlu gecmedı

Çevrimdışı manyak1903

alınmadı gibi bir durum söz konusu olamaz.KAPta bu yazı var.Yani çok farklı yerlere gider iş.

KAP yazısı   
"AÇIKLAMA:
Jose Ernesto Sosa'nın transfer hakları, kiralık sözleşmesindeki opsiyon kullanılarak FC Metalist kulübünden satın alınmıştır. "

Önder Özen Trtsporda hibrit çimin riskli olacağını söyledi.Araştırdığını,Türkiye de yetişmesi daha kolay bir çime yönelinmesi gerektiği söyledi.
Önder Özen hibrit yerine doğal ve Türkiye'de yetişmesi  kolay bir çim demiş.

benim anladığım gibi anlatayım.
hybrid(hibrit) karışık melez demek demiştik   :evillol: suni ve doğal çim karışımı.halı sahalardakiler suni(belki suni bile değil :D ). bir de bizim eski sahamız gibi doğal çim.

hibrit(karışık) bu zemini neden iyi yapıyor.bana göre sert zemine sunileri işledikleri için doğal çimdeki gibi toprak kalkmıyor , futbolcu penaltıyı kaçırdığında penaltı noktasına bakmıyor :) çünkü zeminde girdi çıktı yok.futbolcu düştüğünde de zarar görmemesi için doğal çim örtüsü onu koruyor.üstüne yağmur yağdığında o su çukurları da oluşmuyor.

ne gibi bir rahatsızlık olabilir.ingiltere genelde yağmurlu az güneş gören ülke.biz daha fazla güneş alıyoruz.belki suniler güneşten etkilenir, yanar(ki bu doğal çimi de etkiliyor) ama buna da önlem vardır.bunu teknolojiyi yapanlar "aha güneşi yedik kaldır kaldır topla gidiyoruz" dediğini sanmıyorum  :lol:

şimdi risk nerede.karışık(hibrit[doğal ve suni]) yaparsak belki hayvan otlatırsak zehirlenebilir , etinden sütünden yararlanamayız  :kop:

[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 15:24:50 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

gelecek ay sonu gidebilir
Yok be Efe kardeş dış sütunlar ve testereler neredeyse eski açık numaralı vincinin ulaşabileceği yere geldi. Başka bir işi var mı?

Çevrimdışı FARUK

paletlı nabıo bu aralar bılen varmı. kapalı yenı acık arasındakı sıraya bı turlu gecmedı

alacalı küçük vinçle eki açık kapalı köşede çalışıyor hocam
yeni açık-kapalı boş görünen sırayı yapamaz
önce obitaşın kapalıya bitişik ilk üst kat testeresini yapması lazım
sonra bitişik iki testere arasına gri renkte bir madde ile derz yapılıyor sonra prekast konabiliyor

Çevrimdışı manyak1903

Bu ne ya böyle burnumdan havuç çıktı gülmekten  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=720520
uyarıyı dikkate aldım ,bir şey yemiyorken izledim.ağzınız boş olsun izlerken  :evillol:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi Samet Ç

Kaynak ne abi ?

Çevrimdışı ddc1979

Şu an gs arena stadındayım Divan personeli olarak.. İlk defa geldim bu ucube stada. İnönü mabedimiz yanında burası insana ceza gibi geliyor.. Ulaşım berbat.. Stad dışı berbat .. Seyirci koridorları berbat...

Bu arada vodafone Arena'nın stad Restaurant büfe işletmesini Divan olarak biz aldık.. Hayırlısı olsun...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Deniz

Şu an gs arena stadındayım Divan personeli olarak.. İlk defa geldim bu ucube stada. İnönü mabedimiz yanında burası insana ceza gibi geliyor.. Ulaşım berbat.. Stad dışı berbat .. Seyirci koridorları berbat...

Bu arada vodafone Arena'nın stad Restaurant büfe işletmesini Divan olarak biz aldık.. Hayırlısı olsun...
Divan derken hocam ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin hayırlı olsun

Çevrimdışı FARUK

gökhan türkmen twitter hesabından alıntıdır

eski açık üst sütunları birleştiren yatay kirişe beton atılacak sanırım
yine eski açık üstte 2 testere betona hazır hale gelmek üzere
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 16:15:48 FARUK ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Divan derken hocam ?
Divan Otel ya da pastahane ismi. Hayırlı olsun. Daha makul fiyatlarda bir yer. Şahane pasta yaparlar. Doğum günü vs siparişlerinizde gözünüz arkadaş kalmasın. (Reklam yasak mıydı hocam)