Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685451 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Daha önceden konuşulduysa kusura bakmayın.2 sorum var.

1. Eski açık tarafından geçen su ve doğalgaz hatlarının kaydırılması işi vardı. Gelişme var mı işi yapacak firma var mı?Başladı mı?Bitti mi?

2. Yeni açık süzer tarafında çakılan kazıklara destek borularından düşen olmuş, acaba o sağlamlaştırma işlemi yapıldı mı? Yapılacak mı?
o hatlar kardeşim Belediyenin ana hatları onlar yapar bizim dokunma yetkimiz yoktur
fore kazıklara gelince dostum oralara tek yüz perdeler yapıldı artık onlar görevini yaptı :D ve onlarlık bir iş kalmadı fore kazıkların ana görevi orda derin kazıda toprak kaymasını önlemekti artık bina yükseldi ve böyle bir sorun kalmadı o görevi tek yüz perdeler yapıyor yanlış anlama fore kazıkların tek görevi o değil ama bizimkilerin görevi oydu görevini yapıp nöbeti devretti birde eski açık altına çakılan fore kazıklar var orda görevi yapıyı tutmak çünkü ordaki toprak yapısı zayıf ve sıvılaşmaya müsaitti olası bir depremde eski açık gömülürdü deprem olmasa bile yavaş yavaş otururdu o yüzden oraya ana kayaya kadar fore kazık çakılarak yapının ana kaya üzerine oturması sağlandı bununlada yetinmeyip jetguart işlemi yapıldı buda sıvılaştırılmış çimentonun çok yüksek basınçla toprağın içine püskürtülerek toprağın betonlaşmasının sağlanması boşuna eski açıktan almadık kombineyi en sağlam yer orası :D @kyiv

Çevrimdışı auysal4

boşuna eski açıktan almadık kombineyi en sağlam yer orası :D @kyiv

Iyi bende eski aciktan almisti  :D

Çevrimdışı ozan062

Bugün bir haber vardı; sahaların kötü olmasının nedeni deniz olan yerde martılar, olmayan yerde kargalarmış. Sivas'ın saha müdürüydü sanırım. Ekim yapılan yerlerde sonradan gelip tohumları yiyorlarmış. Adamlar karga için korkuluk yapmışlar, nafile... Olabildiği kadar diyor. Stat bitsin martı avına. Bu arada toki arenanın ışık alma, havalanma şartlarıyla bizimki arasında fark var gibi bence. En azından toki arenanın asfalt havası var bizim deniz havamız

cok guzel dedin enson adamların çimlerine kedicikler işiyormus diye ne gundemi ayrıstırdılar,,, hatırlayın taa baslarda ankarada kızılay meydanında herturlu kus cinsinden kurtulmak içni onların duyacagı bir frekansta sesler verilmişti sanırım işe yaramıstı aynısını bizim stada o donemler uygulamayı dusunuyorlardı malum hem catı için hemde çimler için sartogl sart :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

360 ne zaman dendi sadece taraftar hayaliydi  :alala: platform olayıda yoktu başkanın ağzından çıkan net olarak ortada skorboart yapmak istiyoruz ama yapamasakta statik hesapları buna göre yapacağız ve gelecekte yapma seçeneğimiz olur konser içinde hiç bir şey denmedi burda taraftar olarak kurduğumuz hayalleri lütfen yönetime mâl etmeyelim @A_Aydin

haydaaa abi yapma bunu enson bu konudada yazısmıstık buralarda

ihsan beyde bilmemne tribünleri olacak dememişmiydi yeni acıkta agzından kacırmamısmıydı yani bu konser içindi sahanın yarısı seklinde

sonrasında baskan bir programda çimleri iyi yapıcazki üstünde bolca etkinlikler olacak sekilde dusunuyoruz dememişmiydi evet isim vermedi ama olacak dedi hem çim hem konser için
sonrasında tamam 360ı demedi zaten onu ilk ortaya atan benim ama herseferinde socideki hocamız simdi adını unutuverdim:(( onunlada konustugumuzda statiğini buna gore yapıalcak yani 360 için demişti aynı sekilde ben gayette hatırlıyorum mabete sorulduugnda bu 360 yonetim kanadında dusunuluyor demişti bu durumda yapılmıyorsa ayrı dusunulmediyse ayrı hiç gundeme gelmediyse cok cok ayrı:((
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 09:00:48 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaşlar kombineyi  forum eski açık 120 denmi yoksa 121 denmi aldı? birde hangi sıra? Bilgi verirseniz ona göre alacam? sürüden ayrılmayalım kurt kapmasın

Çevrimdışı klassblok

arkadaşlar kombineyi  forum eski açık 120 denmi yoksa 121 denmi aldı? birde hangi sıra? Bilgi verirseniz ona göre alacam? sürüden ayrılmayalım kurt kapmasın
Forum 121 den aldı.

Çevrimdışı klassblok

tesekkurler . sira ?

Ben Efe'nin yanından aldım. Blok 121 Sıra 21 Forum bu aralıkta.

Çevrimiçi murat

18 ile 21. Sıralar arasında koltuk numaralarıda16 ile 22 aralığı gibi PC başında olan biri ekran görüntüsü ile yeri işaretle yenilirsedaha iyi olur

Çevrimdışı Efe

Suan eski acik tablada demirleme yeni acikta kaliplama ve demirleme numaralida da iskele kurulumu ve kalip isleri suruyor havada guzel iyi calisma olur aksama kadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

Ben Efe'nin yanından aldım. Blok 121 Sıra 21 Forum bu aralıkta.
koltuk numaraniz kac . o halde varsa bende yan koltuklardan alayim birlessin

Çevrimdışı ahmet türken

yaklasik 2 saat sonra stadda olacam. pc basinda degilim. biri bana ekran girubtusunden forum grubunu isaretleyip bosyerleri isaretleme  sansi varsa yardimci oursa cok sevinirim

Çevrimdışı klassblok

koltuk numaraniz kac . o halde varsa bende yan koltuklardan alayim birlessin
Benim koltuk numaram 121 blok 21 sıra 16 koltuk

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Suan eski acik tablada demirleme yeni acikta kaliplama ve demirleme numaralida da iskele kurulumu ve kalip isleri suruyor havada guzel iyi calisma olur aksama kadar :)

Hava değişik her an bir anda yagmur fırtına olabilir.. istanbul burası :)

Çevrimdışı klassblok

21.Sıra 16 nolu koltuk. Bu aralıkta boş olan yerden alabilirsin.
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 11:39:16 klassblok ]

Çevrimdışı ahmett.67

Allah'ın hikmetine bak. İnşaat olumsuz etkilenmesin diye yağmur gece yağıyor, gündüz yağış yok... Yine de şom ağzımı açmayım da... :D

Çevrimdışı FARUK

Beşiktaş JK – Hublot İş Ortaklığı Tanıtım Toplantısı Daveti

Kulübümüzün dünyaca ünlü saat markası Hublot ile gittiği iş ortaklığının tanıtım toplantısı, 21 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek.

Dünyaca ünlü kulüp ve sporcularla işbirliği yapan Hublot, Beşiktaşımız için sınırlı sayıda satışa sunulacak özel bir saat tasarladı.

Basın mensupları; 21 Ekim Salı günü BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde saat 10.30’da başlayacak, Hublot’un Beşiktaşımıza özel tasarladığı sadece 100 adet üretilen ‘Hublot King Beşiktaş Titanium’ ve açık artırma yolu ile satılacak ‘Hublot King Power Beşiktaş Unique Piece’ modellerine ilişkin iş ortaklığının tanıtılacağı basın toplantısına davetlidir.

BJK Nevzat Demir Tesisleri

Şile Otoyolu Yayla Sokak Ümraniye

21 Ekim Salı 09.30 – 10.30 Kahvaltı

10.30 Basın açıklaması

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59821/

çok güzel haberler bunlar :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmet türken

21.Sıra 16 nolu koltuk. Bu aralıkta boş olan yerden alabilirsin.
kardesim cok sagol. tesekkurler

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Yakup

Konu Dışı

@FARUK yazınca aklıma geldi. Kartal yuvalarında bebek/çocuk ürünleri bulmak çoğu zaman imkansıza yakın olabiliyor. Başıma bayram'da izmit'te geldi. 1.5 yaşında ki oğluma bir şeyler bakmaya gittiğimde ellerinde ki kısıtlı sayıda ürünü gösterdiler mecbur aldık onlardan bir tane ama oradan bir bilgi aldık bu alım sırasında. Normalde çocuk ürünlerini zombia markası ile bulabiliyorduk ama yeni yapılan anlaşmaya göre 2015 yılından itibaren panço yapacakmış. Bunlarda bir nevi sponsorluk anlaşması olmuyor mu? Oluyorsa neden kimse duymuyor. ya da biz bu alanda ilk miyiz?  :alala: :alala: malum diğer renklileri bilmem ama işe gelirken gördüğüm zombia mağazasında artık Beşiktaş ürünleri geri çekilip diğer renklilerin ürünleri ön plana çıkmaya başlamış.  Bilgisi olan var mı bu konu hakkında  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

ysariusta

• Ziyaretçi

cok guzel dedin enson adamların çimlerine kedicikler işiyormus diye ne gundemi ayrıstırdılar,,, hatırlayın taa baslarda ankarada kızılay meydanında herturlu kus cinsinden kurtulmak içni onların duyacagı bir frekansta sesler verilmişti sanırım işe yaramıstı aynısını bizim stada o donemler uygulamayı dusunuyorlardı malum hem catı için hemde çimler için sartogl sart :bandit:
Kızılay da kuşlar ne yapmış ki uzaklaştırdı Melih Başgan

ysariusta

• Ziyaretçi

Konu Dışı

@FARUK yazınca aklıma geldi. Kartal yuvalarında bebek/çocuk ürünleri bulmak çoğu zaman imkansıza yakın olabiliyor. Başıma bayram'da izmit'te geldi. 1.5 yaşında ki oğluma bir şeyler bakmaya gittiğimde ellerinde ki kısıtlı sayıda ürünü gösterdiler mecbur aldık onlardan bir tane ama oradan bir bilgi aldık bu alım sırasında. Normalde çocuk ürünlerini zombia markası ile bulabiliyorduk ama yeni yapılan anlaşmaya göre 2015 yılından itibaren panço yapacakmış. Bunlarda bir nevi sponsorluk anlaşması olmuyor mu? Oluyorsa neden kimse duymuyor. ya da biz bu alanda ilk miyiz?  :alala: :alala: malum diğer renklileri bilmem ama işe gelirken gördüğüm zombia mağazasında artık Beşiktaş ürünleri geri çekilip diğer renklilerin ürünleri ön plana çıkmaya başlamış.  Bilgisi olan var mı bu konu hakkında  :alala: :alala:
Tedarikçi abi onlar, panço hem iyi hem ucuz daha makul fiyata ürünler gelecek demekki

Çevrimdışı Yakup

Tedarikçi abi onlar, panço hem iyi hem ucuz daha makul fiyata ürünler gelecek demekki

adidasta tedarikçi değil mi? ama sponsorluk anlaşmamız var aynı olmuyor mu ?  :alala: :alala:

dediğin gibiyse yeğenlere artık daha fazla ürün alabiliriz  :lol: :lol: :lol: dayıyla papaz oluruz sonra. dayı gsli yeğenler beşiktaşlı  :lol: :lol: :lol: acaba nasıl oldu diye düşünüyor mudur acaba dayım  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....