Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682960 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Bugün bir haber vardı; sahaların kötü olmasının nedeni deniz olan yerde martılar, olmayan yerde kargalarmış. Sivas'ın saha müdürüydü sanırım. Ekim yapılan yerlerde sonradan gelip tohumları yiyorlarmış. Adamlar karga için korkuluk yapmışlar, nafile... Olabildiği kadar diyor. Stat bitsin martı avına. Bu arada toki arenanın ışık alma, havalanma şartlarıyla bizimki arasında fark var gibi bence. En azından toki arenanın asfalt havası var bizim deniz havamız

Çevrimdışı ontariokartallari

kamera yerinin degisme ihtimali varmi , mabet buyudukce gorunus daralmaya basladi .. bu arada herkese selamlar , ben orhan.
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimdışı Efe

kamera yerinin degisme ihtimali varmi , mabet buyudukce gorunus daralmaya basladi .. bu arada herkese selamlar , ben orhan.
:hosgeldin iz yaşınız 53 2. en yaşlımız oldunuz necmi abi 3.lüğe geriledi gençleşiyor adam :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:hosgeldin
Korku akıl katilidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

ontario nire Orhanbey. Kanada gibi mi hatırlıyorum nedir? Hoş gelmişsiniz

:hosgeldin iz yaşınız 53 2. en yaşlımız oldunuz necmi abi 3.lüğe geriledi gençleşiyor adam :lol:

hosbulduk, yaslaniyoruz ama  53 yas yavru kartal konumundayim hepinizden gencim :)
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

ontario nire Orhanbey. Kanada gibi mi hatırlıyorum nedir? Hoş gelmişsiniz
hosbulduk ysari evet kanada

Çevrimdışı kyiv

Daha önceden konuşulduysa kusura bakmayın.2 sorum var.

1. Eski açık tarafından geçen su ve doğalgaz hatlarının kaydırılması işi vardı. Gelişme var mı işi yapacak firma var mı?Başladı mı?Bitti mi?

2. Yeni açık süzer tarafında çakılan kazıklara destek borularından düşen olmuş, acaba o sağlamlaştırma işlemi yapıldı mı? Yapılacak mı?

Çevrimdışı Erdinç

hibrit çim uygulaması görmeyenler için.

Çevrimdışı ilhan

:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

rubi tobin arkadaşımız ilgileniyor kamerayla bi keşif yapacaktı stadta bugündü zannedersem en kısa sürede gerekn yapılacak dedi sağ olsun ilgileniyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı celiker1

Geçen hafta mili maçtan önce Yıldırım Demirören A Spor'a konuk oldu.Burada ligimizdeki zemin sorunu sorusu soruldu.Bizim sorumluluğumuzda değil,klüplerin sorumluluğunda diye saçma bir cevap verdikten sonra,bir iki ay içinde mili takım için yeni yapılan Riva Hasan Doğan Tesisleri'nin sahalarından birinin hibrit çim yapılacağını söyledi.Bu saha bu sene denenip uygun bulunursa seneye klüplere maddi destek verilerek tüm stadların bu çimden yapılabileceğini belirtti.Yani dediği gibi(hangi sözü doğru çıktıysa) bir iki ay içinde yapılırsa Nisan-Mayıs ayına kadar hibrit çimin sonuçlarını görme şansımız var.Gerçi Riva'daki saha idman sahası olduğu için trübün-çatı olmaması,kış olduğundan dolayı çimi etkileyebilecek nem oranının az oluşu ne derece gerçek sonucu verir bilemem...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin  :)

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 23:51:06
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Hibrit çim denilen sistem doğal çimin toprağa dikilen suni çimler sayesinde köklerinin daha derine inmesi ve inerken de köklerin bu suni çimlere tutunmasından ibaret.
Suni çimleri batırıp iklimine uygun çimi ekeceksin.
Dolayısıyla suni çim bizim iklime uygun değil açıklaması tamamen işkembeden sallama olmuş. Üzgünüm Önder Özen
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

rubi tobin arkadaşımız ilgileniyor kamerayla bi keşif yapacaktı stadta bugündü zannedersem en kısa sürede gerekn yapılacak dedi sağ olsun ilgileniyor :ok:
bu haber  cok iyi geldi saolasin, kameradanda olsa okyanus otesinde zaman buldukca solugu mabette aliyorduk emegi gecenlere tesekkurler..

Çevrimdışı Deniz

Hoşgeldin Orhan abi :).Bilmeyen arkadaşlar için Orhan abi forzanın eskilerindendir içimizden biri  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bu haber  cok iyi geldi saolasin, kameradanda olsa okyanus otesinde zaman buldukca solugu mabette aliyorduk emegi gecenlere tesekkurler..

abi zaten sizler için açıldı bu forum ben veya burdaki bir çok kişi stadı istediği zaman gidip görebiliyor ben şanslıyım mabet sayesinde gezedebiliyorum ancak uzak illerde oturanlar yada yurtdışındakiler belki hiç göremeyecekler var o yüzden elimizden geldiğince doğru bilgi vermeye çalışıyoruz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı halvetifarazi

hibrit çim de olmayacak anlaşılan. stada dair güzel olabilecek ne varsa birbir elimizden gidiyor ve olmuyor. açılır kapanır tavan, 360 skorbord, hibrit çim, güneş paneli...vs
hayırlısı ile top oynayacak kadar bir stad çıksın ortaya başka bir isteğim yok artık.

diğer bir konu bugün tek günlük kart alacağım diye feleğim şaştı, mesai arasında alacağım diye koşturmaktan arabama vurdular ama yine alamadım. armadaya gittiğimde saat 9.30 gibi kart bitti dediler. hayırlısı ile şu tek günlük kartı alasaydık.
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 00:01:15 halvetifarazi ]

Çevrimdışı Efe

numaralı ön tarafta beton bitti gibi beyazlaştı arkaya döküyorlar şuan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hibrit çim de olmayacak anlaşılan. stada dair güzel olabilecek ne varsa birbir elimizden gidiyor ve olmuyor. açılır kapanır tavan, 360 skorbord, hibrit çim, güneş paneli...vs
hayırlısı ile top oynayacak kadar bir stad çıksın ortaya başka bir isteğim yok artık.

hibrit çim olacak merak etmeyin beşiktaş içinden başka görüşlere haberlere inanmayın her kafadan bi ses çıkıyor bence dersen kendine göre bi yorumdur önder özende kendine göre yorum yapmış dünyada bir çok stad kullanıyor tottenamın sahasında takım nasıl oynadı demkki bi sıkıntısı yok mabet hibrit olacak dedi olacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Konserlerde zeminin dışarı çıkmasını sağlayan sistem, alttan ısıtmalı koltuklar. Hiçbiri olmayacak bunların, hiç umudum kalmadı stattan  :ebebe: bence yıksınlar yapmasınlar, eski haline getirsinler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet'in twitter'daki kore planlarını sadece ben mi gördüm yoksa hepimiz gördük de susma yemini mi ettik? :D fotosu bile vardı :)

@bjk_mabet
çaktırma :icool:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi ben maçta yokum malum passo ligi laneti yüzünden ama maç öncesi mangalda varım :)
:bandit: :bandit: :bandit:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.