Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6684842 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

benim birkaç sorum olacak
@bjk_mabet

yanıtlayabilirse sevinirim

birincisi bir günde en fazla kac m3 beton dokuldu ?

Bir kamyon kac m3 beton alabiliyor ?

Bu günlerde tamamlanacak eski açık numaralı ve yeni açıktaki bölümlere toplam kaç m3 beton dökülecek ?

teşekkürler

bir mikser en fazla 8 m3 beton getirebiliyor.
en fazla 2400 m3 beton döküldü
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet soruma cevap verirse sevinirim.
Stadımızın havalandırması, havalandırma kanalları ile mi olacak?
Olacaksa havalandırma kanalları ne zaman gelecek?
Bu havalandırma kanalları baya havalı mı olacak?
 :tabe: :tabe:
havasından gecilmeyeceği kesin stadımızın hem deniz kenarı püfür püfür esiyor :) var havalandırma:)

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi önder özen hibrit çim olmayabilir demiş bugün bu da mı bizim için hayal olacak yoksa ? :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Önder Özen'in bu sözüne kadar hiç birimiz hibrit çimin iklimimize uyumu için acaba dememiştik.Şimdi düşünüyorumda Galatasaray TT Arena'nın zeminin çatısından dolayı(Yeterli güneş ve hava sirkülasyonu almıyor) iyi olma ihtimali yokken,geçen sene Juve maçından sonra “Desso ile anlaşıldı seneye zemin hibrit çim olacak"haberleri çıkmışken neden hibrit çim yapmadı.Acaba sebep sadece paramıydı?@bjk_mabet hibrit çimin bir riski var mı?Bu konu tartışıldı mı?
her iklime hem nem ve sıcaklık ve yağış koşuluna karşı çim türü var tek tür çim yok hani elma diyoruz ama misketi var yeşili var kırmızısı var vs
uygun olan çim tipi iklim koşuluna göre secilip yapılacak böyle bir risk olamaz yıl 2014 teknoloji ve biyoloji çok gelişti artık insan oğlu uzayda topraksız meyve sebze bile yetiştiriyor...

Çevrimdışı ZEKI

kamera yerinin degisme ihtimali varmi , mabet buyudukce gorunus daralmaya basladi .. bu arada herkese selamlar , ben orhan.
:hosgeldin

Çevrimdışı celiker1

her iklime hem nem ve sıcaklık ve yağış koşuluna karşı çim türü var tek tür çim yok hani elma diyoruz ama misketi var yeşili var kırmızısı var vs
uygun olan çim tipi iklim koşuluna göre secilip yapılacak böyle bir risk olamaz yıl 2014 teknoloji ve biyoloji çok gelişti artık insan oğlu uzayda topraksız meyve sebze bile yetiştiriyor...

Bizim stadımız için en uygunu hibrit çim olduğunu karar kılındı diyebiliriz yani:)
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı bjk_mabet

evet kamera hakkında güzel bi iki haber var gibi bakalım belki kapalı ile karşılıklı siyah beyaz çekeriz:)

Çevrimdışı bjk_mabet

Bizim stadımız için en uygunu hibrit çim olduğunu karar kılındı diyebiliriz yani:)
hibrit kısmı her yerde aynı uygulanıcak çim türü farklı her sahada

Çevrimdışı Deniz

evet kamera hakkında güzel bi iki haber var gibi bakalım belki kapalı ile karşılıklı siyah beyaz çekeriz:)
Ben bu adamı seviyorum geliyor böyle güzel haberler veriyor canını yediğim  :evillol: :evillol: .Bir büyük alıp kapısını çalasım var  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı bjk_mabet

Ben bu adamı seviyorum geliyor böyle güzel haberler veriyor canını yediğim  :evillol: :evillol: .Bir büyük alıp kapısını çalasım var  :evillol: :evillol:
kapıyı çal cal sen büyük içerde mutfakta oturuyor ben acarım kapıyı :)

Çevrimdışı ilhan

1,50 olan yakin gözlük 2 numara oldu stadi pc de izlemekten varsın olsun.

Çevrimdışı ahmet türker

kapalıda olması çok iyi olur ,hemde kalıcı olur değerli kardeşim . :)
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 00:32:08 bjk_mabet ]

Çevrimdışı cagdas44

kamera yerinin degisme ihtimali varmi , mabet buyudukce gorunus daralmaya basladi .. bu arada herkese selamlar , ben orhan.

:hosgeldin iz

Çevrimdışı Deniz

kapıyı çal cal sen büyük içerde mutfakta oturuyor ben acarım kapıyı :)
Eyvallah abi cansın can :D

Çevrimdışı ahmet türker

konserlerde zemini cikartip hatta uskudara kadar yol yapilacaktiki karsidan gelenler daha rahat gelsin.. :kop: :kop: :kop: stadin yapildigi yeri biliyorsunuz degil mi ? hatta kac metre derine yapildigini
  :kop:  :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı celiker1

@bjk_mabet Çatı çelik direkler üzerine mi oturtulacak,beton direk mi?Maket resimlerinde beton gibi görüyorum.Çelikte olsa,betında olsa onlarada küfeki kaplanacak mı?Trübün ile çatı arasındaki direklerden bahsediyorum..
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet Çatı çelik direkler üzerine mi oturtulacak,beton direk mi?Maket resimlerinde beton gibi görüyorum.Çelikte olsa,betında olsa onlarada küfeki kaplanacak mı?Trübün ile çatı arasındaki direklerden bahsediyorum..
çelikler küfeki kaplanmaz.çatı biyere oturmayacak çünki çakı germe çatı arkadaşlar halat sistemi var çelik yapılar yok çatıda ...
normal gördüğünüz uzay çelik çatı gibi değil bir direk var ve sorna çelik halatlar var o kadar
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 00:42:58 bjk_mabet ]

Çevrimdışı yash26

iyi geceler arkadaslar.. onceden konusulmusda olabilir.. eski acik meydana baba hakki seref bey ve suleyman sebanin heykellerinin yapilmasi (old trafford) konusunda bircok kisinin onerisini duymustum.. su oneriye ek olarak kufeki taslarla kaplanacak dis sutunlarimiz besiktasimizda efsane olmus yasayan-merhum kurucu,baskan,yonetici,antrenor ve sporcularimizin isimleri verilebilirmi? hatta altta koyacagim resime benzer bustler yerlestirilse harika olur ve efsanelerimizi yasatma ve yeni nesile tanitma firsati verebiliriz diye dusunuyorum.. @bjk_mabet hocam acaba yetkililere bu fikir iletilebilirmi?
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı bjk_mabet

iyi geceler arkadaslar.. onceden konusulmusda olabilir.. eski acik meydana baba hakki seref bey ve suleyman sebanin heykellerinin yapilmasi (old trafford) konusunda bircok kisinin onerisini duymustum.. su oneriye ek olarak kufeki taslarla kaplanacak dis sutunlarimiz besiktasimizda efsane olmus yasayan-merhum kurucu,baskan,yonetici,antrenor ve sporcularimizin isimleri verilebilirmi? hatta altta koyacagim resime benzer bustler yerlestirilse harika olur ve efsanelerimizi yasatma ve yeni nesile tanitma firsati verebiliriz diye dusunuyorum.. @bjk_mabet hocam acaba yetkililere bu fikir iletilebilirmi?

bu fikirler zaten iletildi ve bunlarla ilgili henüz net bir karar yok ama bu fikirler hala tartışılıyor...

Çevrimdışı celiker1

@bjk_mabet Trübün ile çatı arası mesafe net hatırlamıyorum ama @Necmi abinin yazdığından okumuştum 5-6 metre iken 3,5 metre olarak revize edildi heralde.Bu revize akustik için çalışan Kanadalı profesyonellerin mi isteğiydi,yoksa başka bir teknik gereklilikti?Cevapların için çok teşekkür ederim.İyi ki varsın,iyi ki BEŞİKTAŞLISIN
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 00:45:40
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@bjk_mabet abi dun necmi abi gece calismasi ile ilgili bir seyler fisildadi ama pek de acmadi konuyu ne durumda abi gece calismalari baslayacak mi ??,  :tabe: :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 00:47:21
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@bjk_mabet Trübün ile çatı arası mesafe net hatırlamıyorum ama @Necmi abinin yazdığından okumuştum 5-6 metre iken 3,5 metre olarak revize edildi heralde.Bu revize akustik için çalışan Kanadalı profesyonellerin mi isteğiydi,yoksa başka bir teknik gereklilikti?Cevapların için çok teşekkür ederim.İyi ki varsın,iyi ki BEŞİKTAŞLISIN
Guzel soru 👏