Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682887 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

ahaha kamyonlar kamyonlar  :kop: karamurat benim  :evillol:

daha yapmaya gerek yok Necmi abi  , sence saha stada sığar mı  :kop: 
sığmazsa tek kale oynarız :evillol: @manyak1903

Çevrimdışı Kartal Ç

Aralık'ta sanırım 1 yıl olacak stad inşaatı adam akıllı başlayalı.

1 yılda henüz kabası bitmemesi normal mi sizce?

ilk temel grobetonu aralığın ilk haftalarında atılmıştı sanırım. tam 1 yıl dolduğunda muhtemelen çatı hariç kabanın neredeyse tamamı bitmiş olacak. Bu 1 yılın içinde kaba inşaatının yanısıra, dipteki kayalık alan yüzünden epey gecikme yaşatan numaralı tarafındaki fore kazık imalatı ve neredeyse sadece geceleri çıkarılabilen yüzbinlerce metreküp hafriyat da var. Bu iş kalemlerine göre "1 yılda henüz kabası bitmemesi normal mi" nin cevabı, 1 yılda bu noktaya gelmiş olması büyük bir başarı ve mucize şeklinde olur sanırım. inşaatla ilgili nakit akışı ve araya giren bayram tatilleriyle ilgili konulara da girmiyorum tabi. Allah Vodafone Arenamızı kazasız belasız bitirip, mutluluk ve huzurla kullanmayı nasip etsin.

Ek bir not: Şu işler bitince açılış tarihini, arenanın kimlik kazanmış hali olan Stad Abinin doğum günü olarak kutlayalım her yıl  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

ilk temel grobetonu aralığın ilk haftalarında atılmıştı sanırım. tam 1 yıl dolduğunda muhtemelen çatı hariç kabanın neredeyse tamamı bitmiş olacak. Bu 1 yılın içinde kaba inşaatının yanısıra, dipteki kayalık alan yüzünden epey gecikme yaşatan numaralı tarafındaki fore kazık imalatı ve neredeyse sadece geceleri çıkarılabilen yüzbinlerce metreküp hafriyat da var. Bu iş kalemlerine göre "1 yılda henüz kabası bitmemesi normal mi" nin cevabı, 1 yılda bu noktaya gelmiş olması büyük bir başarı ve mucize şeklinde olur sanırım. inşaatla ilgili nakit akışı ve araya giren bayram tatilleriyle ilgili konulara da girmiyorum tabi. Allah Vodafone Arenamızı kazasız belasız bitirip, mutluluk ve huzurla kullanmayı nasip etsin.

Ek bir not: Şu işler bitince açılış tarihini, arenanın kimlik kazanmış hali olan Stad Abinin doğum günü olarak kutlayalım her yıl  :evillol:
  :ok:  :ok:

Çevrimdışı erty

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

benim birkaç sorum olacak
@bjk_mabet

yanıtlayabilirse sevinirim

birincisi bir günde en fazla kac m3 beton dokuldu ?

Bir kamyon kac m3 beton alabiliyor ?

Bu günlerde tamamlanacak eski açık numaralı ve yeni açıktaki bölümlere toplam kaç m3 beton dökülecek ?

teşekkürler

Çevrimdışı ahmet türker

fotolar için teşekkürler erty kardeşim. :)

Çevrimdışı Efe

yeni inönü nün son fotosunda numaralı arkasındaki boşluk biraz eğri gibi duruyor ,göz yanılsaması olabilirmi değerli kardeşim.  :)
abi o egrilik normal daha 5 testere kirisi yapilmadi eski acik tarafinda orasi yapilinca normal olacak kavis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

ÖNEMLİ
Maç günü asaş stadında passkart dağıtımı olmayacak

Çevrimdışı erty

Çevrimdışı manyak1903

biliyorum makara yapıyorsun ama ,böyle bir şey gerçekten ütopik olur kardeşim. :)
makara yapıyorum ama aslında bize yapılanlara karşı şunu yapsak az bile :)

sığmazsa tek kale oynarız :evillol: @manyak1903
maşallah böyle giderse zaten tek kale oynayacağız :D hem hibrit hem sahayı idareli kullanacağımız için çimler gıcır kalacak  :evillol:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı rubi_tobin

@bjk_mabet soruma cevap verirse sevinirim.
Stadımızın havalandırması, havalandırma kanalları ile mi olacak?
Olacaksa havalandırma kanalları ne zaman gelecek?
Bu havalandırma kanalları baya havalı mı olacak?
 :tabe: :tabe:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı TURKahvesi

videoyu baştan sona izlemenizi isterim

bizim Vodafone Arena stadının videosu bu şekilde olacaktır Vodafone katkısıyla

çok güzel yapmışlar hazırlamışlar videoyu beğendim şahsen

müziğiyle görüntüleriyle başarılı olmuş

stadı da devasa büyüklüğünde hele vip bölümü (numaralı) tribünü varki o nasıl bir tribün öyle gerçekten muazzam.

Çevrimdışı ikay yusuf

b

stadı da devasa büyüklüğünde hele vip bölümü (numaralı) tribünü varki o nasıl bir tribün öyle gerçekten muazzam.

boyle stadlar eklemeyin yaw..moralim bozuluyor :s20:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı ahmet türker

başka hiç bir stada benzemiyor güzelmiş .nevi şahsına münhasır bir stad olmuş ,tanıtımda güzelmiş kardeşim . :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Tanıtım güzel ama stad olmamış bence

Çevrimdışı manyak1903

bizim olimpiyat stadının yapılmış hali :D

şuradaki saha kenarı tribünün bizim yeni açık olup ,böyle bütün stada kol kanat germiş şekilde olsa.bunu işte yapacak olan devletti.ben yapı yapayım ülkeye kazanç olsun ,ileride de turnuva düzenlemek için stat yaparken boşa para harcamayayım.neredeeee.

sahi biz turnuva düzenlesek şu anda yapılan statlar yeterli olur mu turnuvalara ? yeni stat yapmamız gerekir mi ?(dünya kupası avrupa şampiyonası vesaire)

Çevrimdışı manyak1903

@Necmi abi forumdaki canlı yayın gitmiş.Yani açılmıyor değil hiç yok.bende mi sorun var. @Altuğ

Çevrimdışı Buğra

Çevrimdışı ahmet türker

@Necmi abi forumdaki canlı yayın gitmiş.Yani açılmıyor değil hiç yok.bende mi sorun var. @Altuğ
bende açılıyor,şimdi baktım. :)

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta kaliplanan kolonlara beton atiliyor hala betonlanmamis 2 kolon gorunuyor yeni acikta ama kaliplama baya buyuk bir hal aliyor numaraliya dogru ay sonuna bitirecekler donusu bence bugunku calismalara gore soyluyorum 2 tane devasa tabla olusuyor hafta sonu bitirecekler gibi numarali birlesim tablasini
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaralida beton geceye dogru baslayacak gibi gorunuyor tabla nobeti var bu gece :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı manyak1903

Çevrimdışı brci

mükemmel gerçekten atmosferi inanılmaz  :bandit: