Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681586 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yakup

herkes üsttekileri düşünüyor altakiler ne olur alt tribün daha riskli bu durumda insan selinin üstünüze aktığını düşünseniz :by2:

Abi 20. sıradan aldık birde düşen sanki direk üzerimizde izlenimine kapıldın bir an. Gerçi eski açıkta sıra sayısı az  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Ne zamandır aklımda hiç soramadım.
Şimdi Anıtlar Kurulu eski açık tarafının belirli bir yükseklikte olmasını istiyor. Burasını anladık.
Peki karşı taraf, yani yeni açık tarafı?
Orasını eskisi gibi 3 katlı yapamaz mıydık? Ya da 3 katlı olmasından ziyade, daha yüksek yapamaz mıydık?
Çatı da ona göre gayet estetik görünecek şekilde imal edilebilirdi?
Hocam zaten olabilecek max yükseklikte oluyor orası daha da yükseği görüntü açısından kötü durur düşünün bir tarafta 15 sıra bir tarafta 30 sıra gibi olacak kötü bir görüntü olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı faith

tribün diklik açılarına bakılınca diğer stadyumlarda durum nasıl? (fb-gs)
bizim ki gerçek arena olacak gibi duruyor, diğerleri bizim stadın yanında cehennem değil olsa olsa cennet bahçesi olur..

Çevrimdışı Deniz

tribün diklik açılarına bakılınca diğer stadyumlarda durum nasıl? (fb-gs)
bizim ki gerçek arena olacak gibi duruyor, diğerleri bizim stadın yanında cehennem değil olsa olsa cennet bahçesi olur..
Tt arena 36.9 derece,Vodafone arena 38.75 derece diye biliyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Efe

Eski acikta betonlanmayan sutun betonlaniyor suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zafkan

Merhaba;

Yeni açığın kapalı tarafındaki testere kirişleri neden yapılmaya başlanmadı? Bilgisi olan var mı?
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı pedro

Hocam zaten olabilecek max yükseklikte oluyor orası daha da yükseği görüntü açısından kötü durur düşünün bir tarafta 15 sıra bir tarafta 30 sıra gibi olacak kötü bir görüntü olur..

Ekteki resimdeki gibi birşey olurdu. Çağımızdaki teknoloji ile çok da güzel eğimli bir çatı yapılabilir. Estetikliği konusunda şüphe yok.

Çevrimdışı tayfun

kamera önünde demirciler yarın örmeye başlasa pazartesine beton manyağı oluruz inşallah.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı yigitcan1903

Soran olursa 39 dediydik hani  :dry:
Samet de 39 ölçmüş hem
Doğru mu Samet @SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Samet de 39 ölçmüş hem
Samet süzerden de foto çekecekti  :naughty: :naughty:

Çevrimiçi Necmi

Ekteki resimdeki gibi birşey olurdu. Çağımızdaki teknoloji ile çok da güzel eğimli bir çatı yapılabilir. Estetikliği konusunda şüphe yok.
yükseklik sınırımız zaten eski stadın yeni açık yüksekliği olarak belirlendi daha fazlasına izin yok

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet de 39 ölçmüş hem
39 Dur net bilgi kesin yayalım  :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Selamlar 4-5 gündür yoktuk neler değişti acaba bu arada sizinle değişik bir skorboard paylaşıcam . Değişik dediğim Varşova ' da Polonya milli takımının stadından ...

Çevrimdışı siyah-1903

bu kadar dik olmasının iyi olacağına dair kanaat nerden oluştu hiç anlamadım.. ben misal yeni açık üst kat 1. sıradan aldım, kişisel olarak alt katları pek sevmiyorum, üst kat da inanılmaz dik, üst basamaklarda düşücem zannedebilirim.
şimdi böyle açıları yarıştırıyoruz da sonra düşmemek için bir dikkatli olalım derken tiyatro izler gibi maç izler hale gelmeyelim
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı bjk_mabet

Pazar günü Ankara da buluşacağımız ekip bi ses versin nerede nasıl bi plan var...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

bu kadar dik olmasının iyi olacağına dair kanaat nerden oluştu hiç anlamadım.. ben misal yeni açık üst kat 1. sıradan aldım, kişisel olarak alt katları pek sevmiyorum, üst kat da inanılmaz dik, üst basamaklarda düşücem zannedebilirim.
şimdi böyle açıları yarıştırıyoruz da sonra düşmemek için bir dikkatli olalım derken tiyatro izler gibi maç izler hale gelmeyelim
Keyfi değil mecburi yapıyoruz o eğimi.39 derece yapmazsak C90 a uymaz açı.Toki aranerada da önceden eğim 32 dereceydi C60 a göre yapılıyordu ama sonra projeyi değiştirdiler ve 37 dereceye kadar çıktılar C90 yaptılar.Bizim de tribünlerin oraya sığmasının koşulu 39 derece yapmaktı öyle yapıldı.

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Pazar günü Ankara da buluşacağımız ekip bi ses versin nerede nasıl bi plan var...
Abi ses verelim sıkıntı yok. Ancak yer için ilhan abi yiğitcan ile cumartesi günü bakacaklarını söylemişti. Yarın işten erken çıkarsam bende katılıcam arkadaşlara

Çevrimdışı kaanzor

@ÇİÇEKDAĞLI ve @yigitcan1903 programı yapıyolar mabet bende işe gitmezsem takılıcam size bakalım

http://besiktasarena.com/index.php?topic=922.new#new

burada konuşuluyo yarın gidip uygun biryer arayacaklar sanırım
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yigitcan1903

Sizi Ayaş sapağından alıcaz bildiğim kadarıyla
İlhan abi online olunca tekrar konuşalım @ÇİÇEKDAĞLI @bjk_mabet

Çevrimdışı Buğra

Herkese merhaba yeni üye oluyorum ama, wowda kapalının boyunu ölçmek için saha içerisindeki kamyonları paintle yan yana dizip kapalının boyunu ölçmeye çalışan arkadaşların zamanından beri sizleri takip ediyorum donanımdada takibe devam ettim her gün..Diğer forum sitelerine nazaran Git gide forumda seviye düzeyi yükseliyor bu gerçekden çok güzel bir şey...İstanbulda yaşamadığım için kombine alıp kulübüme destek olamıyorum ama uzun süredir kafamda kurduğum ve gerçekleştirmek için çaba sarfettiğim Beşiktaş JK kongre üyeliği için çarşamba günü İstanbula evraklarımı götüreceğim ve Kongre üyesi olacağım üyelik parasını peşin vereceğimki stadın bir testere kirişinde bizimde katkımız olsun :)

Çevrimdışı Abdullah

Sizi Ayaş sapağından alıcaz bildiğim kadarıyla
İlhan abi online olunca tekrar konuşalım @ÇİÇEKDAĞLI @bjk_mabet
Abi yarın saat kaçta gidecez yer bakmaya   :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Herkese merhaba yeni üye oluyorum ama, wowda kapalının boyunu ölçmek için saha içerisindeki kamyonları paintle yan yana dizip kapalının boyunu ölçmeye çalışan arkadaşların zamanından beri sizleri takip ediyorum donanımdada takibe devam ettim her gün..Diğer forum sitelerine nazaran Git gide forumda seviye düzeyi yükseliyor bu gerçekden çok güzel bir şey...İstanbulda yaşamadığım için kombine alıp kulübüme destek olamıyorum ama uzun süredir kafamda kurduğum ve gerçekleştirmek için çaba sarfettiğim Beşiktaş JK kongre üyeliği için çarşamba günü İstanbula evraklarımı götüreceğim ve Kongre üyesi olacağım üyelik parasını peşin vereceğimki stadın bir testere kirişinde bizimde katkımız olsun :)
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş'a iyi bakın Beşiktaş ı üzmeyin ben lab a gidiyorum  :bye: :bye: