Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681146 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ayayhan

Hoş bulduk.

Tamer Tuna ile Zafer Demiray gelse olmaz mı?  :lol:

30bini bulur yeni sezon başlamadan diye düşünüyorum. Bloklarda satılan kombineler ile ilgili bir kaç görsel vardı bikaç ay önce onun güncel hali var mıdır acaba..

113. blokla 112. blok arasında 1700 tl lik fark olunca merak ettim 113ten kaç kişi aldı mesela.
bu tamer tuna Pendiklimi yoksa ??

Çevrimiçi murat

en son 2 gün önce bir kceptel görüntülenmiş
http://www.r10.net/ticaret/53510   Üyelik tarihi: 05-08-2012
Son Aktivitesi: 15-10-2014 09:26:58 
https://twitter.com/kceptel
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2014, 12:35:15 MURAT ]

Çevrimdışı ZEKI

en son 2 gün önce bir kceptel görüntülenmiş
http://www.r10.net/ticaret/53510
https://twitter.com/kceptel
@MURAT twitteri o degil ve 2011 de atilmis en son twitter..

Harbiden ya @kceptel  yani mert abi. BEŞİKTAŞ ı takip etmeden duramazdı kaç aydır ortalarda yok. merak etmeye başladım..
insallah her sey yolundadir, artik ciddi ciddi korkmaya basliyorum. Cunku agustostan beri ne bizim siteye girmis ne de wow a
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2014, 12:35:49 ZEKI ]

Çevrimiçi murat

insallah her sey yolundadir, artik ciddi ciddi korkmaya basliyorum. Cunku agustostan beri ne bizim siteye girmis ne de wow a
twitter eski ama diğeri her ne ise en son aktivite 2 gün önce.

Çevrimdışı Serjo

Velodrome stadı'nın çatısı muazzam!
İnşallah bizim çatı böyle olur  :super:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

twitter eski ama diğeri her ne ise en son aktivite 2 gün önce.

@yetenseba twittera

Çevrimdışı Oktay

Kayıp aranıyor ...@aktar_ismail
Kayıp aranıyor ...@aktar_ismail

@aktar_ismail biraz önce tlf görüştüm kendisi çok iyi işleri yoğun olduğu için uğrayamıyo herkese selamı var :D

Çevrimdışı ayayhan

@aktar_ismail biraz önce tlf görüştüm kendisi çok iyi işleri yoğun olduğu için uğrayamıyo herkese selamı var :D
Beşiktaş kanserine çagre arıyor rahat bırakın adamı :)))))

Çevrimdışı Efe

Yeni açıktaki sütun sayısı yanlış görmediysem 10'a çıkmış.(betonlanan ve kalıplanmış)
fotoda 10 gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

adam sırra kadem bastı tek bir hareket yok 2 aydir :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

adam sırra kadem bastı tek bir hareket yok 2 aydir :bandit:

Tayin işleri flan vardı onun ama bu kadar uzun sure uzak kalmazdı internet cafeden bi yerden girer ses verirdi.

Çevrimdışı Geovani

Geçen sene wowdan beri konuşurum güzel insan @kceptel umarım iyidir
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

@kcptl özletti kendini girmesi sorun değil umarım sağlığı yerindedir eninde sonunda gelir buraya yeterki iyi olsun

Çevrimdışı faith

Kapalının dikliği bana ürkütücü geliyor. Sergen attı şampiyonluk geldi maçını düşünün, ben o maçta kapalı üst kattaydım, bir kaç sıra kalmıştı aşağı düşmemize öyle diyeyim.

Bu kapalıyı görünce hemen aklıma o anlar geldi, öyle bir durum yaşanırsa orası ne olur düşünemiyorum bile  :ebebe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kapalının dikliği bana ürkütücü geliyor. Sergen attı şampiyonluk geldi maçını düşünün, ben o maçta kapalı üst kattaydım, bir kaç sıra kalmıştı aşağı düşmemize öyle diyeyim.

Bu kapalıyı görünce hemen aklıma o anlar geldi, öyle bir durum yaşanırsa orası ne olur düşünemiyorum bile  :ebebe:
Bu kadar dik olması inanılmaz bi atmosfer sağlayacaktır bence. Sahaya etkisini düşünemiyorum bile. Tecrübeli ve birbirine alışmış bir kadroyla oradan kolay kolay kimse çıkamayacak..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

herkes üsttekileri düşünüyor altakiler ne olur alt tribün daha riskli bu durumda insan selinin üstünüze aktığını düşünseniz :by2:

Çevrimdışı Geovani

Aynen Necmi abi umarım sağlığı yerindedir BEŞİKTAŞ sız duramaz o
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ayayhan

herkes üsttekileri düşünüyor altakiler ne olur alt tribün daha riskli bu durumda insan selinin üstünüze aktığını düşünseniz :by2:
üstekilere emniyet kemeri takalım bence

Çevrimdışı yigitcan1903

Olmaz bişey Necmi abi sen altın en üstünden almadın mı   :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Volkan Başaran

18 yaşından küçükler banka kartı alabiliyormu

18 yaş küçükler cüzdan kart alıyor. Akbil gibi. Sadece maç.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı pedro

Ne zamandır aklımda hiç soramadım.
Şimdi Anıtlar Kurulu eski açık tarafının belirli bir yükseklikte olmasını istiyor. Burasını anladık.
Peki karşı taraf, yani yeni açık tarafı?
Orasını eskisi gibi 3 katlı yapamaz mıydık? Ya da 3 katlı olmasından ziyade, daha yüksek yapamaz mıydık?
Çatı da ona göre gayet estetik görünecek şekilde imal edilebilirdi?

Çevrimdışı Deniz

Aleyküm Selam abi  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba