Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6680482 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

eski açık kamera önü tabla çalışmasında 3 işçi var  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

eski açık kamera önü tabla çalışmasında 3 işçi var  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
Bayramdan önceki işçi sayısı ve hız halen yakalanamadı gördüğüm kadarıyla. Aksine daha hızlanmasını bekliyorduk..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

yeni açıkta kapalı tarafında kalıpları bitirdiler

şimdi demir örülecek

dun yine 1 saat geçtim izledim.

İşleri gerçekten çok zor .Dışardan ahkam kesenlere inanmayalım.Gayet iyi gidiyor.

Eger demriciler yeni açıkta işlerini bitirebilirlerse haftasonu beton şov görebiliriz.

Nice stad ,salon vb inşaatlara beraber inşallah :)

Çevrimdışı Yakup

148 koltuğun lafı mı olur :lol:

Bence de olmamalı  :lol: :lol:

rakip takım koltuklarının ebatlarından kıssak ne olacak ki  :evillol:  :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi murat

bu sayılardan aklımda ki soruyu da sorayım @MURAT abi. 41.903 %5 rakip takıma ayırmak gerek oda 2095 koltuk eder. ama 404+405+406 bloklarının toplamı 1947. yani 148 koltuk eksik o nasıl olacak  :bawling: :bawling: kapasite arttsa o zaman ya toki gibi sıkıştırma olacak ya da başka bir çözüm herhalde  :alala: :alala:
bende ondan bahsediyorum zaten yakup passoda koltuk sayıları eksik.1947 nin yüzde 7 si yaklaşık 140 koltuk yapıyor.passodaki koltuk sayısı hatırladığım kadarıyla 38500 civaruydı.yüzde 7 eksik ise 2700 koltuk yapar.kaldıki vip koltuklar 50 cm genişlikte aynı tribüne 2150 koltuk sığıyorsa normal koltuk 2016 gözüküyor oraya yaklaşık 2500 koltuk sığarki buda aslında koltukların yüzde 20 si gözükmüyor demektir.yani şöyle diyeyim vip koltuklarının ölçüsüe göre koltukların yüzde 7 si kadarı gözükmüyor ama normal tribün koltuğuna göre koltukların yüzde 20 si yok.38500+7700=46200 yapar buradan basın tribünü kayıpları çıkarsa   ve vip koltuğına yüzde 20 eklemeyeceğimize göre 45500 gibi bir rakam çıkar.eksik sıralarda eklenirse 46 bin olma ihtimali var.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yakup

bende ondan bahsediyorum zaten yakup passoda koltuk sayıları eksik.1947 nin yüzde 7 si yaklaşık 140 koltuk yapıyor.passodaki koltuk sayısı hatırladığım kadarıyla 38500 civaruydı.yüzde 7 eksik ise 2700 koltuk yapar.kaldıki vip koltuklar 50 cm genişlikte aynı tribüne 2150 koltuk sığıyorsa normal koltuk 2016 gözüküyor oraya yaklaşık 2500 koltuk sığarki buda aslında koltukların yüzde 20 si gözükmüyor demektir.yani şöyle diyeyim vip koltuklarının ölçüsüe göre koltukların yüzde 7 si kadarı gözükmüyor ama normal tribün koltuğuna göre koltukların yüzde 20 si yok.38500+7700=46200 yapar buradan basın tribünü kayıpları çıkarsa   ve vip koltuğına yüzde 20 eklemeyeceğimize göre 45500 gibi bir rakam çıkar.eksik sıralarda eklenirse 46 bin olma ihtimali var.

abi rakip takımı o 3 bloğa  1947 kişiyi sığdırabilirken sen rakamı 46000 yaparak 2300 kişi sığdırın diyorsun onu nasıl yapacağız onu da söylesen abi  :lol: :lol: :lol:

Çevrimiçi murat

bence bu sıra sayılarıyla kapasite max.44 bin olur zaten  @MURAT,burda önemli olan stadın 50 binlik gibi görünmesi :lol:
ben en kötü ihtimal olarak 41903+1850 loca ile açılacağını düşünüyorum.soran olursa 41903 denecek yine localar hesaba katılmadan :D

Çevrimdışı Efe

numaraliya bi bak orda kac kisi var agirlik oraya kaydirilmis bu aksam beyon olacak numaralida yuksek ihtimal bayramdan onceki isci sayisina ulasildi takviye guclerde yolda  :icool: :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı POSEİDON

kapalı alt ile numaralı alt vip koltuk sayılarına bakın.

Muhtemelen bir çok kez açıklanmıştır, ancak atlamışım.
477-490-314 blokların rengi neden farklı, Bu bloklardan bilet satışı yok mu?
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimiçi murat

abi rakip takımı o 3 bloğa  1947 kişiyi sığdırabilirken sen rakamı 46000 yaparak 2300 kişi sığdırın diyorsun onu nasıl yapacağız onu da söylesen abi  :lol: :lol: :lol:
yakup anlatamadım galiba koltuklar eksik gösterilmiş durumda normalde o tribüne 2300 koltuk sığacaktır diyorum.

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

arkadaşlar bişey soracam vadafone bayilerinde forma satışı satışları baya artırdımı bide bu satışlardan vodafone pay alıyomu

Çevrimdışı Yakup

Muhtemelen bir çok kez açıklanmıştır, ancak atlamışım.
477-490-314 blokların rengi neden farklı, Bu bloklardan bilet satışı yok mu?

onlar koltuk adedi o bölgede ki blok nosu değil. murat abi ilk halini almış yeni hali

110 , 111 , 112. blok oraların.

Çevrimiçi murat

atladığınız yerler var passodaki sayılarda kapalı ve numaralının yeni açıkla birleştiği yerler 19 sıra olarak görünüyor ve sıralar ona göre verilmiş ama aslında köşeler 19+6 = 25 sıradan başlıyor.passodaki rakamları doğru olarak düşünmeyin mesela yeni açık alt 26 sıra görünürken bir blok 22 sıra görünüyor.

Çevrimdışı Yakup

yakup anlatamadım galiba koltuklar eksik gösterilmiş durumda normalde o tribüne 2300 koltuk sığacaktır diyorum.

bir kaç kere okudum kayıp ve passo olayını birde vip koltukları şimdi olmaya başladı  :lol: ama hala kapasitemiz 41903  :D

Çevrimiçi murat

onlar koltuk adedi o bölgede ki blok nosu değil. murat abi ilk halini almış yeni hali

110 , 111 , 112. blok oraların.
yeni halinde koltuk sayıları değişmişmi sadece blok adlarımı değişmiş?

Çevrimdışı Salih A.

numaraliya bi bak orda kac kisi var agirlik oraya kaydirilmis bu aksam beyon olacak numaralida yuksek ihtimal bayramdan onceki isci sayisina ulasildi takviye guclerde yolda  :icool: :icool:
efe nasıl saydın numaralıda ki adam sayısını
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ahmetx

ben en kötü ihtimal olarak 41903+1850 loca ile açılacağını düşünüyorum.soran olursa 41903 denecek yine localar hesaba katılmadan :D
evet bu rakam olur ama daha fazlası için uefa standartlarını aşmamak lazım,standartlar boşuna konmuyor,biraz daha kazanacağız diye güvenliği tehlikeye atmayalım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yakup

yeni halinde koltuk sayıları değişmişmi sadece blok adlarımı değişmiş?

koltuk sayılarına hiç bakamadım abi kurumdan passoya girmek zaten işkence, onu saymaya kalkarsam stadyumun açılmasını bekleriz  :lol: sadece son halinde bloklar son blok isimlerini almışlar ve rakip takım falan belli edilmiş renk renk  :ok:

Çevrimdışı Efe

efe nasıl saydın numaralıda ki adam sayısını
saymaya gerek yok goruluyor zaten demirciler tablayi oruyorlar kalipcilarda kalipliyor yeni acik tarafinda da kalipcilar var ayrica eski acik tablada da demirciler demir oruyorlar ama arkadalar sanirim kameradan gorunmuyorlar suan eski acik tabla bitmek uzere o yuzden 3 kisi calisiyor diger elemanlar numaraliya kaydirilmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

passoda burası 19-20 görünüyor aslında 25

Çevrimdışı GIUNTI

Selam herkese..

Şu ana kadar satılan kombine sayısı ve hangi bloktan kaç adet satıldığı bilgileri geldi mi son zamanlarda?

Özellikle Kapalı altta 5000 liralık kısmı merak ediyorum.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

Abi bende bu konuyu söyliyecektim bu aralar unutkanım biraz aklıma gelmişken ismimi değiştirip kendi ismimle kayıt olmak istiyorum ama profil ayarlarında bu değişikliği yapamadım nasıl yapabilirim acaba ?
ben yaparım PM at bana @kanoxoz

Çevrimdışı yigitcan1903

Selam herkese..

Şu ana kadar satılan kombine sayısı ve hangi bloktan kaç adet satıldığı bilgileri geldi mi son zamanlarda?

Özellikle Kapalı altta 5000 liralık kısmı merak ediyorum.

Hoş geldin
Zago Ronaldo Ahmet Yıldırım da gelecek mi  :D
Satılan kombine en son 13 bindi sponsorlar dahil
5 binlik kısma bi bakayım
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2014, 11:27:58 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı FARUK

Cem K. foursquare hesabından alıntıdır