Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677170 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Oktay ankaradakiler senede birkez seyredebiliyor yada trabzon veya başka bir yer.sadece İstanbul dak ileri düşünme.25 TL pasa 50 TL bilet ve 1 gün boyunca işinden gücünden olma@Oktay
@MURAT sana bugünlerde bi haller olmuş :evillol: :evillol:
Ankara'da sanki Beşiktaş senede 10 maç yapıyordu sen hiç Ankara Takımları Hariç bjk Ankara'da maç yaptığını gördünmü ayrıyeten maç pazar günü kimse işinden gücünden olmuyor

[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 21:14:19 Oktay ]

Çevrimdışı ahmet türker

O zaman çok yukarıdan seyretmeyeceğiz maçı ama prömiyer lig gibi yakından da değil. En ideal yer herhalde  :)
bencede öyle sevgili kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

kusurları ortmek amacıyla bircok suzgecten gecildi ve sonuc:D:D
çok güzel olmuş değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Anıl

O zaman çok yukarıdan seyretmeyeceğiz maçı ama prömiyer lig gibi yakından da değil. En ideal yer herhalde  :)
Numaralı üstte tam ortada en aşağıdan çekilecek :ok:

Çevrimdışı Oktay

ysariusta

• Ziyaretçi

@MURAT sana bugünlerde bi haller olmuş :evillol: :evillol:
Ankara'da sanki Beşiktaş senede 10 maç yapıyordu sen hiç Ankara Takımları Hariç bjk Ankara'da maç yaptığını gördünmü ayrıyeten maç pazar günü kimse işinden gücünden olmuyor

@Oktay Ankara memur kenti. Passo al bilet al. İnan bana zor. Ayrıca Beşiktaş'ın Ankara'da maç yaptığını sen de gördün. Misal kupa Fenerbahçeyle kupa finali. Bende yıllarca Gençler taraftarıyla Ankaragücü taraftarıyla girdim Beşiktaş maçlarına. Uzaklara bir yere oturup sessiz sessiz izlerdim. Zaten sezersin şu Ankaragüçlü şu Beşiktaşlı diye. Beşiktaş Ankarada oynarken de Beşiktaş kartın olacak ki deplasman tribününe giresin. Senede bir maça gelen başka maça gelmesin demek biraz ağır olmuş kabul etmen lazım. Algılandığı gibi söylememiş olabilirsin. Sen güzel adamsın.

Çevrimdışı samet41

Pilot kamera nerede olacak yani galatanınki gibi bi acımı olacak yada gecen seneki inönüdeki gibi aynımı olacak kafamda deli sorular  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı serti67

Numaralı üstte tam ortada en aşağıdan çekilecek :ok:
bu stada örümcek kamera yaksırr kesınlıklee
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bugün gelen bir kaç resime göre numaralıda işler planlamanında ötesinde gidiyor sanırım emekçilerimiz 2.loca katına başlıyorlar artık bu vakitten sonra en fazla 1.5 ay sonra ordada üst testere kirişleri görürüz diye umuyorum ama yeni açık düşündürücü  :alala:

Çevrimiçi murat

Şu mektefler olmayaydı ne kolaydı maarifi idare etmek.

Çevrimdışı Oktay

@Oktay Ankara memur kenti. Passo al bilet al. İnan bana zor. Ayrıca Beşiktaş'ın Ankara'da maç yaptığını sen de gördün. Misal kupa Fenerbahçeyle kupa finali. Bende yıllarca Gençler taraftarıyla Ankaragücü taraftarıyla girdim Beşiktaş maçlarına. Uzaklara bir yere oturup sessiz sessiz izlerdim. Zaten sezersin şu Ankaragüçlü şu Beşiktaşlı diye. Beşiktaş Ankarada oynarken de Beşiktaş kartın olacak ki deplasman tribününe giresin. Senede bir maça gelen başka maça gelmesin demek biraz ağır olmuş kabul etmen lazım. Algılandığı gibi söylememiş olabilirsin. Sen güzel adamsın.

Dostum ben tek sucun passoda olmadığını söylüyorum ve konuyu kapatıyorum ... Bilmukabele sende güzel adamsın :ok:

Çevrimiçi Kartal Ç

bu arada makete biraz dikkatli bakılırsa yeni açık 2. katın en üst sırasının ortasında kamera için kutu gibi bir yer var sanırım. stad ve boğaz manzaralı güzel bir çekim açısı. :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Selam  abiler kardesler uc  gündür giremiyorum internet sebebiyle degisik bir gelisme varmi stadda :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

@MURAT
Memleket burda olsa derdimizde olmazdı  :lol:
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 21:49:43 Oktay ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Selam  abiler kardesler uc  gündür giremiyorum internet sebebiyle degisik bir gelisme varmi stadda :bandit:
numaralı hafriyatı bitmek üzere fore kazıklar bittiiiii  :D

Çevrimdışı WarrChief

çok güzel olmuş değerli kardeşim. :)

tesekkur ederim abim valla zahmet edip yorum yazman beni cok mutlu etti :iapprove: :xmas:

heyecanla mabetin videoyu bekliyoruz

Çevrimdışı manyak1903

MURAT sende amma abarttın senede bir maca gelen hiç gelmesin Gül'ü seven dikenine katlanır sen 12-13 yaşındaki çocuğunla maça gidenmi kaldı sanıyodun biletsizlerin turnike kitlemeleri Yüzünden polisten yediğimiz gazın haddi Hesabı yok ...
Bunlarda Yaşanmış gercekler
vatandaş vatandaşı beşiktaşlı beşiktaşlıyı düşünmüyor ki  , biz bir de yetkililerin düşünmesini bekliyoruz halimiz duman olmuş.kimse kimsenin halinden anlamaz olmuş.

12-13 yaşındaki maça gelmesin , küçükken beşiktaşı öğrenmesin , ki buradaki birçok beşiktaşlı küçüklüğünde tanımıştır.

senede bir kez de gelmeyin arkadaşlar ,utanın biraz kendinizden beşiktaşlıyım diye geçiniyorsunuz bir de ,sene de bir maça mı gelinir.

sorunumuz sadece stat değilmiş onu da gördük.bugünlük bu kadar sanırım.iyi akşamlar.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

ysariusta

• Ziyaretçi

talebe değil miydi o? ama mektep olmasa talebede olmaz. oda mantıklı  :iscrewy:

Çevrimdışı Oktay

vatandaş vatandaşı beşiktaşlı beşiktaşlıyı düşünmüyor ki  , biz bir de yetkililerin düşünmesini bekliyoruz halimiz duman olmuş.kimse kimsenin halinden anlamaz olmuş.

12-13 yaşındaki maça gelmesin , küçükken beşiktaşı öğrenmesin , ki buradaki birçok beşiktaşlı küçüklüğünde tanımıştır.

senede bir kez de gelmeyin arkadaşlar ,utanın biraz kendinizden beşiktaşlıyım diye geçiniyorsunuz bir de ,sene de bir maça mı gelinir.

sorunumuz sadece stat değilmiş onu da gördük.bugünlük bu kadar sanırım.iyi akşamlar.
Güzel acitasyon yapmışsın ama ben bu topa girmem..  sanada iyi akşamlar

Çevrimdışı ahmet türker

tesekkur ederim abim valla zahmet edip yorum yazman beni cok mutlu etti :iapprove: :xmas:

heyecanla mabetin videoyu bekliyoruz
ne zahmeti değerli kardeşim, her emeğe, :) her üretene sonsuz saygım vardır .

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta beton var şuan eski açık tabla hazır oldumu acaba beton atılacaktı bu gece :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

talebe değil miydi o? ama mektep olmasa talebede olmaz. oda mantıklı  :iscrewy:
Laf tam anlamıyla aklımda kalmamış aceleyle yazdım misfirlikteyim yakın bir zamanda bu gibi sorunlar kalmayacak bu gidişle

Çevrimdışı TØLGA

numaralı hafriyatı bitmek üzere fore kazıklar bittiiiii  :D
eski acik numarali kosesi temele hazirlaniyomus bunun dısinda birsey yok yani eyw.  :eyes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mehmetcan1903

passo.comdan biletimi alırken bütün bloklara baktım pazar günü stadın %90ı nerdeyse full olcak boş olan yerlerde maratonun en sol ve en sağ tarafları yani kenarlar onlarda maç gününe kadar yarısına kadar dolar :lol: asaş stadyumu ankaranın olimpiyat stadı ama gelicez bizimde istanbuldaki renkdaşlarımız gibi ulaşım sıkıntısı çekicez neyse gülü seven dikenine katlanır demişler hep onlar mı çile çekicek bi maçlık biz çekelim bide  :tabe: